Snel de beste Excel VBA developers voor jouw project vinden?


Waar kan ik een Excel VBA developer per direct inhuren?

Brixxs regelt de inzet van een Excel VBA developer op basis van jouw project requirements, zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Wat doen we voor je?

  • Werk samen met Brixxs en stop met de zoektocht naar een Excel VBA developer.
  • Brixxs regelt de inzet van Excel VBA developers op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.
  • Maak een definitie van je projectrequirements, geef aan voor welke onderdelen je de Excel VBA developer nodig hebt en zoek contact door het invullen van het onderstaande formulier.
  • Brixxs zal de opdracht tot een succes maken waarbij je alleen contact hoeft te hebben met onze Brixxs IT professionals.

Zoek niet verder naar een Excel VBA developer!

Wat is een Excel VBA developer?

Voor wie op zoek is naar krachtige Macros om de functionaliteit van Excel, Access en/of Visio te verbeteren, kan een Excel VBA ontwikkelaar helpen. Een expert op dit gebied is bekend met Visual Basic for Applications (VBA), een programmeertaal en geïntegreerde ontwikkelomgeving (IDE) gemaakt door Microsoft voor event driven applicaties.

Wat kost het om een Excel VBA programmeur in te huren?

Het tarief van een Excel VBA programmeur hangt af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het niveau, expertise en ervaring van de developer. Op basis van jouw wensen zijn wij in staat om een inschatting af te geven. Deel je project wensen via het contactformulier en we maken een afspraak via videobellen om je wensen door te spreken. Nadat we gedegen hebben gekeken naar je vraagstuk, kunnen we ook een inschatting afgeven.

Waarom Excel VBA developers inhuren?

Brixxs regelt voor jou Excel VBA developers op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Kan ik voor het inzetten van een Excel VBA programmeur ook specifiek voor ons geldende afspraken maken?

Ja, we kunnen afwijken van een standaard werkwijze en de Excel VBA programmeur hierop laten aansluiten. Dus ook ten aanzien van de afspraken hoeft u zelf niets te regelen.

Als ik een Excel VBA ontwikkelaar ga inzetten hoe is de privacy van gevoelige informatie geregeld?

Wij hanteren een privacy beleid en standaarden zoals ISO 27001 om zonder risico’s de Excel VBA ontwikkelaar in te kunnen zetten.

FAQ – Veel gestelde vragen over Excel VBA developers

Leveren jullie Excel VBA developers een hoge kwaliteit?

Door onze kwaliteitsstandaarden worden de werkzaamheden van onze Excel VBA developers kritisch beoordeeld.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een Excel VBA specialist?

De dienstverlening van de Excel VBA programmeur wordt gebaseerd op vastgestelde requirements. Deze requirements vormen de basis voor de dienstverlening, maar worden ook gebruikt om de kwaliteit van het werk door ons te laten beoordelen. Dus de kwaliteitscontrole voeren wij ook voor je uit.

Kan ik ook een Excel VBA developer inhuren zonder dat er sprake is van een contract termijn?

Ja, het is zelfs mogelijk om Excel VBA developers in te huren voor 1 dag, dus het inhuren van een Excel VBA developer is super flexibel.

Wat gebeurt er als de Excel VBA ontwikkelaar ziek wordt?

Als de Excel VBA ontwikkelaar ziek wordt, dan zullen wij zorgen voor overdracht naar een andere Excel VBA ontwikkelaar.

Kan ik naast het inhuren van Excel VBA developers ook software producten inkopen?

Ja, dat kan om dat we naast Excel VBA developers ook allerlei softwareoplossingen leveren.

Ik weet nog niet precies wat de Excel VBA specialist moet doen. Kunnen jullie mij helpen om dat concreet uit te werken?

Ja, wij kunnen helpen om de requirements helder te krijgen voor de Excel VBA specialist. Onze consultants zijn goed getraind in het goed beschrijven van de opdracht voor de Excel VBA specialist.

Kan ik zelf de Excel VBA programmeur aansturen?

Je kunt zelf de Excel VBA programmeur aansturen, maar dat doen wij graag voor je. Het is belangrijk om hier vooraf goede afspraken over te maken want het inrichten van de regie is cruciaal voor een succesvolle samenwerking. Op elkaars stoel gaan zitten levert uiteindelijk niet een model op waarin je elkaar versterkt.

Heb ik invloed bij het selecteren van een Excel VBA developer?

Nee, in principe zetten we zelf een Excel VBA developer in. Wij beoordelen de kwaliteit in het licht van de requirements. Als je niet tevreden bent over het resultaat, dan gaan we in gesprek en kan het zijn dat we een andere Excel VBA developer gaan inzetten.

Kunnen de tarieven voor de inzet van een Excel VBA ontwikkelaar lager worden als we langer van de Excel VBA expertise gebruik maken?

Ja, uiteraard kunnen we dan afspraken maken over lagere tarieven voor de inzet van een Excel VBA ontwikkelaar.

Als ik een Excel VBA specialist inhuur en ik wil tijdelijk een maand geen gebruik maken van de expertise, kan dat dan?

Ja, dat kan, echter zullen wij wel moeten kijken naar de planning om te zien of de Excel VBA specialist dan weer direct beschikbaar is. Indien dit niet het geval is, dan zullen in overleg bepalen of een andere Excel VBA specialist ingezet kan worden.

Kunnen jullie bij het inhuren van een Excel VBA developer ook meehelpen om de juiste architectuur voor outsourcing tot stand te brengen?

Ja, wij kunnen rondom de inzet van een Excel VBA developer een gezamenlijk proces ontwikkelen, waarin we aandacht zullen hebben voor een efficiënte samenwerking en zelfs slimme cloudapplicaties om efficiënt samen te werken.

Is het mogelijk om de ingehuurde Excel VBA programmeur ook in te zetten bij onze klanten?

Ja, dat kan, echter zullen we wel goed moeten kijken hoe effectief de informatiestromen moeten worden ingericht.