Snel de beste product developers voor jouw project vinden?


Waar kan ik een product developer per direct inhuren?

Brixxs regelt de inzet van een product developer op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Wat doen we voor je?

  • Werk samen met Brixxs en stop met de zoektocht naar een product developer.
  • Brixxs regelt de inzet van product developers op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.
  • Maak een definitie van je projectrequirements, geef aan voor welke onderdelen je de product developer nodig hebt en zoek contact door het invullen van het onderstaande formulier.
  • Brixxs zal de opdracht tot een succes maken waarbij je alleen contact hoeft te hebben met onze Brixxs IT professionals.

Zoek niet verder naar een product developer!

Wat is productontwikkeling?

Productontwikkeling is het proces van het verplaatsen van een product van ideevorming naar marktintroductie.

Wat is productontwikkeling?

Productontwikkeling is het proces van het verplaatsen van een product van ideevorming naar marktintroductie.

Wat kost het om een product programmeur in te huren?

Het tarief van een product programmeur hangt af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het niveau, expertise en ervaring van de developer. Op basis van jouw wensen zijn wij in staat om een inschatting af te geven. Deel je project wensen via het contactformulier en we maken een afspraak via videobellen om je wensen door te spreken. Nadat we gedegen hebben gekeken naar je vraagstuk, kunnen we ook een inschatting afgeven.

Waarom product developers inhuren?

Brixxs regelt voor jou product developers op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Kan ik voor het inzetten van een product programmeur ook specifiek voor ons geldende afspraken maken?

Ja, we kunnen afwijken van een standaard werkwijze en de product programmeur hierop laten aansluiten. Dus ook ten aanzien van de afspraken hoeft u zelf niets te regelen.

Als ik een product ontwikkelaar ga inzetten hoe is de privacy van gevoelige informatie geregeld?

Wij hanteren een privacy beleid en standaarden zoals ISO 27001 om zonder risico’s de product ontwikkelaar in te kunnen zetten.

FAQ – Veel gestelde vragen over product developers

Leveren jullie product developers een hoge kwaliteit?

Door onze kwaliteitsstandaarden worden de werkzaamheden van onze product developers kritisch beoordeeld.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een product deskundige?

De dienstverlening van de product programmeur wordt gebaseerd op vastgestelde requirements. Deze requirements vormen de basis voor de dienstverlening, maar worden ook gebruikt om de kwaliteit van het werk door ons te laten beoordelen. Dus de kwaliteitscontrole voeren wij ook voor je uit.

Kan ik ook een product developer inhuren zonder dat er sprake is van een contract termijn?

Ja, het is zelfs mogelijk om product developers in te huren voor 1 dag, dus het inhuren van een product developer is super flexibel.

Wat gebeurt er als de product ontwikkelaar ziek wordt?

Als de product ontwikkelaar ziek wordt, dan zullen wij zorgen voor overdracht naar een andere product ontwikkelaar.

Kan ik naast het inhuren van product developers ook software producten inkopen?

Ja, dat kan om dat we naast product developers ook allerlei softwareoplossingen leveren.

Ik weet nog niet precies wat de product deskundige moet doen. Kunnen jullie mij helpen om dat concreet uit te werken?

Ja, wij kunnen helpen om de requirements helder te krijgen voor de product deskundige. Onze consultants zijn goed getraind in het goed beschrijven van de opdracht voor de product deskundige.

Kan ik zelf de product programmeur aansturen?

Je kunt zelf de product programmeur aansturen, maar dat doen wij graag voor je. Het is belangrijk om hier vooraf goede afspraken over te maken want het inrichten van de regie is cruciaal voor een succesvolle samenwerking. Op elkaars stoel gaan zitten levert uiteindelijk niet een model op waarin je elkaar versterkt.

Heb ik invloed bij het selecteren van een product developer?

Nee, in principe zetten we zelf een product developer in. Wij beoordelen de kwaliteit in het licht van de requirements. Als je niet tevreden bent over het resultaat, dan gaan we in gesprek en kan het zijn dat we een andere product developer gaan inzetten.

Kunnen de tarieven voor de inzet van een product ontwikkelaar lager worden als we langer van de product expertise gebruik maken?

Ja, uiteraard kunnen we dan afspraken maken over lagere tarieven voor de inzet van een product ontwikkelaar.

Als ik een product deskundige inhuur en ik wil tijdelijk een maand geen gebruik maken van de expertise, kan dat dan?

Ja, dat kan, echter zullen wij wel moeten kijken naar de planning om te zien of de product deskundige dan weer direct beschikbaar is. Indien dit niet het geval is, dan zullen in overleg bepalen of een andere product deskundige ingezet kan worden.

Kunnen jullie bij het inhuren van een product developer ook meehelpen om de juiste architectuur voor outsourcing tot stand te brengen?

Ja, wij kunnen rondom de inzet van een product developer een gezamenlijk proces ontwikkelen, waarin we aandacht zullen hebben voor een efficiënte samenwerking en zelfs slimme cloudapplicaties om efficiënt samen te werken.

Is het mogelijk om de ingehuurde product programmeur ook in te zetten bij onze klanten?

Ja, dat kan, echter zullen we wel goed moeten kijken hoe effectief de informatiestromen moeten worden ingericht.