Snel de beste Google Maps API developers voor jouw project vinden?


Waar kan ik een Google Maps API developer per direct inhuren?

Brixxs regelt de inzet van een Google Maps API developer op basis van jouw project requirements, zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Wat doen we voor je?

  • Werk samen met Brixxs en stop met de zoektocht naar een Google Maps API developer.
  • Brixxs regelt de inzet van Google Maps API developers op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.
  • Maak een definitie van je projectrequirements, geef aan voor welke onderdelen je de Google Maps API developer nodig hebt en zoek contact door het invullen van het onderstaande formulier.
  • Brixxs zal de opdracht tot een succes maken waarbij je alleen contact hoeft te hebben met onze Brixxs IT professionals.

Zoek niet verder naar een Google Maps API developer!

Wat is de Google Maps API?

De Google Maps API biedt een set van API's en SDK's (software development kits) die je kunt gebruiken in je eigen app. Van eenvoudige insluitbare kaartafbeeldingen voor je website tot 360° panorama's via Street View, een Google Maps API ontwikkelaar kan je helpen om Google Maps in je apps te gebruiken.

Wat kost het om een Google Maps API programmeur in te huren?

Het tarief van een Google Maps API programmeur hangt af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het niveau, expertise en ervaring van de developer. Op basis van jouw wensen zijn wij in staat om een inschatting af te geven. Deel je project wensen via het contactformulier en we maken een afspraak via videobellen om je wensen door te spreken. Nadat we gedegen hebben gekeken naar je vraagstuk, kunnen we ook een inschatting afgeven.

Waarom Google Maps API developers inhuren?

Brixxs regelt voor jou Google Maps API developers op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Kan ik voor het inzetten van een Google Maps API programmeur ook specifiek voor ons geldende afspraken maken?

Ja, we kunnen afwijken van een standaard werkwijze en de Google Maps API programmeur hierop laten aansluiten. Dus ook ten aanzien van de afspraken hoeft u zelf niets te regelen.

Als ik een Google Maps API ontwikkelaar ga inzetten hoe is de privacy van gevoelige informatie geregeld?

Wij hanteren een privacy beleid en standaarden zoals ISO 27001 om zonder risico’s de Google Maps API ontwikkelaar in te kunnen zetten.

FAQ – Veel gestelde vragen over Google Maps API developers

Leveren jullie Google Maps API developers een hoge kwaliteit?

Door onze kwaliteitsstandaarden worden de werkzaamheden van onze Google Maps API developers kritisch beoordeeld.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een Google Maps API specialist?

De dienstverlening van de Google Maps API programmeur wordt gebaseerd op vastgestelde requirements. Deze requirements vormen de basis voor de dienstverlening, maar worden ook gebruikt om de kwaliteit van het werk door ons te laten beoordelen. Dus de kwaliteitscontrole voeren wij ook voor je uit.

Kan ik ook een Google Maps API developer inhuren zonder dat er sprake is van een contract termijn?

Ja, het is zelfs mogelijk om Google Maps API developers in te huren voor 1 dag, dus het inhuren van een Google Maps API developer is super flexibel.

Wat gebeurt er als de Google Maps API ontwikkelaar ziek wordt?

Als de Google Maps API ontwikkelaar ziek wordt, dan zullen wij zorgen voor overdracht naar een andere Google Maps API ontwikkelaar.

Kan ik naast het inhuren van Google Maps API developers ook software producten inkopen?

Ja, dat kan om dat we naast Google Maps API developers ook allerlei softwareoplossingen leveren.

Ik weet nog niet precies wat de Google Maps API specialist moet doen. Kunnen jullie mij helpen om dat concreet uit te werken?

Ja, wij kunnen helpen om de requirements helder te krijgen voor de Google Maps API specialist. Onze consultants zijn goed getraind in het goed beschrijven van de opdracht voor de Google Maps API specialist.

Kan ik zelf de Google Maps API programmeur aansturen?

Je kunt zelf de Google Maps API programmeur aansturen, maar dat doen wij graag voor je. Het is belangrijk om hier vooraf goede afspraken over te maken want het inrichten van de regie is cruciaal voor een succesvolle samenwerking. Op elkaars stoel gaan zitten levert uiteindelijk niet een model op waarin je elkaar versterkt.

Heb ik invloed bij het selecteren van een Google Maps API developer?

Nee, in principe zetten we zelf een Google Maps API developer in. Wij beoordelen de kwaliteit in het licht van de requirements. Als je niet tevreden bent over het resultaat, dan gaan we in gesprek en kan het zijn dat we een andere Google Maps API developer gaan inzetten.

Kunnen de tarieven voor de inzet van een Google Maps API ontwikkelaar lager worden als we langer van de Google Maps API expertise gebruik maken?

Ja, uiteraard kunnen we dan afspraken maken over lagere tarieven voor de inzet van een Google Maps API ontwikkelaar.

Als ik een Google Maps API specialist inhuur en ik wil tijdelijk een maand geen gebruik maken van de expertise, kan dat dan?

Ja, dat kan, echter zullen wij wel moeten kijken naar de planning om te zien of de Google Maps API specialist dan weer direct beschikbaar is. Indien dit niet het geval is, dan zullen in overleg bepalen of een andere Google Maps API specialist ingezet kan worden.

Kunnen jullie bij het inhuren van een Google Maps API developer ook meehelpen om de juiste architectuur voor outsourcing tot stand te brengen?

Ja, wij kunnen rondom de inzet van een Google Maps API developer een gezamenlijk proces ontwikkelen, waarin we aandacht zullen hebben voor een efficiënte samenwerking en zelfs slimme cloudapplicaties om efficiënt samen te werken.

Is het mogelijk om de ingehuurde Google Maps API programmeur ook in te zetten bij onze klanten?

Ja, dat kan, echter zullen we wel goed moeten kijken hoe effectief de informatiestromen moeten worden ingericht.