Snel de beste CSS developers voor jouw project vinden?


Waar kan ik een CSS developer per direct inhuren?

Brixxs regelt de inzet van een CSS developer op basis van jouw project requirements, zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Wat doen we voor je?

  • Werk samen met Brixxs en stop met de zoektocht naar een CSS developer.
  • Brixxs regelt de inzet van CSS developers op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.
  • Maak een definitie van je projectrequirements, geef aan voor welke onderdelen je de CSS developer nodig hebt en zoek contact door het invullen van het onderstaande formulier.
  • Brixxs zal de opdracht tot een succes maken waarbij je alleen contact hoeft te hebben met onze Brixxs IT professionals.

Zoek niet verder naar een CSS developer!

Wat is een CSS ontwikkelaar?

CSS ontwikkelaars zijn simpelweg front end ontwikkelaars die gespecialiseerd zijn in het gebruik van CSS. Alles van de kleur en vorm van je site navigatieknoppen tot de typografie van je blog tekst en de algehele Lay Out van je website valt onder het domein van de CSS ontwikkelaar.

Hoe huur je CSS ontwikkelaars in?

Met CSS (Cascading Style Sheets) kun je de kleur, het lettertype en andere stijl attributen van een HTML webpagina aanpassen. Als je de stijl van je website naar een hoger niveau wilt tillen, kan een CSS ontwikkelaar je helpen.

Wat kost het om een CSS programmeur in te huren?

Het tarief van een CSS programmeur hangt af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het niveau, expertise en ervaring van de developer. Op basis van jouw wensen zijn wij in staat om een inschatting af te geven. Deel je project wensen via het contactformulier en we maken een afspraak via videobellen om je wensen door te spreken. Nadat we gedegen hebben gekeken naar je vraagstuk, kunnen we ook een inschatting afgeven.

Waarom CSS developers inhuren?

Brixxs regelt voor jou CSS developers op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Kan ik voor het inzetten van een CSS programmeur ook specifiek voor ons geldende afspraken maken?

Ja, we kunnen afwijken van een standaard werkwijze en de CSS programmeur hierop laten aansluiten. Dus ook ten aanzien van de afspraken hoeft u zelf niets te regelen.

Als ik een CSS ontwikkelaar ga inzetten hoe is de privacy van gevoelige informatie geregeld?

Wij hanteren een privacy beleid en standaarden zoals ISO 27001 om zonder risico’s de CSS ontwikkelaar in te kunnen zetten.

FAQ – Veel gestelde vragen over CSS developers

Leveren jullie CSS developers een hoge kwaliteit?

Door onze kwaliteitsstandaarden worden de werkzaamheden van onze CSS developers kritisch beoordeeld.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een CSS specialist?

De dienstverlening van de CSS programmeur wordt gebaseerd op vastgestelde requirements. Deze requirements vormen de basis voor de dienstverlening, maar worden ook gebruikt om de kwaliteit van het werk door ons te laten beoordelen. Dus de kwaliteitscontrole voeren wij ook voor je uit.

Kan ik ook een CSS developer inhuren zonder dat er sprake is van een contract termijn?

Ja, het is zelfs mogelijk om CSS developers in te huren voor 1 dag, dus het inhuren van een CSS developer is super flexibel.

Wat gebeurt er als de CSS ontwikkelaar ziek wordt?

Als de CSS ontwikkelaar ziek wordt, dan zullen wij zorgen voor overdracht naar een andere CSS ontwikkelaar.

Kan ik naast het inhuren van CSS developers ook software producten inkopen?

Ja, dat kan om dat we naast CSS developers ook allerlei softwareoplossingen leveren.

Ik weet nog niet precies wat de CSS specialist moet doen. Kunnen jullie mij helpen om dat concreet uit te werken?

Ja, wij kunnen helpen om de requirements helder te krijgen voor de CSS specialist. Onze consultants zijn goed getraind in het goed beschrijven van de opdracht voor de CSS specialist.

Kan ik zelf de CSS programmeur aansturen?

Je kunt zelf de CSS programmeur aansturen, maar dat doen wij graag voor je. Het is belangrijk om hier vooraf goede afspraken over te maken want het inrichten van de regie is cruciaal voor een succesvolle samenwerking. Op elkaars stoel gaan zitten levert uiteindelijk niet een model op waarin je elkaar versterkt.

Heb ik invloed bij het selecteren van een CSS developer?

Nee, in principe zetten we zelf een CSS developer in. Wij beoordelen de kwaliteit in het licht van de requirements. Als je niet tevreden bent over het resultaat, dan gaan we in gesprek en kan het zijn dat we een andere CSS developer gaan inzetten.

Kunnen de tarieven voor de inzet van een CSS ontwikkelaar lager worden als we langer van de CSS expertise gebruik maken?

Ja, uiteraard kunnen we dan afspraken maken over lagere tarieven voor de inzet van een CSS ontwikkelaar.

Als ik een CSS specialist inhuur en ik wil tijdelijk een maand geen gebruik maken van de expertise, kan dat dan?

Ja, dat kan, echter zullen wij wel moeten kijken naar de planning om te zien of de CSS specialist dan weer direct beschikbaar is. Indien dit niet het geval is, dan zullen in overleg bepalen of een andere CSS specialist ingezet kan worden.

Kunnen jullie bij het inhuren van een CSS developer ook meehelpen om de juiste architectuur voor outsourcing tot stand te brengen?

Ja, wij kunnen rondom de inzet van een CSS developer een gezamenlijk proces ontwikkelen, waarin we aandacht zullen hebben voor een efficiënte samenwerking en zelfs slimme cloudapplicaties om efficiënt samen te werken.

Is het mogelijk om de ingehuurde CSS programmeur ook in te zetten bij onze klanten?

Ja, dat kan, echter zullen we wel goed moeten kijken hoe effectief de informatiestromen moeten worden ingericht.