Snel de beste Odoo specialisten voor jouw project vinden?


Waar kan ik een Odoo specialist per direct inhuren?

Brixxs regelt de inzet van een Odoo specialist op basis van jouw project requirements, zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Wat doen we voor je?

  • Werk samen met Brixxs en stop met de zoektocht naar een Odoo specialist.
  • Brixxs regelt de inzet van Odoo specialisten op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.
  • Maak een definitie van je projectrequirements, geef aan voor welke onderdelen je de Odoo specialist nodig hebt en zoek contact door het invullen van het onderstaande formulier.
  • Brixxs zal de opdracht tot een succes maken waarbij je alleen contact hoeft te hebben met onze Brixxs IT professionals.

Zoek niet verder naar een Odoo specialist!

Wat is een Odoo freelancer?

Odoo staat ook bekend als OpenERP en is een enorme open source suite van duizenden steeds veranderende bedrijfsmodules voor verkoop, projectmanagement, Productie, financieel beheer, magazijnbeheer, personeelszaken en meer.

Wat doet een Odoo freelancer?

Odoo freelancers identificeren en implementeren de beste applicaties op Odoo voor de bedrijfsvoering. Odoo staat ook bekend als OpenERP en is een enorme open source suite van duizenden steeds veranderende bedrijfsmodules voor verkoop, projectmanagement, Productie, financieel beheer, magazijnbeheer, personeelszaken en meer.

Wat kost het om een Odoo specialist programmeur in te huren?

Het tarief van een Odoo specialist programmeur hangt af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het niveau, expertise en ervaring van de specialist. Op basis van jouw wensen zijn wij in staat om een inschatting af te geven. Deel je project wensen via het contactformulier en we maken een afspraak via videobellen om je wensen door te spreken. Nadat we gedegen hebben gekeken naar je vraagstuk, kunnen we ook een inschatting afgeven.

Waarom Odoo specialisten inhuren?

Brixxs regelt voor jou Odoo specialisten op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Kan ik voor het inzetten van een Odoo specialist programmeur ook specifiek voor ons geldende afspraken maken?

Ja, we kunnen afwijken van een standaard werkwijze en de Odoo specialist programmeur hierop laten aansluiten. Dus ook ten aanzien van de afspraken hoeft u zelf niets te regelen.

Als ik een Odoo specialist consultant ga inzetten hoe is de privacy van gevoelige informatie geregeld?

Wij hanteren een privacy beleid en standaarden zoals ISO 27001 om zonder risico’s de Odoo specialist consultant in te kunnen zetten.

FAQ – Veel gestelde vragen over Odoo specialisten

Leveren jullie Odoo specialisten een hoge kwaliteit?

Door onze kwaliteitsstandaarden worden de werkzaamheden van onze Odoo specialisten kritisch beoordeeld.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een Odoo specialist developer?

De dienstverlening van de Odoo specialist programmeur wordt gebaseerd op vastgestelde requirements. Deze requirements vormen de basis voor de dienstverlening, maar worden ook gebruikt om de kwaliteit van het werk door ons te laten beoordelen. Dus de kwaliteitscontrole voeren wij ook voor je uit.

Kan ik ook een Odoo specialist specialist inhuren zonder dat er sprake is van een contract termijn?

Ja, het is zelfs mogelijk om Odoo specialisten in te huren voor 1 dag, dus het inhuren van een Odoo specialist specialist is super flexibel.

Wat gebeurt er als de Odoo specialist consultant ziek wordt?

Als de Odoo specialist consultant ziek wordt, dan zullen wij zorgen voor overdracht naar een andere Odoo specialist consultant.

Kan ik naast het inhuren van Odoo specialisten ook software producten inkopen?

Ja, dat kan om dat we naast Odoo specialisten ook allerlei softwareoplossingen leveren.

Ik weet nog niet precies wat de Odoo specialist developer moet doen. Kunnen jullie mij helpen om dat concreet uit te werken?

Ja, wij kunnen helpen om de requirements helder te krijgen voor de Odoo specialist developer. Onze consultants zijn goed getraind in het goed beschrijven van de opdracht voor de Odoo specialist developer.

Kan ik zelf de Odoo specialist programmeur aansturen?

Je kunt zelf de Odoo specialist programmeur aansturen, maar dat doen wij graag voor je. Het is belangrijk om hier vooraf goede afspraken over te maken want het inrichten van de regie is cruciaal voor een succesvolle samenwerking. Op elkaars stoel gaan zitten levert uiteindelijk niet een model op waarin je elkaar versterkt.

Heb ik invloed bij het selecteren van een Odoo specialist specialist?

Nee, in principe zetten we zelf een Odoo specialist specialist in. Wij beoordelen de kwaliteit in het licht van de requirements. Als je niet tevreden bent over het resultaat, dan gaan we in gesprek en kan het zijn dat we een andere Odoo specialist specialist gaan inzetten.

Kunnen de tarieven voor de inzet van een Odoo specialist consultant lager worden als we langer van de Odoo specialist expertise gebruik maken?

Ja, uiteraard kunnen we dan afspraken maken over lagere tarieven voor de inzet van een Odoo specialist consultant.

Als ik een Odoo specialist developer inhuur en ik wil tijdelijk een maand geen gebruik maken van de expertise, kan dat dan?

Ja, dat kan, echter zullen wij wel moeten kijken naar de planning om te zien of de Odoo specialist developer dan weer direct beschikbaar is. Indien dit niet het geval is, dan zullen in overleg bepalen of een andere Odoo specialist developer ingezet kan worden.

Kunnen jullie bij het inhuren van een Odoo specialist specialist ook meehelpen om de juiste architectuur voor outsourcing tot stand te brengen?

Ja, wij kunnen rondom de inzet van een Odoo specialist specialist een gezamenlijk proces ontwikkelen, waarin we aandacht zullen hebben voor een efficiënte samenwerking en zelfs slimme cloudapplicaties om efficiënt samen te werken.

Is het mogelijk om de ingehuurde Odoo specialist programmeur ook in te zetten bij onze klanten?

Ja, dat kan, echter zullen we wel goed moeten kijken hoe effectief de informatiestromen moeten worden ingericht.