Snel de beste mobiele app developers voor jouw project vinden?


Waar kan ik een mobiele app developer per direct inhuren?

Brixxs regelt de inzet van een mobiele app developer op basis van jouw project requirements, zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Wat doen we voor je?

  • Werk samen met Brixxs en stop met de zoektocht naar een mobiele app developer.
  • Brixxs regelt de inzet van mobiele app developers op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.
  • Maak een definitie van je projectrequirements, geef aan voor welke onderdelen je de mobiele app developer nodig hebt en zoek contact door het invullen van het onderstaande formulier.
  • Brixxs zal de opdracht tot een succes maken waarbij je alleen contact hoeft te hebben met onze Brixxs IT professionals.

Zoek niet verder naar een mobiele app developer!

Wat is een mobiele app developer?

Een mobiele app ontwikkelaar is een programmeur die software voor mobiele apparaten kan ontwikkelen. Of het nu voor iOS, android of andere besturingssystemen is, mobiele app ontwikkelaars maken gebruik van een gevarieerde toolkit van programmeer en UI/UX ontwerp vaardigheden om mobiele apps te maken.

Wat doen mobiele app ontwikkelaars?

Het bouwen van een mobiele app is vaak een doorlopend project een vol met frequente updates en nieuwe versies binnen het steeds veranderende mobiele technologie landschap. Een succesvolle mobiele app heeft een strategie, marketingkennis, UI/UX ervaring en veel expertise nodig.
Er zijn verschillende fasen van het bouwen van een app waarbij je een mobiele app ontwikkelaar wilt inschakelen: ontwerp, codering, API's en andere back end integraties, en het testen. Goed afgeronde mobiele ontwikkelaars hebben ervaring met zowel de ontwerpaspecten, zoals UI en UX ontwerp, als het eigenlijke programmeren, of het nu gaat om API integraties of codering in een specifieke cross platform software.
Stel de vereisten van je project zo gedetailleerd mogelijk vast om je te helpen bij het budget voor het inhuren van een mobiele app ontwikkelaar en om je ontwikkelaar te helpen met het maken van nauwkeurigere schattingen. Bijvoorbeeld, als je voorkeuren hebt over platform of programmeertalen, neem die dan op. Als je bijvoorbeeld een app nodig hebt die gecodeerd is in Swift 3, dan wil je een iOS ontwikkelaar die de laatste iteraties van de taal kent. Als je een mobiele app maakt met Xamarin of PhoneGap, heb je een pro nodig die weet hoe je je app met succes in elke native omgeving kunt laten compileren. Je kunt in dit artikel meer tips en begeleiding krijgen over hoe je een mobiele app ontwikkelaar kunt inhuren.

Wat kost het om een mobiele app programmeur in te huren?

Het tarief van een mobiele app programmeur hangt af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het niveau, expertise en ervaring van de developer. Op basis van jouw wensen zijn wij in staat om een inschatting af te geven. Deel je project wensen via het contactformulier en we maken een afspraak via videobellen om je wensen door te spreken. Nadat we gedegen hebben gekeken naar je vraagstuk, kunnen we ook een inschatting afgeven.

Waarom mobiele app developers inhuren?

Brixxs regelt voor jou mobiele app developers op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Kan ik voor het inzetten van een mobiele app programmeur ook specifiek voor ons geldende afspraken maken?

Ja, we kunnen afwijken van een standaard werkwijze en de mobiele app programmeur hierop laten aansluiten. Dus ook ten aanzien van de afspraken hoeft u zelf niets te regelen.

Als ik een mobiele app ontwikkelaar ga inzetten hoe is de privacy van gevoelige informatie geregeld?

Wij hanteren een privacy beleid en standaarden zoals ISO 27001 om zonder risico’s de mobiele app ontwikkelaar in te kunnen zetten.

FAQ – Veel gestelde vragen over mobiele app developers

Leveren jullie mobiele app developers een hoge kwaliteit?

Door onze kwaliteitsstandaarden worden de werkzaamheden van onze mobiele app developers kritisch beoordeeld.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een mobiele app specialist?

De dienstverlening van de mobiele app programmeur wordt gebaseerd op vastgestelde requirements. Deze requirements vormen de basis voor de dienstverlening, maar worden ook gebruikt om de kwaliteit van het werk door ons te laten beoordelen. Dus de kwaliteitscontrole voeren wij ook voor je uit.

Kan ik ook een mobiele app developer inhuren zonder dat er sprake is van een contract termijn?

Ja, het is zelfs mogelijk om mobiele app developers in te huren voor 1 dag, dus het inhuren van een mobiele app developer is super flexibel.

Wat gebeurt er als de mobiele app ontwikkelaar ziek wordt?

Als de mobiele app ontwikkelaar ziek wordt, dan zullen wij zorgen voor overdracht naar een andere mobiele app ontwikkelaar.

Kan ik naast het inhuren van mobiele app developers ook software producten inkopen?

Ja, dat kan om dat we naast mobiele app developers ook allerlei softwareoplossingen leveren.

Ik weet nog niet precies wat de mobiele app specialist moet doen. Kunnen jullie mij helpen om dat concreet uit te werken?

Ja, wij kunnen helpen om de requirements helder te krijgen voor de mobiele app specialist. Onze consultants zijn goed getraind in het goed beschrijven van de opdracht voor de mobiele app specialist.

Kan ik zelf de mobiele app programmeur aansturen?

Je kunt zelf de mobiele app programmeur aansturen, maar dat doen wij graag voor je. Het is belangrijk om hier vooraf goede afspraken over te maken want het inrichten van de regie is cruciaal voor een succesvolle samenwerking. Op elkaars stoel gaan zitten levert uiteindelijk niet een model op waarin je elkaar versterkt.

Heb ik invloed bij het selecteren van een mobiele app developer?

Nee, in principe zetten we zelf een mobiele app developer in. Wij beoordelen de kwaliteit in het licht van de requirements. Als je niet tevreden bent over het resultaat, dan gaan we in gesprek en kan het zijn dat we een andere mobiele app developer gaan inzetten.

Kunnen de tarieven voor de inzet van een mobiele app ontwikkelaar lager worden als we langer van de mobiele app expertise gebruik maken?

Ja, uiteraard kunnen we dan afspraken maken over lagere tarieven voor de inzet van een mobiele app ontwikkelaar.

Als ik een mobiele app specialist inhuur en ik wil tijdelijk een maand geen gebruik maken van de expertise, kan dat dan?

Ja, dat kan, echter zullen wij wel moeten kijken naar de planning om te zien of de mobiele app specialist dan weer direct beschikbaar is. Indien dit niet het geval is, dan zullen in overleg bepalen of een andere mobiele app specialist ingezet kan worden.

Kunnen jullie bij het inhuren van een mobiele app developer ook meehelpen om de juiste architectuur voor outsourcing tot stand te brengen?

Ja, wij kunnen rondom de inzet van een mobiele app developer een gezamenlijk proces ontwikkelen, waarin we aandacht zullen hebben voor een efficiënte samenwerking en zelfs slimme cloudapplicaties om efficiënt samen te werken.

Is het mogelijk om de ingehuurde mobiele app programmeur ook in te zetten bij onze klanten?

Ja, dat kan, echter zullen we wel goed moeten kijken hoe effectief de informatiestromen moeten worden ingericht.