Snel de beste informatiebeveiligings analisten voor jouw project vinden?


Waar kan ik een informatiebeveiligingsanalist per direct inhuren?

Brixxs regelt de inzet van een informatiebeveiliging analist op basis van jouw project requirements, zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Wat doen we voor je?

  • Werk samen met Brixxs en stop met de zoektocht naar een informatiebeveiligings analist.
  • Brixxs regelt de inzet van informatiebeveiligings analisten op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.
  • Maak een definitie van je projectrequirements, geef aan voor welke onderdelen je de informatiebeveiligings analist nodig hebt en zoek contact door het invullen van het onderstaande formulier.
  • Brixxs zal de opdracht tot een succes maken waarbij je alleen contact hoeft te hebben met onze Brixxs IT professionals.

Zoek niet verder naar een informatiebeveiligings analist!

Wat is een informatiebeveiligings analist?

Met de schaal en complexiteit van netwerkomgevingen die elk jaar groter worden, is de behoefte aan doorgewinterde Informatiebeveiliging Analisten groter geworden. Brixxs biedt toegang tot informatiebeveiliging talent dat bedreven is in het overzien en beheren van risico's op het gebied van netwerkbeveiliging, cyberbeveiliging en endpoint beveiliging.

Wat kost het om een informatiebeveiliging specialist in te huren?

Het tarief van een informatiebeveiliging specialist hangt af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het niveau, expertise en ervaring van de analist. Op basis van jouw wensen zijn wij in staat om een inschatting af te geven. Deel je project wensen via het contactformulier en we maken een afspraak via videobellen om je wensen door te spreken. Nadat we gedegen hebben gekeken naar je vraagstuk, kunnen we ook een inschatting afgeven.

Waarom informatiebeveiligings analisten inhuren?

Brixxs regelt voor jou informatiebeveiligings analisten op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Kan ik voor het inzetten van een informatiebeveiliging specialist ook specifiek voor ons geldende afspraken maken?

Ja, we kunnen afwijken van een standaard werkwijze en de informatiebeveiliging specialist hierop laten aansluiten. Dus ook ten aanzien van de afspraken hoeft u zelf niets te regelen.

Als ik een informatiebeveiliging analist ga inzetten hoe is de privacy van gevoelige informatie geregeld?

Wij hanteren een privacy beleid en standaarden zoals ISO 27001 om zonder risico’s de informatiebeveiliging analist in te kunnen zetten.

FAQ – Veel gestelde vragen over informatiebeveiligings analisten

Leveren jullie informatiebeveiligings analisten een hoge kwaliteit?

Door onze kwaliteitsstandaarden worden de werkzaamheden van onze informatiebeveiligings analisten kritisch beoordeeld.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een informatiebeveiliging analist?

De dienstverlening van de informatiebeveiliging specialist wordt gebaseerd op vastgestelde requirements. Deze requirements vormen de basis voor de dienstverlening, maar worden ook gebruikt om de kwaliteit van het werk door ons te laten beoordelen. Dus de kwaliteitscontrole voeren wij ook voor je uit.

Kan ik ook een informatiebeveiliging analist inhuren zonder dat er sprake is van een contract termijn?

Ja, het is zelfs mogelijk om informatiebeveiligings analisten in te huren voor 1 dag, dus het inhuren van een informatiebeveiliging analist is super flexibel.

Wat gebeurt er als de informatiebeveiliging analist ziek wordt?

Als de informatiebeveiliging analist ziek wordt, dan zullen wij zorgen voor overdracht naar een andere informatiebeveiliging analist.

Kan ik naast het inhuren van informatiebeveiligings analisten ook software producten inkopen?

Ja, dat kan om dat we naast informatiebeveiligings analisten ook allerlei softwareoplossingen leveren.

Ik weet nog niet precies wat de informatiebeveiliging analist moet doen. Kunnen jullie mij helpen om dat concreet uit te werken?

Ja, wij kunnen helpen om de requirements helder te krijgen voor de informatiebeveiliging analist. Onze consultants zijn goed getraind in het goed beschrijven van de opdracht voor de informatiebeveiliging analist.

Kan ik zelf de informatiebeveiliging specialist aansturen?

Je kunt zelf de informatiebeveiliging specialist aansturen, maar dat doen wij graag voor je. Het is belangrijk om hier vooraf goede afspraken over te maken want het inrichten van de regie is cruciaal voor een succesvolle samenwerking. Op elkaars stoel gaan zitten levert uiteindelijk niet een model op waarin je elkaar versterkt.

Heb ik invloed bij het selecteren van een informatiebeveiliging analist?

Nee, in principe zetten we zelf een informatiebeveiliging analist in. Wij beoordelen de kwaliteit in het licht van de requirements. Als je niet tevreden bent over het resultaat, dan gaan we in gesprek en kan het zijn dat we een andere informatiebeveiliging analist gaan inzetten.

Kunnen de tarieven voor de inzet van een informatiebeveiliging analist lager worden als we langer van de informatiebeveiliging expertise gebruik maken?

Ja, uiteraard kunnen we dan afspraken maken over lagere tarieven voor de inzet van een informatiebeveiliging analist.

Als ik een informatiebeveiliging analist inhuur en ik wil tijdelijk een maand geen gebruik maken van de expertise, kan dat dan?

Ja, dat kan, echter zullen wij wel moeten kijken naar de planning om te zien of de informatiebeveiliging analist dan weer direct beschikbaar is. Indien dit niet het geval is, dan zullen in overleg bepalen of een andere informatiebeveiliging analist ingezet kan worden.

Kunnen jullie bij het inhuren van een informatiebeveiliging analist ook meehelpen om de juiste architectuur voor outsourcing tot stand te brengen?

Ja, wij kunnen rondom de inzet van een informatiebeveiliging analist een gezamenlijk proces ontwikkelen, waarin we aandacht zullen hebben voor een efficiënte samenwerking en zelfs slimme cloudapplicaties om efficiënt samen te werken.

Is het mogelijk om de ingehuurde informatiebeveiliging specialist ook in te zetten bij onze klanten?

Ja, dat kan, echter zullen we wel goed moeten kijken hoe effectief de informatiestromen moeten worden ingericht.