Snel de beste Delphi developers voor jouw project vinden?


Waar kan ik een Delphi developer per direct inhuren?

Brixxs regelt de inzet van een Delphi developer op basis van jouw project requirements, zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Wat doen we voor je?

  • Werk samen met Brixxs en stop met de zoektocht naar een Delphi developer.
  • Brixxs regelt de inzet van Delphi developers op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.
  • Maak een definitie van je projectrequirements, geef aan voor welke onderdelen je de Delphi developer nodig hebt en zoek contact door het invullen van het onderstaande formulier.
  • Brixxs zal de opdracht tot een succes maken waarbij je alleen contact hoeft te hebben met onze Brixxs IT professionals.

Zoek niet verder naar een Delphi developer!

Wat is Delphi?

Delphi is een geïntegreerde ontwikkelomgeving voor de programmeertaal Pascal. Deze taal is vernoemd naar wiskundige Blaise Pascal en is vooral gebruikt voor het ontwikkelen van native applicaties voor Windows. De nieuwste versies worden gebruikt om Apps te maken en zijn zeer goed

Waarom voor Delphi kiezen?

Vaak denken bedrijven dat het gebruik van oudere versies van Delphi betekent dat alles in een andere omgeving moet worden opgebouwd. Dit hoeft niet het geval te zijn. De laatste tijd hebben veel bedrijven er juist voor gekozen om met Delphi te herbouwen vanwege de mogelijkheden. Omdat het niet specifiek voor één platform is geschreven, kunnen applicaties eenvoudig op andere platformen worden gepubliceerd. De Delphi omgeving staat ook voor snelheid en het kunnen verwerken van grote hoeveelheden data.

Wat kost het om een Delphi programmeur in te huren?

Het tarief van een Delphi programmeur hangt af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het niveau, expertise en ervaring van de developer. Op basis van jouw wensen zijn wij in staat om een inschatting af te geven. Deel je project wensen via het contactformulier en we maken een afspraak via videobellen om je wensen door te spreken. Nadat we gedegen hebben gekeken naar je vraagstuk, kunnen we ook een inschatting afgeven.

Waarom Delphi developers inhuren?

Brixxs regelt voor jou Delphi developers op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Kan ik voor het inzetten van een Delphi programmeur ook specifiek voor ons geldende afspraken maken?

Ja, we kunnen afwijken van een standaard werkwijze en de Delphi programmeur hierop laten aansluiten. Dus ook ten aanzien van de afspraken hoeft u zelf niets te regelen.

Als ik een Delphi ontwikkelaar ga inzetten hoe is de privacy van gevoelige informatie geregeld?

Wij hanteren een privacy beleid en standaarden zoals ISO 27001 om zonder risico’s de Delphi ontwikkelaar in te kunnen zetten.

FAQ – Veel gestelde vragen over Delphi developers

Leveren jullie Delphi developers een hoge kwaliteit?

Door onze kwaliteitsstandaarden worden de werkzaamheden van onze Delphi developers kritisch beoordeeld.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een Delphi specialist?

De dienstverlening van de Delphi programmeur wordt gebaseerd op vastgestelde requirements. Deze requirements vormen de basis voor de dienstverlening, maar worden ook gebruikt om de kwaliteit van het werk door ons te laten beoordelen. Dus de kwaliteitscontrole voeren wij ook voor je uit.

Kan ik ook een Delphi developer inhuren zonder dat er sprake is van een contract termijn?

Ja, het is zelfs mogelijk om Delphi developers in te huren voor 1 dag, dus het inhuren van een Delphi developer is super flexibel.

Wat gebeurt er als de Delphi ontwikkelaar ziek wordt?

Als de Delphi ontwikkelaar ziek wordt, dan zullen wij zorgen voor overdracht naar een andere Delphi ontwikkelaar.

Kan ik naast het inhuren van Delphi developers ook software producten inkopen?

Ja, dat kan om dat we naast Delphi developers ook allerlei softwareoplossingen leveren.

Ik weet nog niet precies wat de Delphi specialist moet doen. Kunnen jullie mij helpen om dat concreet uit te werken?

Ja, wij kunnen helpen om de requirements helder te krijgen voor de Delphi specialist. Onze consultants zijn goed getraind in het goed beschrijven van de opdracht voor de Delphi specialist.

Kan ik zelf de Delphi programmeur aansturen?

Je kunt zelf de Delphi programmeur aansturen, maar dat doen wij graag voor je. Het is belangrijk om hier vooraf goede afspraken over te maken want het inrichten van de regie is cruciaal voor een succesvolle samenwerking. Op elkaars stoel gaan zitten levert uiteindelijk niet een model op waarin je elkaar versterkt.

Heb ik invloed bij het selecteren van een Delphi developer?

Nee, in principe zetten we zelf een Delphi developer in. Wij beoordelen de kwaliteit in het licht van de requirements. Als je niet tevreden bent over het resultaat, dan gaan we in gesprek en kan het zijn dat we een andere Delphi developer gaan inzetten.

Kunnen de tarieven voor de inzet van een Delphi ontwikkelaar lager worden als we langer van de Delphi expertise gebruik maken?

Ja, uiteraard kunnen we dan afspraken maken over lagere tarieven voor de inzet van een Delphi ontwikkelaar.

Als ik een Delphi specialist inhuur en ik wil tijdelijk een maand geen gebruik maken van de expertise, kan dat dan?

Ja, dat kan, echter zullen wij wel moeten kijken naar de planning om te zien of de Delphi specialist dan weer direct beschikbaar is. Indien dit niet het geval is, dan zullen in overleg bepalen of een andere Delphi specialist ingezet kan worden.

Kunnen jullie bij het inhuren van een Delphi developer ook meehelpen om de juiste architectuur voor outsourcing tot stand te brengen?

Ja, wij kunnen rondom de inzet van een Delphi developer een gezamenlijk proces ontwikkelen, waarin we aandacht zullen hebben voor een efficiënte samenwerking en zelfs slimme cloudapplicaties om efficiënt samen te werken.

Is het mogelijk om de ingehuurde Delphi programmeur ook in te zetten bij onze klanten?

Ja, dat kan, echter zullen we wel goed moeten kijken hoe effectief de informatiestromen moeten worden ingericht.