Snel de beste PHP developers voor jouw project vinden?


Waar kan ik een PHP developer per direct inhuren?

Brixxs regelt de inzet van een PHP developer op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Wat doen we voor je?

  • Werk samen met Brixxs en stop met de zoektocht naar een PHP developer.
  • Brixxs regelt de inzet van PHP developers op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.
  • Maak een definitie van je projectrequirements, geef aan voor welke onderdelen je de PHP developer nodig hebt en zoek contact door het invullen van het onderstaande formulier.
  • Brixxs zal de opdracht tot een succes maken waarbij je alleen contact hoeft te hebben met onze Brixxs IT professionals.

Zoek niet verder naar een PHP developer!

Wat is een PHP ontwikkelaar?

Een PHP ontwikkelaar is gewoon een back end ontwikkelaar die ervaren is in het gebruik van de PHP programmeertaal, dus ze worden vaak gewoon "back end engineers" genoemd. Ze zijn in staat om de specificaties van een cliënt op te nemen en deze om te zetten in een werkbaar, tastbaar product dat op een webserver draait. PHP Ontwikkelaars coderen de functionaliteit die een app tot leven brengt. In samenwerking met ontwerpers zorgen ze ervoor dat de front end applicatie aantrekkelijk is voor gebruikers. Het kan zijn dat sommige PHP Ontwikkelaars front end design vaardigheden hebben, maar vaak werken ze samen met UI en UX ontwerpers om een gebruikersinterface te maken die boeiend is en ondersteund wordt door solide back end functionaliteit.

Hoe huur je PHP Ontwikkelaars in?

Het is de "P" in de LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP) technologie stack. Het is te vinden op de achterkant van de meeste websites. Het is PHP, de traditionele taalkeuze voor back end web ontwikkeling. Als je op zoek bent naar een freelancer die je kan helpen met het opzetten van de backend van je Website, kan een PHP ontwikkelaar je helpen.
PHP development Consultants helpen bedrijven met het creëren van de business logica die hun webapplicaties achter de schermen aandrijft.

Wat kost het om een PHP programmeur in te huren?

Het tarief van een PHP programmeur hangt af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het niveau, expertise en ervaring van de developer. Op basis van jouw wensen zijn wij in staat om een inschatting af te geven. Deel je project wensen via het contactformulier en we maken een afspraak via videobellen om je wensen door te spreken. Nadat we gedegen hebben gekeken naar je vraagstuk, kunnen we ook een inschatting afgeven.

Waarom PHP developers inhuren?

Brixxs regelt voor jou PHP developers op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Kan ik voor het inzetten van een PHP programmeur ook specifiek voor ons geldende afspraken maken?

Ja, we kunnen afwijken van een standaard werkwijze en de PHP programmeur hierop laten aansluiten. Dus ook ten aanzien van de afspraken hoeft u zelf niets te regelen.

Als ik een PHP ontwikkelaar ga inzetten hoe is de privacy van gevoelige informatie geregeld?

Wij hanteren een privacy beleid en standaarden zoals ISO 27001 om zonder risico’s de PHP ontwikkelaar in te kunnen zetten.

FAQ – Veel gestelde vragen over PHP developers

Leveren jullie PHP developers een hoge kwaliteit?

Door onze kwaliteitsstandaarden worden de werkzaamheden van onze PHP developers kritisch beoordeeld.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een PHP deskundige?

De dienstverlening van de PHP programmeur wordt gebaseerd op vastgestelde requirements. Deze requirements vormen de basis voor de dienstverlening, maar worden ook gebruikt om de kwaliteit van het werk door ons te laten beoordelen. Dus de kwaliteitscontrole voeren wij ook voor je uit.

Kan ik ook een PHP developer inhuren zonder dat er sprake is van een contract termijn?

Ja, het is zelfs mogelijk om PHP developers in te huren voor 1 dag, dus het inhuren van een PHP developer is super flexibel.

Wat gebeurt er als de PHP ontwikkelaar ziek wordt?

Als de PHP ontwikkelaar ziek wordt, dan zullen wij zorgen voor overdracht naar een andere PHP ontwikkelaar.

Kan ik naast het inhuren van PHP developers ook software producten inkopen?

Ja, dat kan om dat we naast PHP developers ook allerlei softwareoplossingen leveren.

Ik weet nog niet precies wat de PHP deskundige moet doen. Kunnen jullie mij helpen om dat concreet uit te werken?

Ja, wij kunnen helpen om de requirements helder te krijgen voor de PHP deskundige. Onze consultants zijn goed getraind in het goed beschrijven van de opdracht voor de PHP deskundige.

Kan ik zelf de PHP programmeur aansturen?

Je kunt zelf de PHP programmeur aansturen, maar dat doen wij graag voor je. Het is belangrijk om hier vooraf goede afspraken over te maken want het inrichten van de regie is cruciaal voor een succesvolle samenwerking. Op elkaars stoel gaan zitten levert uiteindelijk niet een model op waarin je elkaar versterkt.

Heb ik invloed bij het selecteren van een PHP developer?

Nee, in principe zetten we zelf een PHP developer in. Wij beoordelen de kwaliteit in het licht van de requirements. Als je niet tevreden bent over het resultaat, dan gaan we in gesprek en kan het zijn dat we een andere PHP developer gaan inzetten.

Kunnen de tarieven voor de inzet van een PHP ontwikkelaar lager worden als we langer van de PHP expertise gebruik maken?

Ja, uiteraard kunnen we dan afspraken maken over lagere tarieven voor de inzet van een PHP ontwikkelaar.

Als ik een PHP deskundige inhuur en ik wil tijdelijk een maand geen gebruik maken van de expertise, kan dat dan?

Ja, dat kan, echter zullen wij wel moeten kijken naar de planning om te zien of de PHP deskundige dan weer direct beschikbaar is. Indien dit niet het geval is, dan zullen in overleg bepalen of een andere PHP deskundige ingezet kan worden.

Kunnen jullie bij het inhuren van een PHP developer ook meehelpen om de juiste architectuur voor outsourcing tot stand te brengen?

Ja, wij kunnen rondom de inzet van een PHP developer een gezamenlijk proces ontwikkelen, waarin we aandacht zullen hebben voor een efficiënte samenwerking en zelfs slimme cloudapplicaties om efficiënt samen te werken.

Is het mogelijk om de ingehuurde PHP programmeur ook in te zetten bij onze klanten?

Ja, dat kan, echter zullen we wel goed moeten kijken hoe effectief de informatiestromen moeten worden ingericht.