Snel de beste Google Apps Script professionals voor jouw project vinden?


Waar kan ik een Google Apps Script professional per direct inhuren?

Brixxs regelt de inzet van een Google Apps Script professional op basis van jouw project requirements, zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Wat doen we voor je?

  • Werk samen met Brixxs en stop met de zoektocht naar een Google Apps Script professional.
  • Brixxs regelt de inzet van Google Apps Script professionals op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.
  • Maak een definitie van je projectrequirements, geef aan voor welke onderdelen je de Google Apps Script professional nodig hebt en zoek contact door het invullen van het onderstaande formulier.
  • Brixxs zal de opdracht tot een succes maken waarbij je alleen contact hoeft te hebben met onze Brixxs IT professionals.

Zoek niet verder naar een Google Apps Script professional!

Wat is een Google Apps Script freelancer?

Een Google Apps Script freelancer is een ontwikkelaar die JavaScript gebruikt om workflows te automatiseren, apps te bouwen en applicaties van derden te integreren met G Suite. Google Apps Script is een snel ontwikkelplatform voor applicaties waarmee je snel en eenvoudig add ons voor Google programma's zoals Docs, Sheets, Slides en Forms kunt maken en publiceren.

Wat kost het om een Google Apps Script professional in te huren?

Het tarief van een Google Apps Script professional hangt af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het niveau, expertise en ervaring van de professional. Op basis van jouw wensen zijn wij in staat om een inschatting af te geven. Deel je project wensen via het contactformulier en we maken een afspraak via videobellen om je wensen door te spreken. Nadat we gedegen hebben gekeken naar je vraagstuk, kunnen we ook een inschatting afgeven.

Waarom Google Apps Script professionals inhuren?

Brixxs regelt voor jou Google Apps Script professionals op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Kan ik voor het inzetten van een Google Apps Script professional ook specifiek voor ons geldende afspraken maken?

Ja, we kunnen afwijken van een standaard werkwijze en de Google Apps Script professional hierop laten aansluiten. Dus ook ten aanzien van de afspraken hoeft u zelf niets te regelen.

Als ik een Google Apps Script consultant ga inzetten hoe is de privacy van gevoelige informatie geregeld?

Wij hanteren een privacy beleid en standaarden zoals ISO 27001 om zonder risico’s de Google Apps Script consultant in te kunnen zetten.

FAQ – Veel gestelde vragen over Google Apps Script professionals

Leveren jullie Google Apps Script professionals een hoge kwaliteit?

Door onze kwaliteitsstandaarden worden de werkzaamheden van onze Google Apps Script professionals kritisch beoordeeld.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een Google Apps Script professional?

De dienstverlening van de Google Apps Script professional wordt gebaseerd op vastgestelde requirements. Deze requirements vormen de basis voor de dienstverlening, maar worden ook gebruikt om de kwaliteit van het werk door ons te laten beoordelen. Dus de kwaliteitscontrole voeren wij ook voor je uit.

Kan ik ook een Google Apps Script professional inhuren zonder dat er sprake is van een contract termijn?

Ja, het is zelfs mogelijk om Google Apps Script professionals in te huren voor 1 dag, dus het inhuren van een Google Apps Script professional is super flexibel.

Wat gebeurt er als de Google Apps Script consultant ziek wordt?

Als de Google Apps Script consultant ziek wordt, dan zullen wij zorgen voor overdracht naar een andere Google Apps Script consultant.

Kan ik naast het inhuren van Google Apps Script professionals ook software producten inkopen?

Ja, dat kan om dat we naast Google Apps Script professionals ook allerlei softwareoplossingen leveren.

Ik weet nog niet precies wat de Google Apps Script professional moet doen. Kunnen jullie mij helpen om dat concreet uit te werken?

Ja, wij kunnen helpen om de requirements helder te krijgen voor de Google Apps Script professional. Onze consultants zijn goed getraind in het goed beschrijven van de opdracht voor de Google Apps Script professional.

Kan ik zelf de Google Apps Script professional aansturen?

Je kunt zelf de Google Apps Script professional aansturen, maar dat doen wij graag voor je. Het is belangrijk om hier vooraf goede afspraken over te maken want het inrichten van de regie is cruciaal voor een succesvolle samenwerking. Op elkaars stoel gaan zitten levert uiteindelijk niet een model op waarin je elkaar versterkt.

Heb ik invloed bij het selecteren van een Google Apps Script professional?

Nee, in principe zetten we zelf een Google Apps Script professional in. Wij beoordelen de kwaliteit in het licht van de requirements. Als je niet tevreden bent over het resultaat, dan gaan we in gesprek en kan het zijn dat we een andere Google Apps Script professional gaan inzetten.

Kunnen de tarieven voor de inzet van een Google Apps Script consultant lager worden als we langer van de Google Apps Script expertise gebruik maken?

Ja, uiteraard kunnen we dan afspraken maken over lagere tarieven voor de inzet van een Google Apps Script consultant.

Als ik een Google Apps Script professional inhuur en ik wil tijdelijk een maand geen gebruik maken van de expertise, kan dat dan?

Ja, dat kan, echter zullen wij wel moeten kijken naar de planning om te zien of de Google Apps Script professional dan weer direct beschikbaar is. Indien dit niet het geval is, dan zullen in overleg bepalen of een andere Google Apps Script professional ingezet kan worden.

Kunnen jullie bij het inhuren van een Google Apps Script professional ook meehelpen om de juiste architectuur voor outsourcing tot stand te brengen?

Ja, wij kunnen rondom de inzet van een Google Apps Script professional een gezamenlijk proces ontwikkelen, waarin we aandacht zullen hebben voor een efficiënte samenwerking en zelfs slimme cloudapplicaties om efficiënt samen te werken.

Is het mogelijk om de ingehuurde Google Apps Script professional ook in te zetten bij onze klanten?

Ja, dat kan, echter zullen we wel goed moeten kijken hoe effectief de informatiestromen moeten worden ingericht.