Snel de beste SQL developers voor jouw project vinden?


Waar kan ik een SQL developer per direct inhuren?

Brixxs regelt de inzet van een SQL developer op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Wat doen we voor je?

  • Werk samen met Brixxs en stop met de zoektocht naar een SQL developer.
  • Brixxs regelt de inzet van SQL developers op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.
  • Maak een definitie van je projectrequirements, geef aan voor welke onderdelen je de SQL developer nodig hebt en zoek contact door het invullen van het onderstaande formulier.
  • Brixxs zal de opdracht tot een succes maken waarbij je alleen contact hoeft te hebben met onze Brixxs IT professionals.

Zoek niet verder naar een SQL developer!

Wat is SQL?

Structured query language (SQL) is the foundation for back end Database Programming and design. It’s the language that allows us to Access and manipulate databases, execute queries, retrieve data, edit data, and insert new data—essentially, everything that makes databases interactive, not static. If you want your Website or application to be dynamic and interactive, you'll need a SQL developer to design and program your Database.

Wat doet een SQL Ontwikkelaar?

Een SQL programmeur ontwerpt tabellen, schrijft query's en zorgt ervoor dat deze query's op optimale snelheid presteren. De meeste SQL Ontwikkelaars zijn ofwel Database beheerders of experts in het beheren van Database ontwikkeling. Er zijn verschillende smaken van SQL, afhankelijk van het platform dat je gebruikt, maar ze voeren allemaal dezelfde basisfuncties uit ontlasten, toevoegen, bewerken en verwijderen van Database data. En een SQL programmer zal goed bekend zijn met al deze functies.
Typische taken voor een SQL programmeur zijn onder andere:Het beoordelen van query prestaties en het optimaliseren van codeSchrijven van vragen die worden gebruikt voor front end applicaties (websites, desktop applicaties of cloud apps)Het ontwerpen en coderen van databasetabellen om de gegevens van de applicatie op te slaanData Modellering om de databasestructuur te visualiserenSamenwerken met applicatie Ontwikkelaars om geoptimaliseerde queries te makenAanmaken van databasetriggers voor automatisering, bijv. automatische e mailmeldingenTafelindexen maken om de prestaties van de Database te verbeterenProgrammeerweergaven, opgeslagen procedures en functies.

Wat kost het om een SQL programmeur in te huren?

Het tarief van een SQL programmeur hangt af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het niveau, expertise en ervaring van de developer. Op basis van jouw wensen zijn wij in staat om een inschatting af te geven. Deel je project wensen via het contactformulier en we maken een afspraak via videobellen om je wensen door te spreken. Nadat we gedegen hebben gekeken naar je vraagstuk, kunnen we ook een inschatting afgeven.

Waarom SQL developers inhuren?

Brixxs regelt voor jou SQL developers op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Kan ik voor het inzetten van een SQL programmeur ook specifiek voor ons geldende afspraken maken?

Ja, we kunnen afwijken van een standaard werkwijze en de SQL programmeur hierop laten aansluiten. Dus ook ten aanzien van de afspraken hoeft u zelf niets te regelen.

Als ik een SQL ontwikkelaar ga inzetten hoe is de privacy van gevoelige informatie geregeld?

Wij hanteren een privacy beleid en standaarden zoals ISO 27001 om zonder risico’s de SQL ontwikkelaar in te kunnen zetten.

FAQ – Veel gestelde vragen over SQL developers

Leveren jullie SQL developers een hoge kwaliteit?

Door onze kwaliteitsstandaarden worden de werkzaamheden van onze SQL developers kritisch beoordeeld.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een SQL deskundige?

De dienstverlening van de SQL programmeur wordt gebaseerd op vastgestelde requirements. Deze requirements vormen de basis voor de dienstverlening, maar worden ook gebruikt om de kwaliteit van het werk door ons te laten beoordelen. Dus de kwaliteitscontrole voeren wij ook voor je uit.

Kan ik ook een SQL developer inhuren zonder dat er sprake is van een contract termijn?

Ja, het is zelfs mogelijk om SQL developers in te huren voor 1 dag, dus het inhuren van een SQL developer is super flexibel.

Wat gebeurt er als de SQL ontwikkelaar ziek wordt?

Als de SQL ontwikkelaar ziek wordt, dan zullen wij zorgen voor overdracht naar een andere SQL ontwikkelaar.

Kan ik naast het inhuren van SQL developers ook software producten inkopen?

Ja, dat kan om dat we naast SQL developers ook allerlei softwareoplossingen leveren.

Ik weet nog niet precies wat de SQL deskundige moet doen. Kunnen jullie mij helpen om dat concreet uit te werken?

Ja, wij kunnen helpen om de requirements helder te krijgen voor de SQL deskundige. Onze consultants zijn goed getraind in het goed beschrijven van de opdracht voor de SQL deskundige.

Kan ik zelf de SQL programmeur aansturen?

Je kunt zelf de SQL programmeur aansturen, maar dat doen wij graag voor je. Het is belangrijk om hier vooraf goede afspraken over te maken want het inrichten van de regie is cruciaal voor een succesvolle samenwerking. Op elkaars stoel gaan zitten levert uiteindelijk niet een model op waarin je elkaar versterkt.

Heb ik invloed bij het selecteren van een SQL developer?

Nee, in principe zetten we zelf een SQL developer in. Wij beoordelen de kwaliteit in het licht van de requirements. Als je niet tevreden bent over het resultaat, dan gaan we in gesprek en kan het zijn dat we een andere SQL developer gaan inzetten.

Kunnen de tarieven voor de inzet van een SQL ontwikkelaar lager worden als we langer van de SQL expertise gebruik maken?

Ja, uiteraard kunnen we dan afspraken maken over lagere tarieven voor de inzet van een SQL ontwikkelaar.

Als ik een SQL deskundige inhuur en ik wil tijdelijk een maand geen gebruik maken van de expertise, kan dat dan?

Ja, dat kan, echter zullen wij wel moeten kijken naar de planning om te zien of de SQL deskundige dan weer direct beschikbaar is. Indien dit niet het geval is, dan zullen in overleg bepalen of een andere SQL deskundige ingezet kan worden.

Kunnen jullie bij het inhuren van een SQL developer ook meehelpen om de juiste architectuur voor outsourcing tot stand te brengen?

Ja, wij kunnen rondom de inzet van een SQL developer een gezamenlijk proces ontwikkelen, waarin we aandacht zullen hebben voor een efficiënte samenwerking en zelfs slimme cloudapplicaties om efficiënt samen te werken.

Is het mogelijk om de ingehuurde SQL programmeur ook in te zetten bij onze klanten?

Ja, dat kan, echter zullen we wel goed moeten kijken hoe effectief de informatiestromen moeten worden ingericht.