Snel de beste ERP consultants voor jouw project vinden?


Waar kan ik een ERP consultant per direct inhuren?

Brixxs regelt de inzet van een ERP consultant op basis van jouw project requirements, zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Wat doen we voor je?

  • Werk samen met Brixxs en stop met de zoektocht naar een ERP consultant.
  • Brixxs regelt de inzet van ERP consultants op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.
  • Maak een definitie van je projectrequirements, geef aan voor welke onderdelen je de ERP consultant nodig hebt en zoek contact door het invullen van het onderstaande formulier.
  • Brixxs zal de opdracht tot een succes maken waarbij je alleen contact hoeft te hebben met onze Brixxs IT professionals.

Zoek niet verder naar een ERP consultant!

Wat is een ERP consultant?

Een ERP consultants is een specialist op het gebied van de toepassing, selectie of implementatie van ERP software. Als u uw huidige ERP oplossing wilt vervangen, heeft u vrijwel altijd een ERP consultant nodig.

Wat is ERP?

Enterprise resource planning (ERP) is gedefinieerd als de manier waarop een geïntegreerd pakket van bedrijfsapplicaties kan worden geleverd. ERP-tools delen een gemeenschappelijk proces- en gegevensmodel, dat brede en diepe operationele end-to-end processen omvat, zoals die in financiën, HR, distributie, productie, service en de toeleveringsketen.
ERP-applicaties automatiseren en ondersteunen een scala aan administratieve en operationele bedrijfsprocessen in meerdere branches, waaronder branche-, klantgerichte, administratieve en vermogensbeheeraspecten van een onderneming. ERP-implementaties zijn complexe en dure inspanningen, en sommige organisaties hebben moeite om de zakelijke voordelen te definiëren.
Zoek naar zakelijke voordelen op vier gebieden: een katalysator voor bedrijfsinnovatie, een platform voor efficiëntie van bedrijfsprocessen, een voertuig voor processtandaardisatie en IT-kostenbesparingen. De meeste ondernemingen focussen op de laatste twee gebieden, omdat ze het gemakkelijkst te kwantificeren zijn; de eerste twee gebieden hebben echter vaak de grootste impact op de onderneming.

Wat kost het om een ERP adviseur in te huren?

Het tarief van een ERP adviseur hangt af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het niveau, expertise en ervaring van de consultant. Op basis van jouw wensen zijn wij in staat om een inschatting af te geven. Deel je project wensen via het contactformulier en we maken een afspraak via videobellen om je wensen door te spreken. Nadat we gedegen hebben gekeken naar je vraagstuk, kunnen we ook een inschatting afgeven.

Waarom ERP consultants inhuren?

Brixxs regelt voor jou ERP consultants op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Kan ik voor het inzetten van een ERP adviseur ook specifiek voor ons geldende afspraken maken?

Ja, we kunnen afwijken van een standaard werkwijze en de ERP adviseur hierop laten aansluiten. Dus ook ten aanzien van de afspraken hoeft u zelf niets te regelen.

Als ik een ERP consultant ga inzetten hoe is de privacy van gevoelige informatie geregeld?

Wij hanteren een privacy beleid en standaarden zoals ISO 27001 om zonder risico’s de ERP consultant in te kunnen zetten.

FAQ – Veel gestelde vragen over ERP consultants

Leveren jullie ERP consultants een hoge kwaliteit?

Door onze kwaliteitsstandaarden worden de werkzaamheden van onze ERP consultants kritisch beoordeeld.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een ERP specialist?

De dienstverlening van de ERP adviseur wordt gebaseerd op vastgestelde requirements. Deze requirements vormen de basis voor de dienstverlening, maar worden ook gebruikt om de kwaliteit van het werk door ons te laten beoordelen. Dus de kwaliteitscontrole voeren wij ook voor je uit.

Kan ik ook een ERP consultant inhuren zonder dat er sprake is van een contract termijn?

Ja, het is zelfs mogelijk om ERP consultants in te huren voor 1 dag, dus het inhuren van een ERP consultant is super flexibel.

Wat gebeurt er als de ERP consultant ziek wordt?

Als de ERP consultant ziek wordt, dan zullen wij zorgen voor overdracht naar een andere ERP consultant.

Kan ik naast het inhuren van ERP consultants ook software producten inkopen?

Ja, dat kan om dat we naast ERP consultants ook allerlei softwareoplossingen leveren.

Ik weet nog niet precies wat de ERP specialist moet doen. Kunnen jullie mij helpen om dat concreet uit te werken?

Ja, wij kunnen helpen om de requirements helder te krijgen voor de ERP specialist. Onze consultants zijn goed getraind in het goed beschrijven van de opdracht voor de ERP specialist.

Kan ik zelf de ERP adviseur aansturen?

Je kunt zelf de ERP adviseur aansturen, maar dat doen wij graag voor je. Het is belangrijk om hier vooraf goede afspraken over te maken want het inrichten van de regie is cruciaal voor een succesvolle samenwerking. Op elkaars stoel gaan zitten levert uiteindelijk niet een model op waarin je elkaar versterkt.

Heb ik invloed bij het selecteren van een ERP consultant?

Nee, in principe zetten we zelf een ERP consultant in. Wij beoordelen de kwaliteit in het licht van de requirements. Als je niet tevreden bent over het resultaat, dan gaan we in gesprek en kan het zijn dat we een andere ERP consultant gaan inzetten.

Kunnen de tarieven voor de inzet van een ERP consultant lager worden als we langer van de ERP expertise gebruik maken?

Ja, uiteraard kunnen we dan afspraken maken over lagere tarieven voor de inzet van een ERP consultant.

Als ik een ERP specialist inhuur en ik wil tijdelijk een maand geen gebruik maken van de expertise, kan dat dan?

Ja, dat kan, echter zullen wij wel moeten kijken naar de planning om te zien of de ERP specialist dan weer direct beschikbaar is. Indien dit niet het geval is, dan zullen in overleg bepalen of een andere ERP specialist ingezet kan worden.

Kunnen jullie bij het inhuren van een ERP consultant ook meehelpen om de juiste architectuur voor outsourcing tot stand te brengen?

Ja, wij kunnen rondom de inzet van een ERP consultant een gezamenlijk proces ontwikkelen, waarin we aandacht zullen hebben voor een efficiënte samenwerking en zelfs slimme cloudapplicaties om efficiënt samen te werken.

Is het mogelijk om de ingehuurde ERP adviseur ook in te zetten bij onze klanten?

Ja, dat kan, echter zullen we wel goed moeten kijken hoe effectief de informatiestromen moeten worden ingericht.