Snel de beste H5P professionals voor jouw project vinden?


Waar kan ik een H5P professional per direct inhuren?

Brixxs regelt de inzet van een H5P professional op basis van jouw project requirements, zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Wat doen we voor je?

  • Werk samen met Brixxs en stop met de zoektocht naar een H5P professional.
  • Brixxs regelt de inzet van H5P professionals op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.
  • Maak een definitie van je projectrequirements, geef aan voor welke onderdelen je de H5P professional nodig hebt en zoek contact door het invullen van het onderstaande formulier.
  • Brixxs zal de opdracht tot een succes maken waarbij je alleen contact hoeft te hebben met onze Brixxs IT professionals.

Zoek niet verder naar een H5P professional!

Wat is een H5P?

H5P is een gratis en open-source samenwerkings framework voor inhoud op basis van JavaScript. H5P is een afkorting voor HTML5 Package en heeft als doel om het voor iedereen gemakkelijk te maken om interactieve HTML5-content te maken, te delen en te hergebruiken. Interactieve video's, interactieve presentaties, quizzen, interactieve tijdlijnen en meer zijn ontwikkeld en gedeeld met behulp van H5P op H5P.org. H5P wordt gebruikt door meer dan 17 000 websites. In juni 2018 kondigde het kernteam aan dat H5P financieel wordt ondersteund door de Mozilla Foundation binnen het MOSS-programma.

Het framework bestaat uit een web-based content editor, een website voor het delen van content types, plugins voor bestaande content management systemen en een bestandsformaat voor het bundelen van HTML5 bronnen.

De web-based editor is standaard in staat om multimediabestanden en tekstuele content toe te voegen en te vervangen in allerlei H5P-contourtypes en -toepassingen. Daarnaast kan een content-type aangepaste widgets voor de editor bieden die elke vorm van bewerkingsmogelijkheden en -ervaring mogelijk maken, inclusief WYSIWYG-bewerking van het hele content-type.

Wat kost het om een H5P professional in te huren?

Het tarief van een H5P professional hangt af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het niveau, expertise en ervaring van de professional. Op basis van jouw wensen zijn wij in staat om een inschatting af te geven. Deel je project wensen via het contactformulier en we maken een afspraak via videobellen om je wensen door te spreken. Nadat we gedegen hebben gekeken naar je vraagstuk, kunnen we ook een inschatting afgeven.

Waarom H5P professionals inhuren?

Brixxs regelt voor jou H5P professionals op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Kan ik voor het inzetten van een H5P professional ook specifiek voor ons geldende afspraken maken?

Ja, we kunnen afwijken van een standaard werkwijze en de H5P professional hierop laten aansluiten. Dus ook ten aanzien van de afspraken hoeft u zelf niets te regelen.

Als ik een H5P consultant ga inzetten hoe is de privacy van gevoelige informatie geregeld?

Wij hanteren een privacy beleid en standaarden zoals ISO 27001 om zonder risico’s de H5P consultant in te kunnen zetten.

FAQ – Veel gestelde vragen over H5P professionals

Leveren jullie H5P professionals een hoge kwaliteit?

Door onze kwaliteitsstandaarden worden de werkzaamheden van onze H5P professionals kritisch beoordeeld.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een H5P professional?

De dienstverlening van de H5P professional wordt gebaseerd op vastgestelde requirements. Deze requirements vormen de basis voor de dienstverlening, maar worden ook gebruikt om de kwaliteit van het werk door ons te laten beoordelen. Dus de kwaliteitscontrole voeren wij ook voor je uit.

Kan ik ook een H5P professional inhuren zonder dat er sprake is van een contract termijn?

Ja, het is zelfs mogelijk om H5P professionals in te huren voor 1 dag, dus het inhuren van een H5P professional is super flexibel.

Wat gebeurt er als de H5P consultant ziek wordt?

Als de H5P consultant ziek wordt, dan zullen wij zorgen voor overdracht naar een andere H5P consultant.

Kan ik naast het inhuren van H5P professionals ook software producten inkopen?

Ja, dat kan om dat we naast H5P professionals ook allerlei softwareoplossingen leveren.

Ik weet nog niet precies wat de H5P professional moet doen. Kunnen jullie mij helpen om dat concreet uit te werken?

Ja, wij kunnen helpen om de requirements helder te krijgen voor de H5P professional. Onze consultants zijn goed getraind in het goed beschrijven van de opdracht voor de H5P professional.

Kan ik zelf de H5P professional aansturen?

Je kunt zelf de H5P professional aansturen, maar dat doen wij graag voor je. Het is belangrijk om hier vooraf goede afspraken over te maken want het inrichten van de regie is cruciaal voor een succesvolle samenwerking. Op elkaars stoel gaan zitten levert uiteindelijk niet een model op waarin je elkaar versterkt.

Heb ik invloed bij het selecteren van een H5P professional?

Nee, in principe zetten we zelf een H5P professional in. Wij beoordelen de kwaliteit in het licht van de requirements. Als je niet tevreden bent over het resultaat, dan gaan we in gesprek en kan het zijn dat we een andere H5P professional gaan inzetten.

Kunnen de tarieven voor de inzet van een H5P consultant lager worden als we langer van de H5P expertise gebruik maken?

Ja, uiteraard kunnen we dan afspraken maken over lagere tarieven voor de inzet van een H5P consultant.

Als ik een H5P professional inhuur en ik wil tijdelijk een maand geen gebruik maken van de expertise, kan dat dan?

Ja, dat kan, echter zullen wij wel moeten kijken naar de planning om te zien of de H5P professional dan weer direct beschikbaar is. Indien dit niet het geval is, dan zullen in overleg bepalen of een andere H5P professional ingezet kan worden.

Kunnen jullie bij het inhuren van een H5P professional ook meehelpen om de juiste architectuur voor outsourcing tot stand te brengen?

Ja, wij kunnen rondom de inzet van een H5P professional een gezamenlijk proces ontwikkelen, waarin we aandacht zullen hebben voor een efficiënte samenwerking en zelfs slimme cloudapplicaties om efficiënt samen te werken.

Is het mogelijk om de ingehuurde H5P professional ook in te zetten bij onze klanten?

Ja, dat kan, echter zullen we wel goed moeten kijken hoe effectief de informatiestromen moeten worden ingericht.