Snel de beste Magento 2 developers voor jouw project vinden?


Waar kan ik een Magento 2 developer per direct inhuren?

Brixxs regelt de inzet van een Magento 2 developer op basis van jouw project requirements, zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Wat doen we voor je?

  • Werk samen met Brixxs en stop met de zoektocht naar een Magento 2 developer.
  • Brixxs regelt de inzet van Magento 2 developers op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.
  • Maak een definitie van je projectrequirements, geef aan voor welke onderdelen je de Magento 2 developer nodig hebt en zoek contact door het invullen van het onderstaande formulier.
  • Brixxs zal de opdracht tot een succes maken waarbij je alleen contact hoeft te hebben met onze Brixxs IT professionals.

Zoek niet verder naar een Magento 2 developer!

Wat is Magento 2?

Magento 2, dat in 2015 werd uitgebracht, is de opvolger van het populaire content management systeem (CMS) voor e Commerce sites. Terwijl het e Commerce platform gebruikt kan worden door niet ontwikkelaars om een veilige online winkel te creëren, hebben de Magento ontwikkelaars de vaardigheden om je te helpen een winkel te bouwen die echt van jezelf is.

Wat doet een Magento 2 developer?

Wil je je eigen webwinkel bouwen? Magento 2 ontwikkelaars kunnen je helpen bij het opzetten van een online winkel met een intuïtieve admin user interface (UI) voor het beheer van je producten en bestellingen.

Wat kost het om een Magento 2 programmeur in te huren?

Het tarief van een Magento 2 programmeur hangt af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het niveau, expertise en ervaring van de developer. Op basis van jouw wensen zijn wij in staat om een inschatting af te geven. Deel je project wensen via het contactformulier en we maken een afspraak via videobellen om je wensen door te spreken. Nadat we gedegen hebben gekeken naar je vraagstuk, kunnen we ook een inschatting afgeven.

Waarom Magento 2 developers inhuren?

Brixxs regelt voor jou Magento 2 developers op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Kan ik voor het inzetten van een Magento 2 programmeur ook specifiek voor ons geldende afspraken maken?

Ja, we kunnen afwijken van een standaard werkwijze en de Magento 2 programmeur hierop laten aansluiten. Dus ook ten aanzien van de afspraken hoeft u zelf niets te regelen.

Als ik een Magento 2 ontwikkelaar ga inzetten hoe is de privacy van gevoelige informatie geregeld?

Wij hanteren een privacy beleid en standaarden zoals ISO 27001 om zonder risico’s de Magento 2 ontwikkelaar in te kunnen zetten.

FAQ – Veel gestelde vragen over Magento 2 developers

Leveren jullie Magento 2 developers een hoge kwaliteit?

Door onze kwaliteitsstandaarden worden de werkzaamheden van onze Magento 2 developers kritisch beoordeeld.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een Magento 2 specialist?

De dienstverlening van de Magento 2 programmeur wordt gebaseerd op vastgestelde requirements. Deze requirements vormen de basis voor de dienstverlening, maar worden ook gebruikt om de kwaliteit van het werk door ons te laten beoordelen. Dus de kwaliteitscontrole voeren wij ook voor je uit.

Kan ik ook een Magento 2 developer inhuren zonder dat er sprake is van een contract termijn?

Ja, het is zelfs mogelijk om Magento 2 developers in te huren voor 1 dag, dus het inhuren van een Magento 2 developer is super flexibel.

Wat gebeurt er als de Magento 2 ontwikkelaar ziek wordt?

Als de Magento 2 ontwikkelaar ziek wordt, dan zullen wij zorgen voor overdracht naar een andere Magento 2 ontwikkelaar.

Kan ik naast het inhuren van Magento 2 developers ook software producten inkopen?

Ja, dat kan om dat we naast Magento 2 developers ook allerlei softwareoplossingen leveren.

Ik weet nog niet precies wat de Magento 2 specialist moet doen. Kunnen jullie mij helpen om dat concreet uit te werken?

Ja, wij kunnen helpen om de requirements helder te krijgen voor de Magento 2 specialist. Onze consultants zijn goed getraind in het goed beschrijven van de opdracht voor de Magento 2 specialist.

Kan ik zelf de Magento 2 programmeur aansturen?

Je kunt zelf de Magento 2 programmeur aansturen, maar dat doen wij graag voor je. Het is belangrijk om hier vooraf goede afspraken over te maken want het inrichten van de regie is cruciaal voor een succesvolle samenwerking. Op elkaars stoel gaan zitten levert uiteindelijk niet een model op waarin je elkaar versterkt.

Heb ik invloed bij het selecteren van een Magento 2 developer?

Nee, in principe zetten we zelf een Magento 2 developer in. Wij beoordelen de kwaliteit in het licht van de requirements. Als je niet tevreden bent over het resultaat, dan gaan we in gesprek en kan het zijn dat we een andere Magento 2 developer gaan inzetten.

Kunnen de tarieven voor de inzet van een Magento 2 ontwikkelaar lager worden als we langer van de Magento 2 expertise gebruik maken?

Ja, uiteraard kunnen we dan afspraken maken over lagere tarieven voor de inzet van een Magento 2 ontwikkelaar.

Als ik een Magento 2 specialist inhuur en ik wil tijdelijk een maand geen gebruik maken van de expertise, kan dat dan?

Ja, dat kan, echter zullen wij wel moeten kijken naar de planning om te zien of de Magento 2 specialist dan weer direct beschikbaar is. Indien dit niet het geval is, dan zullen in overleg bepalen of een andere Magento 2 specialist ingezet kan worden.

Kunnen jullie bij het inhuren van een Magento 2 developer ook meehelpen om de juiste architectuur voor outsourcing tot stand te brengen?

Ja, wij kunnen rondom de inzet van een Magento 2 developer een gezamenlijk proces ontwikkelen, waarin we aandacht zullen hebben voor een efficiënte samenwerking en zelfs slimme cloudapplicaties om efficiënt samen te werken.

Is het mogelijk om de ingehuurde Magento 2 programmeur ook in te zetten bij onze klanten?

Ja, dat kan, echter zullen we wel goed moeten kijken hoe effectief de informatiestromen moeten worden ingericht.