Snel de beste MailChimp Experts voor jouw project vinden?


Waar kan ik een MailChimp Expert per direct inhuren?

Brixxs regelt de inzet van een MailChimp Expert op basis van jouw project requirements, zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

 

Wat doen we voor je?

  • Werk samen met Brixxs en stop met de zoektocht naar een MailChimp Expert.
  • Brixxs regelt de inzet van MailChimp Experts op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.
  • Maak een definitie van je projectrequirements, geef aan voor welke onderdelen je de MailChimp Expert nodig hebt en zoek contact door het invullen van het onderstaande formulier.
  • Brixxs zal de opdracht tot een succes maken waarbij je alleen contact hoeft te hebben met onze Brixxs IT professionals.

Zoek niet verder naar een MailChimp Expert!

Wat is Mailchimp?

Mailchimp is een alles in één marketing platform dat vooral bekend staat om zijn uitgebreide mogelijkheden op het gebied van e mailmarketingautomatisering. Andere functies zijn onder andere customer relationship management (CRM), een landingspagina bouwer en social media integraties voor marketinganalyse.

Wat doet Mailchimp?

Mailchimp is een alles in één marketing platform dat vooral bekend staat om zijn uitgebreide e mailmarketingautomatiseringsmogelijkheden. Andere functies zijn onder andere customer relationship management (CRM), een landingspagina bouwer en social media integraties voor marketinganalyses.

Wat kost het om een MailChimp Expert programmeur in te huren?

Het tarief van een MailChimp Expert programmeur hangt af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het niveau, expertise en ervaring van de Expert. Op basis van jouw wensen zijn wij in staat om een inschatting af te geven. Deel je project wensen via het contactformulier en we maken een afspraak via videobellen om je wensen door te spreken. Nadat we gedegen hebben gekeken naar je vraagstuk, kunnen we ook een inschatting afgeven.

Waarom MailChimp Experts inhuren?

Brixxs regelt voor jou MailChimp Experts op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Kan ik voor het inzetten van een MailChimp Expert programmeur ook specifiek voor ons geldende afspraken maken?

Ja, we kunnen afwijken van een standaard werkwijze en de MailChimp Expert programmeur hierop laten aansluiten. Dus ook ten aanzien van de afspraken hoeft u zelf niets te regelen.

Als ik een MailChimp Expert consultant ga inzetten hoe is de privacy van gevoelige informatie geregeld?

Wij hanteren een privacy beleid en standaarden zoals ISO 27001 om zonder risico’s de MailChimp Expert consultant in te kunnen zetten.

FAQ – Veel gestelde vragen over MailChimp Experts

Leveren jullie MailChimp Experts een hoge kwaliteit?

Door onze kwaliteitsstandaarden worden de werkzaamheden van onze MailChimp Experts kritisch beoordeeld.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een MailChimp Expert developer?

De dienstverlening van de MailChimp Expert programmeur wordt gebaseerd op vastgestelde requirements. Deze requirements vormen de basis voor de dienstverlening, maar worden ook gebruikt om de kwaliteit van het werk door ons te laten beoordelen. Dus de kwaliteitscontrole voeren wij ook voor je uit.

Kan ik ook een MailChimp Expert Expert inhuren zonder dat er sprake is van een contract termijn?

Ja, het is zelfs mogelijk om MailChimp Experts in te huren voor 1 dag, dus het inhuren van een MailChimp Expert Expert is super flexibel.

Wat gebeurt er als de MailChimp Expert consultant ziek wordt?

Als de MailChimp Expert consultant ziek wordt, dan zullen wij zorgen voor overdracht naar een andere MailChimp Expert consultant.

Kan ik naast het inhuren van MailChimp Experts ook software producten inkopen?

Ja, dat kan om dat we naast MailChimp Experts ook allerlei softwareoplossingen leveren.

Ik weet nog niet precies wat de MailChimp Expert developer moet doen. Kunnen jullie mij helpen om dat concreet uit te werken?

Ja, wij kunnen helpen om de requirements helder te krijgen voor de MailChimp Expert developer. Onze consultants zijn goed getraind in het goed beschrijven van de opdracht voor de MailChimp Expert developer.

Kan ik zelf de MailChimp Expert programmeur aansturen?

Je kunt zelf de MailChimp Expert programmeur aansturen, maar dat doen wij graag voor je. Het is belangrijk om hier vooraf goede afspraken over te maken want het inrichten van de regie is cruciaal voor een succesvolle samenwerking. Op elkaars stoel gaan zitten levert uiteindelijk niet een model op waarin je elkaar versterkt.

Heb ik invloed bij het selecteren van een MailChimp Expert Expert?

Nee, in principe zetten we zelf een MailChimp Expert Expert in. Wij beoordelen de kwaliteit in het licht van de requirements. Als je niet tevreden bent over het resultaat, dan gaan we in gesprek en kan het zijn dat we een andere MailChimp Expert Expert gaan inzetten.

Kunnen de tarieven voor de inzet van een MailChimp Expert consultant lager worden als we langer van de MailChimp Expert expertise gebruik maken?

Ja, uiteraard kunnen we dan afspraken maken over lagere tarieven voor de inzet van een MailChimp Expert consultant.

Als ik een MailChimp Expert developer inhuur en ik wil tijdelijk een maand geen gebruik maken van de expertise, kan dat dan?

Ja, dat kan, echter zullen wij wel moeten kijken naar de planning om te zien of de MailChimp Expert developer dan weer direct beschikbaar is. Indien dit niet het geval is, dan zullen in overleg bepalen of een andere MailChimp Expert developer ingezet kan worden.

Kunnen jullie bij het inhuren van een MailChimp Expert Expert ook meehelpen om de juiste architectuur voor outsourcing tot stand te brengen?

Ja, wij kunnen rondom de inzet van een MailChimp Expert Expert een gezamenlijk proces ontwikkelen, waarin we aandacht zullen hebben voor een efficiënte samenwerking en zelfs slimme cloudapplicaties om efficiënt samen te werken.

Is het mogelijk om de ingehuurde MailChimp Expert programmeur ook in te zetten bij onze klanten?

Ja, dat kan, echter zullen we wel goed moeten kijken hoe effectief de informatiestromen moeten worden ingericht.