Snel de beste Magento developers voor jouw project vinden?


Waar kan ik een Magento developer per direct inhuren?

Brixxs regelt de inzet van een Magento developer op basis van jouw project requirements, zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Wat doen we voor je?

  • Werk samen met Brixxs en stop met de zoektocht naar een Magento developer.
  • Brixxs regelt de inzet van Magento developers op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.
  • Maak een definitie van je projectrequirements, geef aan voor welke onderdelen je de Magento developer nodig hebt en zoek contact door het invullen van het onderstaande formulier.
  • Brixxs zal de opdracht tot een succes maken waarbij je alleen contact hoeft te hebben met onze Brixxs IT professionals.

Zoek niet verder naar een Magento developer!

Wat is een Magento developer?

Een Magento developer is iemand die zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites door middel van het e-commerce-platform Magento. Magento biedt als E-commerce-platform innovatieve en flexibele oplossingen voor bedrijven die online producten willen verkopen.

Wat is Magento?

Magento is een open-source e-commerce platform geschreven in PHP. Het maakt gebruik van meerdere andere PHP frameworks zoals Laminas en Symfony. De Magento broncode wordt gedistribueerd onder Open Software License (OSL) v3.0. Magento is in mei 2018 overgenomen door Adobe Inc.
Op dit platform zijn meer dan 100.000 online winkels gecreëerd. De broncode van het platform is meer dan 2,5 miljoen keer gedownload en in 2019 is voor 155 miljard dollar aan goederen verkocht via op Magento gebaseerde systemen. Twee jaar geleden was Magento goed voor ongeveer 30% van het totale marktaandeel.
Op 17 november 2015 werd Magento 2.0 uitgebracht. De functies die in V2 zijn veranderd zijn onder andere: minder problemen met tabelvergrendeling, verbeterde caching van pagina's, schaalbaarheid voor bedrijven, ingebouwde rijke snippets voor gestructureerde gegevens, nieuwe bestandsstructuur met eenvoudigere aanpassing, CSS Preprocessing met behulp van LESS & CSS URL-oplosser, verbeterde prestaties en een meer gestructureerde codebasis. Magento maakt gebruik van het MySQL of MariaDB relationele database management systeem, de PHP programmeertaal, en elementen van het Zend Framework. Het past de conventies toe van object-georiënteerd programmeren en model-view-controller architectuur. Magento maakt ook gebruik van het model voor de waarde van rechten om gegevens op te slaan en vanaf versie 2.4 vereist het Elasticsearch voor de mogelijkheid om te zoeken in de catalogus. Bovendien introduceerde Magento 2 het Model-View-ViewModel-patroon in zijn front-end code met behulp van de JavaScript-bibliotheek Knock-out.js.

Wat kost het om een Magento programmeur in te huren?

Het tarief van een Magento programmeur hangt af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het niveau, expertise en ervaring van de developer. Op basis van jouw wensen zijn wij in staat om een inschatting af te geven. Deel je project wensen via het contactformulier en we maken een afspraak via videobellen om je wensen door te spreken. Nadat we gedegen hebben gekeken naar je vraagstuk, kunnen we ook een inschatting afgeven.

Waarom Magento developers inhuren?

Brixxs regelt voor jou Magento developers op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Kan ik voor het inzetten van een Magento programmeur ook specifiek voor ons geldende afspraken maken?

Ja, we kunnen afwijken van een standaard werkwijze en de Magento programmeur hierop laten aansluiten. Dus ook ten aanzien van de afspraken hoeft u zelf niets te regelen.

Als ik een Magento ontwikkelaar ga inzetten hoe is de privacy van gevoelige informatie geregeld?

Wij hanteren een privacy beleid en standaarden zoals ISO 27001 om zonder risico’s de Magento ontwikkelaar in te kunnen zetten.

FAQ – Veel gestelde vragen over Magento developers

Leveren jullie Magento developers een hoge kwaliteit?

Door onze kwaliteitsstandaarden worden de werkzaamheden van onze Magento developers kritisch beoordeeld.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een Magento specialist?

De dienstverlening van de Magento programmeur wordt gebaseerd op vastgestelde requirements. Deze requirements vormen de basis voor de dienstverlening, maar worden ook gebruikt om de kwaliteit van het werk door ons te laten beoordelen. Dus de kwaliteitscontrole voeren wij ook voor je uit.

Kan ik ook een Magento developer inhuren zonder dat er sprake is van een contract termijn?

Ja, het is zelfs mogelijk om Magento developers in te huren voor 1 dag, dus het inhuren van een Magento developer is super flexibel.

Wat gebeurt er als de Magento ontwikkelaar ziek wordt?

Als de Magento ontwikkelaar ziek wordt, dan zullen wij zorgen voor overdracht naar een andere Magento ontwikkelaar.

Kan ik naast het inhuren van Magento developers ook software producten inkopen?

Ja, dat kan om dat we naast Magento developers ook allerlei softwareoplossingen leveren.

Ik weet nog niet precies wat de Magento specialist moet doen. Kunnen jullie mij helpen om dat concreet uit te werken?

Ja, wij kunnen helpen om de requirements helder te krijgen voor de Magento specialist. Onze consultants zijn goed getraind in het goed beschrijven van de opdracht voor de Magento specialist.

Kan ik zelf de Magento programmeur aansturen?

Je kunt zelf de Magento programmeur aansturen, maar dat doen wij graag voor je. Het is belangrijk om hier vooraf goede afspraken over te maken want het inrichten van de regie is cruciaal voor een succesvolle samenwerking. Op elkaars stoel gaan zitten levert uiteindelijk niet een model op waarin je elkaar versterkt.

Heb ik invloed bij het selecteren van een Magento developer?

Nee, in principe zetten we zelf een Magento developer in. Wij beoordelen de kwaliteit in het licht van de requirements. Als je niet tevreden bent over het resultaat, dan gaan we in gesprek en kan het zijn dat we een andere Magento developer gaan inzetten.

Kunnen de tarieven voor de inzet van een Magento ontwikkelaar lager worden als we langer van de Magento expertise gebruik maken?

Ja, uiteraard kunnen we dan afspraken maken over lagere tarieven voor de inzet van een Magento ontwikkelaar.

Als ik een Magento specialist inhuur en ik wil tijdelijk een maand geen gebruik maken van de expertise, kan dat dan?

Ja, dat kan, echter zullen wij wel moeten kijken naar de planning om te zien of de Magento specialist dan weer direct beschikbaar is. Indien dit niet het geval is, dan zullen in overleg bepalen of een andere Magento specialist ingezet kan worden.

Kunnen jullie bij het inhuren van een Magento developer ook meehelpen om de juiste architectuur voor outsourcing tot stand te brengen?

Ja, wij kunnen rondom de inzet van een Magento developer een gezamenlijk proces ontwikkelen, waarin we aandacht zullen hebben voor een efficiënte samenwerking en zelfs slimme cloudapplicaties om efficiënt samen te werken.

Is het mogelijk om de ingehuurde Magento programmeur ook in te zetten bij onze klanten?

Ja, dat kan, echter zullen we wel goed moeten kijken hoe effectief de informatiestromen moeten worden ingericht.