Snel de beste projectmanagers voor jouw project vinden?


Waar kan ik een projectmanager per direct inhuren?

Brixxs regelt de inzet van een projectmanager op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling. Prince2, Scrum of welk methodiek dan ook, onze projectmanagers zijn gepokt en gemazeld om met deze methodieken te werken.

Wat doen we voor je?

  • Werk samen met Brixxs en stop met de zoektocht naar een projectmanager.
  • Brixxs regelt de inzet van projectmanagers op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.
  • Maak een definitie van je projectrequirements, geef aan voor welke onderdelen je de projectmanager nodig hebt en zoek contact door het invullen van het onderstaande formulier.
  • Brixxs zal de opdracht tot een succes maken waarbij je alleen contact hoeft te hebben met onze Brixxs IT professionals.

Zoek niet verder naar een projectmanager!

Wat is een projectmanager?

Een projectmanager kan vele rollen vervullen en een project van concept tot oplevering begeleiden. Een projectmanager kan leiding geven aan een salesteam, een agile softwareontwikkeling methodiek in de praktijk brengen, of de drijvende kracht zijn achter een aantal mogelijke projecten.

Wat kost het om een project coordinator in te huren?

Het tarief van een project coordinator hangt af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het niveau, expertise en ervaring van de manager. Op basis van jouw wensen zijn wij in staat om een inschatting af te geven. Deel je project wensen via het contactformulier en we maken een afspraak via videobellen om je wensen door te spreken. Nadat we gedegen hebben gekeken naar je vraagstuk, kunnen we ook een inschatting afgeven.

Waarom projectmanagers inhuren?

Brixxs regelt voor jou projectmanagers op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Kan ik voor het inzetten van een project coordinator ook specifiek voor ons geldende afspraken maken?

Ja, we kunnen afwijken van een standaard werkwijze en de project coordinator hierop laten aansluiten. Dus ook ten aanzien van de afspraken hoeft u zelf niets te regelen.

Als ik een project leider ga inzetten hoe is de privacy van gevoelige informatie geregeld?

Wij hanteren een privacy beleid en standaarden zoals ISO 27001 om zonder risico’s de project leider in te kunnen zetten.

FAQ – Veel gestelde vragen over projectmanagers

Leveren jullie projectmanagers een hoge kwaliteit?

Door onze kwaliteitsstandaarden worden de werkzaamheden van onze projectmanagers kritisch beoordeeld.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een project specialist?

De dienstverlening van de project coordinator wordt gebaseerd op vastgestelde requirements. Deze requirements vormen de basis voor de dienstverlening, maar worden ook gebruikt om de kwaliteit van het werk door ons te laten beoordelen. Dus de kwaliteitscontrole voeren wij ook voor je uit.

Kan ik ook een project manager inhuren zonder dat er sprake is van een contract termijn?

Ja, het is zelfs mogelijk om projectmanagers in te huren voor 1 dag, dus het inhuren van een project manager is super flexibel.

Wat gebeurt er als de project leider ziek wordt?

Als de project leider ziek wordt, dan zullen wij zorgen voor overdracht naar een andere project leider.

Kan ik naast het inhuren van projectmanagers ook software producten inkopen?

Ja, dat kan om dat we naast projectmanagers ook allerlei softwareoplossingen leveren.

Ik weet nog niet precies wat de project specialist moet doen. Kunnen jullie mij helpen om dat concreet uit te werken?

Ja, wij kunnen helpen om de requirements helder te krijgen voor de project specialist. Onze consultants zijn goed getraind in het goed beschrijven van de opdracht voor de project specialist.

Kan ik zelf de project coordinator aansturen?

Je kunt zelf de project coordinator aansturen, maar dat doen wij graag voor je. Het is belangrijk om hier vooraf goede afspraken over te maken want het inrichten van de regie is cruciaal voor een succesvolle samenwerking. Op elkaars stoel gaan zitten levert uiteindelijk niet een model op waarin je elkaar versterkt.

Heb ik invloed bij het selecteren van een project manager?

Nee, in principe zetten we zelf een project manager in. Wij beoordelen de kwaliteit in het licht van de requirements. Als je niet tevreden bent over het resultaat, dan gaan we in gesprek en kan het zijn dat we een andere project manager gaan inzetten.

Kunnen de tarieven voor de inzet van een project leider lager worden als we langer van de project expertise gebruik maken?

Ja, uiteraard kunnen we dan afspraken maken over lagere tarieven voor de inzet van een project leider.

Als ik een project specialist inhuur en ik wil tijdelijk een maand geen gebruik maken van de expertise, kan dat dan?

Ja, dat kan, echter zullen wij wel moeten kijken naar de planning om te zien of de project specialist dan weer direct beschikbaar is. Indien dit niet het geval is, dan zullen in overleg bepalen of een andere project specialist ingezet kan worden.

Kunnen jullie bij het inhuren van een project manager ook meehelpen om de juiste architectuur voor outsourcing tot stand te brengen?

Ja, wij kunnen rondom de inzet van een project manager een gezamenlijk proces ontwikkelen, waarin we aandacht zullen hebben voor een efficiënte samenwerking en zelfs slimme cloudapplicaties om efficiënt samen te werken.

Is het mogelijk om de ingehuurde project coordinator ook in te zetten bij onze klanten?

Ja, dat kan, echter zullen we wel goed moeten kijken hoe effectief de informatiestromen moeten worden ingericht.