Snel de beste iOS developers voor jouw project vinden?


Waar kan ik een iOS developer per direct inhuren?

Brixxs regelt de inzet van een iOS developer op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Wat doen we voor je?

  • Werk samen met Brixxs en stop met de zoektocht naar een iOS developer.
  • Brixxs regelt de inzet van iOS developers op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.
  • Maak een definitie van je projectrequirements, geef aan voor welke onderdelen je de iOS developer nodig hebt en zoek contact door het invullen van het onderstaande formulier.
  • Brixxs zal de opdracht tot een succes maken waarbij je alleen contact hoeft te hebben met onze Brixxs IT professionals.

Zoek niet verder naar een iOS developer!

Wat doet een iOS ontwikkelaar?

iOS is het mobiele besturingssysteem van Apple. Een iOS ontwikkelaar gebruikt de Objective C of Swift programmeertalen om iOS applicaties te bouwen en te onderhouden. Ze kunnen je helpen om je mobiele app te ontwikkelen vanaf het UI/UX ontwerpstadium tot en met de ontwikkeling, het testen, de Productie en de lancering. De iOS ontwikkelaar kan je ook helpen om je mobiele app bij elke nieuwe iOS of Swift release up to date te houden.

Waarom iOS Ontwikkelaars inhuren?

Wil je apps ontwikkelen voor het ecosysteem van mobiele apparaten van Apple? Of je nu een bestaande app migreert naar de nieuwste versie van iOS of een nieuwe app bouwt, een iOS ontwikkelaar kan je helpen.
Een deel van je beschrijving zou ook de deliverables moeten definiëren, inclusief eventuele ontwerpen, documentatie of broncode. De broncode wordt meestal geleverd met behulp van een versiebeheer oplossing zoals Git.

Wat kost het om een iOS ontwikkelaar in te huren?

Het tarief van een iOS ontwikkelaar hangt af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het niveau, expertise en ervaring van de developer. Op basis van jouw wensen zijn wij in staat om een inschatting af te geven. Deel je project wensen via het contactformulier en we maken een afspraak via videobellen om je wensen door te spreken. Nadat we gedegen hebben gekeken naar je vraagstuk, kunnen we ook een inschatting afgeven.

Waarom iOS developers inhuren?

Brixxs regelt voor jou iOS developers op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Kan ik voor het inzetten van een iOS ontwikkelaar ook specifiek voor ons geldende afspraken maken?

Ja, we kunnen afwijken van een standaard werkwijze en de iOS ontwikkelaar hierop laten aansluiten. Dus ook ten aanzien van de afspraken hoeft u zelf niets te regelen.

Als ik een iOS programmeur ga inzetten hoe is de privacy van gevoelige informatie geregeld?

Wij hanteren een privacy beleid en standaarden zoals ISO 27001 om zonder risico’s de iOS programmeur in te kunnen zetten.

FAQ – Veel gestelde vragen over iOS developers

Leveren jullie iOS developers een hoge kwaliteit?

Door onze kwaliteitsstandaarden worden de werkzaamheden van onze iOS developers kritisch beoordeeld.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een iOS developer?

De dienstverlening van de iOS ontwikkelaar wordt gebaseerd op vastgestelde requirements. Deze requirements vormen de basis voor de dienstverlening, maar worden ook gebruikt om de kwaliteit van het werk door ons te laten beoordelen. Dus de kwaliteitscontrole voeren wij ook voor je uit.

Kan ik ook een iOS developer inhuren zonder dat er sprake is van een contract termijn?

Ja, het is zelfs mogelijk om iOS developers in te huren voor 1 dag, dus het inhuren van een iOS developer is super flexibel.

Wat gebeurt er als de iOS programmeur ziek wordt?

Als de iOS programmeur ziek wordt, dan zullen wij zorgen voor overdracht naar een andere iOS programmeur.

Kan ik naast het inhuren van iOS developers ook software producten inkopen?

Ja, dat kan om dat we naast iOS developers ook allerlei softwareoplossingen leveren.

Ik weet nog niet precies wat de iOS developer moet doen. Kunnen jullie mij helpen om dat concreet uit te werken?

Ja, wij kunnen helpen om de requirements helder te krijgen voor de iOS developer. Onze consultants zijn goed getraind in het goed beschrijven van de opdracht voor de iOS developer.

Kan ik zelf de iOS ontwikkelaar aansturen?

Je kunt zelf de iOS ontwikkelaar aansturen, maar dat doen wij graag voor je. Het is belangrijk om hier vooraf goede afspraken over te maken want het inrichten van de regie is cruciaal voor een succesvolle samenwerking. Op elkaars stoel gaan zitten levert uiteindelijk niet een model op waarin je elkaar versterkt.

Heb ik invloed bij het selecteren van een iOS developer?

Nee, in principe zetten we zelf een iOS developer in. Wij beoordelen de kwaliteit in het licht van de requirements. Als je niet tevreden bent over het resultaat, dan gaan we in gesprek en kan het zijn dat we een andere iOS developer gaan inzetten.

Kunnen de tarieven voor de inzet van een iOS programmeur lager worden als we langer van de iOS expertise gebruik maken?

Ja, uiteraard kunnen we dan afspraken maken over lagere tarieven voor de inzet van een iOS programmeur.

Als ik een iOS developer inhuur en ik wil tijdelijk een maand geen gebruik maken van de expertise, kan dat dan?

Ja, dat kan, echter zullen wij wel moeten kijken naar de planning om te zien of de iOS developer dan weer direct beschikbaar is. Indien dit niet het geval is, dan zullen in overleg bepalen of een andere iOS developer ingezet kan worden.

Kunnen jullie bij het inhuren van een iOS developer ook meehelpen om de juiste architectuur voor outsourcing tot stand te brengen?

Ja, wij kunnen rondom de inzet van een iOS developer een gezamenlijk proces ontwikkelen, waarin we aandacht zullen hebben voor een efficiënte samenwerking en zelfs slimme cloudapplicaties om efficiënt samen te werken.

Is het mogelijk om de ingehuurde iOS ontwikkelaar ook in te zetten bij onze klanten?

Ja, dat kan, echter zullen we wel goed moeten kijken hoe effectief de informatiestromen moeten worden ingericht.