Snel de beste IT strategen voor jouw project vinden?


Waar kan ik een IT strateeg per direct inhuren?

Brixxs regelt de inzet van een IT strateeg op basis van jouw project requirements, zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Wat doen we voor je?

  • Werk samen met Brixxs en stop met de zoektocht naar een IT strateeg.
  • Brixxs regelt de inzet van IT strategen op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.
  • Maak een definitie van je projectrequirements, geef aan voor welke onderdelen je de IT strateeg nodig hebt en zoek contact door het invullen van het onderstaande formulier.
  • Brixxs zal de opdracht tot een succes maken waarbij je alleen contact hoeft te hebben met onze Brixxs IT professionals.

Zoek niet verder naar een IT strateeg!

Wat is een IT Strateeg

De IT strateeg stelt fundamentele problemen aan de orde en is creatief in de zin van het vinden van doeltreffende oplossingen voor structurele problemen.

Wat kost het om een IT strateeg in te huren?

Het tarief van een IT strateeg hangt af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het niveau, expertise en ervaring van de strateeg. Op basis van jouw wensen zijn wij in staat om een inschatting af te geven. Deel je project wensen via het contactformulier en we maken een afspraak via videobellen om je wensen door te spreken. Nadat we gedegen hebben gekeken naar je vraagstuk, kunnen we ook een inschatting afgeven.

Waarom IT strategen inhuren?

Brixxs regelt voor jou IT strategen op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Kan ik voor het inzetten van een IT strateeg ook specifiek voor ons geldende afspraken maken?

Ja, we kunnen afwijken van een standaard werkwijze en de IT strateeg hierop laten aansluiten. Dus ook ten aanzien van de afspraken hoeft u zelf niets te regelen.

Als ik een IT strateeg ga inzetten hoe is de privacy van gevoelige informatie geregeld?

Wij hanteren een privacy beleid en standaarden zoals ISO 27001 om zonder risico’s de IT strateeg in te kunnen zetten.

FAQ – Veel gestelde vragen over IT strategen

Leveren jullie IT strategen een hoge kwaliteit?

Door onze kwaliteitsstandaarden worden de werkzaamheden van onze IT strategen kritisch beoordeeld.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een IT strateeg?

De dienstverlening van de IT strateeg wordt gebaseerd op vastgestelde requirements. Deze requirements vormen de basis voor de dienstverlening, maar worden ook gebruikt om de kwaliteit van het werk door ons te laten beoordelen. Dus de kwaliteitscontrole voeren wij ook voor je uit.

Kan ik ook een IT strateeg inhuren zonder dat er sprake is van een contract termijn?

Ja, het is zelfs mogelijk om IT strategen in te huren voor 1 dag, dus het inhuren van een IT strateeg is super flexibel.

Wat gebeurt er als de IT strateeg ziek wordt?

Als de IT strateeg ziek wordt, dan zullen wij zorgen voor overdracht naar een andere IT strateeg.

Kan ik naast het inhuren van IT strategen ook software producten inkopen?

Ja, dat kan om dat we naast IT strategen ook allerlei softwareoplossingen leveren.

Ik weet nog niet precies wat de IT strateeg moet doen. Kunnen jullie mij helpen om dat concreet uit te werken?

Ja, wij kunnen helpen om de requirements helder te krijgen voor de IT strateeg. Onze consultants zijn goed getraind in het goed beschrijven van de opdracht voor de IT strateeg.

Kan ik zelf de IT strateeg aansturen?

Je kunt zelf de IT strateeg aansturen, maar dat doen wij graag voor je. Het is belangrijk om hier vooraf goede afspraken over te maken want het inrichten van de regie is cruciaal voor een succesvolle samenwerking. Op elkaars stoel gaan zitten levert uiteindelijk niet een model op waarin je elkaar versterkt.

Heb ik invloed bij het selecteren van een IT strateeg?

Nee, in principe zetten we zelf een IT strateeg in. Wij beoordelen de kwaliteit in het licht van de requirements. Als je niet tevreden bent over het resultaat, dan gaan we in gesprek en kan het zijn dat we een andere IT strateeg gaan inzetten.

Kunnen de tarieven voor de inzet van een IT strateeg lager worden als we langer van de IT expertise gebruik maken?

Ja, uiteraard kunnen we dan afspraken maken over lagere tarieven voor de inzet van een IT strateeg.

Als ik een IT strateeg inhuur en ik wil tijdelijk een maand geen gebruik maken van de expertise, kan dat dan?

Ja, dat kan, echter zullen wij wel moeten kijken naar de planning om te zien of de IT strateeg dan weer direct beschikbaar is. Indien dit niet het geval is, dan zullen in overleg bepalen of een andere IT strateeg ingezet kan worden.

Kunnen jullie bij het inhuren van een IT strateeg ook meehelpen om de juiste architectuur voor outsourcing tot stand te brengen?

Ja, wij kunnen rondom de inzet van een IT strateeg een gezamenlijk proces ontwikkelen, waarin we aandacht zullen hebben voor een efficiënte samenwerking en zelfs slimme cloudapplicaties om efficiënt samen te werken.

Is het mogelijk om de ingehuurde IT strateeg ook in te zetten bij onze klanten?

Ja, dat kan, echter zullen we wel goed moeten kijken hoe effectief de informatiestromen moeten worden ingericht.