Snel de beste Excel experts voor jouw project vinden?


Waar kan ik een Excel expert per direct inhuren?

Brixxs regelt de inzet van een Excel expert op basis van jouw project requirements, zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling. Of je nu een Excel expert inhuren wilt of een Excel specialist inhuren, wij zorgen voor de juiste match.

Wat doen we voor je?

  • Werk samen met Brixxs en stop met de zoektocht naar een Excel expert.
  • Brixxs regelt de inzet van Excel experts op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.
  • Maak een definitie van je projectrequirements, geef aan voor welke onderdelen je de Excel expert nodig hebt en zoek contact door het invullen van het onderstaande formulier.
  • Brixxs zal de opdracht tot een succes maken waarbij je alleen contact hoeft te hebben met onze Brixxs IT professionals.

Zoek niet verder naar een Excel expert!

Wat is een Microsoft Excel expert?

Experts in Microsoft Excel zijn goed bekend met het helpen van klanten bij het bijhouden, organiseren, ordenen en presenteren van gegevens op een manier die de waarde ervan vergroot. Experts op dit gebied kunnen je helpen bij het configureren en interpreteren van gegevens op een manier die informatie overbrengt die nodig is voor het trekken van nuttige conclusies en het nemen van belangrijke beslissingen.

Wat kost het om een Excel expert in te huren?

Het tarief van een Excel expert hangt af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het niveau, expertise en ervaring van de expert. Op basis van jouw wensen zijn wij in staat om een inschatting af te geven. Deel je project wensen via het contactformulier en we maken een afspraak via videobellen om je wensen door te spreken. Nadat we gedegen hebben gekeken naar je vraagstuk, kunnen we ook een inschatting afgeven.

Waarom Excel experts inhuren?

Brixxs regelt voor jou Excel experts op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Kan ik voor het inzetten van een Excel expert ook specifiek voor ons geldende afspraken maken?

Ja, we kunnen afwijken van een standaard werkwijze en de Excel expert hierop laten aansluiten. Dus ook ten aanzien van de afspraken hoeft u zelf niets te regelen.

Als ik een Excel expert ga inzetten hoe is de privacy van gevoelige informatie geregeld?

Wij hanteren een privacy beleid en standaarden zoals ISO 27001 om zonder risico’s de Excel expert in te kunnen zetten.

FAQ – Veel gestelde vragen over Excel experts

Leveren jullie Excel experts een hoge kwaliteit?

Door onze kwaliteitsstandaarden worden de werkzaamheden van onze Excel experts kritisch beoordeeld.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een Excel expert?

De dienstverlening van de Excel expert wordt gebaseerd op vastgestelde requirements. Deze requirements vormen de basis voor de dienstverlening, maar worden ook gebruikt om de kwaliteit van het werk door ons te laten beoordelen. Dus de kwaliteitscontrole voeren wij ook voor je uit.

Kan ik ook een Excel expert inhuren zonder dat er sprake is van een contract termijn?

Ja, het is zelfs mogelijk om Excel experts in te huren voor 1 dag, dus het inhuren van een Excel expert is super flexibel.

Wat gebeurt er als de Excel expert ziek wordt?

Als de Excel expert ziek wordt, dan zullen wij zorgen voor overdracht naar een andere Excel expert.

Kan ik naast het inhuren van Excel experts ook software producten inkopen?

Ja, dat kan om dat we naast Excel experts ook allerlei softwareoplossingen leveren.

Ik weet nog niet precies wat de Excel expert moet doen. Kunnen jullie mij helpen om dat concreet uit te werken?

Ja, wij kunnen helpen om de requirements helder te krijgen voor de Excel expert. Onze consultants zijn goed getraind in het goed beschrijven van de opdracht voor de Excel expert.

Kan ik zelf de Excel expert aansturen?

Je kunt zelf de Excel expert aansturen, maar dat doen wij graag voor je. Het is belangrijk om hier vooraf goede afspraken over te maken want het inrichten van de regie is cruciaal voor een succesvolle samenwerking. Op elkaars stoel gaan zitten levert uiteindelijk niet een model op waarin je elkaar versterkt.

Heb ik invloed bij het selecteren van een Excel expert?

Nee, in principe zetten we zelf een Excel expert in. Wij beoordelen de kwaliteit in het licht van de requirements. Als je niet tevreden bent over het resultaat, dan gaan we in gesprek en kan het zijn dat we een andere Excel expert gaan inzetten.

Kunnen de tarieven voor de inzet van een Excel expert lager worden als we langer van de Excel expertise gebruik maken?

Ja, uiteraard kunnen we dan afspraken maken over lagere tarieven voor de inzet van een Excel expert.

Als ik een Excel expert inhuur en ik wil tijdelijk een maand geen gebruik maken van de expertise, kan dat dan?

Ja, dat kan, echter zullen wij wel moeten kijken naar de planning om te zien of de Excel expert dan weer direct beschikbaar is. Indien dit niet het geval is, dan zullen in overleg bepalen of een andere Excel expert ingezet kan worden.

Kunnen jullie bij het inhuren van een Excel expert ook meehelpen om de juiste architectuur voor outsourcing tot stand te brengen?

Ja, wij kunnen rondom de inzet van een Excel expert een gezamenlijk proces ontwikkelen, waarin we aandacht zullen hebben voor een efficiënte samenwerking en zelfs slimme cloudapplicaties om efficiënt samen te werken.

Is het mogelijk om de ingehuurde Excel expert ook in te zetten bij onze klanten?

Ja, dat kan, echter zullen we wel goed moeten kijken hoe effectief de informatiestromen moeten worden ingericht.