Snel de beste Python developers voor jouw project vinden?


Waar kan ik een Python developer per direct inhuren?

Brixxs regelt de inzet van een Python developer op basis van jouw project requirements, zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Wat doen we voor je?

  • Werk samen met Brixxs en stop met de zoektocht naar een Python developer.
  • Brixxs regelt de inzet van Python developers op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.
  • Maak een definitie van je projectrequirements, geef aan voor welke onderdelen je de Python developer nodig hebt en zoek contact door het invullen van het onderstaande formulier.
  • Brixxs zal de opdracht tot een succes maken waarbij je alleen contact hoeft te hebben met onze Brixxs IT professionals.

Zoek niet verder naar een Python developer!

Wat is een Python developer?

Een Python developer (ook wel Python-programmeur of Python-ontwikkelaar) is een software- of webontwikkelaar die werkt met de programmeertaal Python.

Wat is Python?

Python is een geïnterpreteerde, objectgeoriënteerde programmeertaal op hoog niveau met een dynamische betekenis. De op hoog niveau ingebouwde datastructuren, gecombineerd met dynamisch typewerk en dynamische binding, maken het zeer aantrekkelijk voor Rapid Application Development, maar ook voor gebruik als scripting of als lijmtaal om bestaande componenten met elkaar te verbinden. De eenvoudige, gemakkelijk te leren syntaxis van Python benadrukt de leesbaarheid en vermindert daardoor de kosten voor het onderhoud van het programma. Python ondersteunt modules en pakketten, wat de modulariteit van programma's en het hergebruik van code bevordert. De Python interpreter en de uitgebreide standaardbibliotheek zijn gratis beschikbaar in bron- of binaire vorm voor alle grote platformen en kunnen vrij worden verspreid.
Vaak worden programmeurs verleid tot Python vanwege de verhoogde productiviteit die het biedt. Omdat er geen compilatiestap is, is de edit-test-debug cyclus ongelofelijk snel. Het debuggen van Python programma's is eenvoudig: een bug of slechte input zal nooit een segmentatie fout veroorzaken. In plaats daarvan, wanneer de interpreter een fout ontdekt, wordt er een uitzondering gemaakt. Als het programma de uitzondering niet vangt, drukt de interpreter een stack-track af.
Een source level debugger maakt het mogelijk om lokale en globale variabelen te inspecteren, willekeurige expressies te evalueren, breekpunten in te stellen, een regel per keer door de code te stappen, enzovoorts. De debugger is geschreven in Python zelf, wat getuigt van Python's introspectieve kracht. Aan de andere kant is de snelste manier om een programma te debuggen vaak het toevoegen van een paar print statements aan de bron: de snelle edit-test-debug cyclus maakt deze eenvoudige aanpak zeer effectief.

Wat kost het om een Python programmeur in te huren?

Het tarief van een Python programmeur hangt af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het niveau, expertise en ervaring van de developer. Op basis van jouw wensen zijn wij in staat om een inschatting af te geven. Deel je project wensen via het contactformulier en we maken een afspraak via videobellen om je wensen door te spreken. Nadat we gedegen hebben gekeken naar je vraagstuk, kunnen we ook een inschatting afgeven.

Waarom Python developers inhuren?

Brixxs regelt voor jou Python developers op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Kan ik voor het inzetten van een Python programmeur ook specifiek voor ons geldende afspraken maken?

Ja, we kunnen afwijken van een standaard werkwijze en de Python programmeur hierop laten aansluiten. Dus ook ten aanzien van de afspraken hoeft u zelf niets te regelen.

Als ik een Python ontwikkelaar ga inzetten hoe is de privacy van gevoelige informatie geregeld?

Wij hanteren een privacy beleid en standaarden zoals ISO 27001 om zonder risico’s de Python ontwikkelaar in te kunnen zetten.

FAQ – Veel gestelde vragen over Python developers

Leveren jullie Python developers een hoge kwaliteit?

Door onze kwaliteitsstandaarden worden de werkzaamheden van onze Python developers kritisch beoordeeld.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een Python specialist?

De dienstverlening van de Python programmeur wordt gebaseerd op vastgestelde requirements. Deze requirements vormen de basis voor de dienstverlening, maar worden ook gebruikt om de kwaliteit van het werk door ons te laten beoordelen. Dus de kwaliteitscontrole voeren wij ook voor je uit.

Kan ik ook een Python developer inhuren zonder dat er sprake is van een contract termijn?

Ja, het is zelfs mogelijk om Python developers in te huren voor 1 dag, dus het inhuren van een Python developer is super flexibel.

Wat gebeurt er als de Python ontwikkelaar ziek wordt?

Als de Python ontwikkelaar ziek wordt, dan zullen wij zorgen voor overdracht naar een andere Python ontwikkelaar.

Kan ik naast het inhuren van Python developers ook software producten inkopen?

Ja, dat kan om dat we naast Python developers ook allerlei softwareoplossingen leveren.

Ik weet nog niet precies wat de Python specialist moet doen. Kunnen jullie mij helpen om dat concreet uit te werken?

Ja, wij kunnen helpen om de requirements helder te krijgen voor de Python specialist. Onze consultants zijn goed getraind in het goed beschrijven van de opdracht voor de Python specialist.

Kan ik zelf de Python programmeur aansturen?

Je kunt zelf de Python programmeur aansturen, maar dat doen wij graag voor je. Het is belangrijk om hier vooraf goede afspraken over te maken want het inrichten van de regie is cruciaal voor een succesvolle samenwerking. Op elkaars stoel gaan zitten levert uiteindelijk niet een model op waarin je elkaar versterkt.

Heb ik invloed bij het selecteren van een Python developer?

Nee, in principe zetten we zelf een Python developer in. Wij beoordelen de kwaliteit in het licht van de requirements. Als je niet tevreden bent over het resultaat, dan gaan we in gesprek en kan het zijn dat we een andere Python developer gaan inzetten.

Kunnen de tarieven voor de inzet van een Python ontwikkelaar lager worden als we langer van de Python expertise gebruik maken?

Ja, uiteraard kunnen we dan afspraken maken over lagere tarieven voor de inzet van een Python ontwikkelaar.

Als ik een Python specialist inhuur en ik wil tijdelijk een maand geen gebruik maken van de expertise, kan dat dan?

Ja, dat kan, echter zullen wij wel moeten kijken naar de planning om te zien of de Python specialist dan weer direct beschikbaar is. Indien dit niet het geval is, dan zullen in overleg bepalen of een andere Python specialist ingezet kan worden.

Kunnen jullie bij het inhuren van een Python developer ook meehelpen om de juiste architectuur voor outsourcing tot stand te brengen?

Ja, wij kunnen rondom de inzet van een Python developer een gezamenlijk proces ontwikkelen, waarin we aandacht zullen hebben voor een efficiënte samenwerking en zelfs slimme cloudapplicaties om efficiënt samen te werken.

Is het mogelijk om de ingehuurde Python programmeur ook in te zetten bij onze klanten?

Ja, dat kan, echter zullen we wel goed moeten kijken hoe effectief de informatiestromen moeten worden ingericht.