Snel de beste content schrijver voor jouw project vinden?


Waar kan ik een content schrijver professional per direct inhuren?

Brixxs regelt de inzet van een content schrijver professional op basis van jouw project requirements, zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

 

Wat doen we voor je?

  • Werk samen met Brixxs en stop met de zoektocht naar een content schrijver.
  • Brixxs regelt de inzet van content schrijver op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.
  • Maak een definitie van je projectrequirements, geef aan voor welke onderdelen je de content schrijver nodig hebt en zoek contact door het invullen van het onderstaande formulier.
  • Brixxs zal de opdracht tot een succes maken waarbij je alleen contact hoeft te hebben met onze Brixxs IT professionals.

Zoek niet verder naar een content schrijver!

Wat is het schrijven van content?

Het schrijven van content is de kunst van het produceren van blogposts, product reviews, persberichten, advertentieteksten en ander marketingmateriaal. Content schrijvers kunnen complexe onderwerpen toegankelijk maken voor de leek, of potentiële leads overtuigen om een aankoop te volgen.

Hoe huur je top content schrijvers in?

Of het nu gaat om educatie, het beklimmen van zoekresultaten, het sluiten van een verkoop of het vertellen van een verhaal de inhoud is koning. Als je een aannemer nodig hebt die content kan schrijven voor je blog, landingspagina of andere marketingmiddelen, kan een content schrijver je helpen.

Wat kost het om een content schrijver programmeur in te huren?

Het tarief van een content schrijver programmeur hangt af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het niveau, expertise en ervaring van de professional. Op basis van jouw wensen zijn wij in staat om een inschatting af te geven. Deel je project wensen via het contactformulier en we maken een afspraak via videobellen om je wensen door te spreken. Nadat we gedegen hebben gekeken naar je vraagstuk, kunnen we ook een inschatting afgeven.

Waarom content schrijver inhuren?

Brixxs regelt voor jou content schrijver op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Kan ik voor het inzetten van een content schrijver programmeur ook specifiek voor ons geldende afspraken maken?

Ja, we kunnen afwijken van een standaard werkwijze en de content schrijver programmeur hierop laten aansluiten. Dus ook ten aanzien van de afspraken hoeft u zelf niets te regelen.

Als ik een content schrijver consultant ga inzetten hoe is de privacy van gevoelige informatie geregeld?

Wij hanteren een privacy beleid en standaarden zoals ISO 27001 om zonder risico’s de content schrijver consultant in te kunnen zetten.

FAQ – Veel gestelde vragen over content schrijver

Leveren jullie content schrijver een hoge kwaliteit?

Door onze kwaliteitsstandaarden worden de werkzaamheden van onze content schrijver kritisch beoordeeld.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een content schrijver developer?

De dienstverlening van de content schrijver programmeur wordt gebaseerd op vastgestelde requirements. Deze requirements vormen de basis voor de dienstverlening, maar worden ook gebruikt om de kwaliteit van het werk door ons te laten beoordelen. Dus de kwaliteitscontrole voeren wij ook voor je uit.

Kan ik ook een content schrijver professional inhuren zonder dat er sprake is van een contract termijn?

Ja, het is zelfs mogelijk om content schrijver in te huren voor 1 dag, dus het inhuren van een content schrijver professional is super flexibel.

Wat gebeurt er als de content schrijver consultant ziek wordt?

Als de content schrijver consultant ziek wordt, dan zullen wij zorgen voor overdracht naar een andere content schrijver consultant.

Kan ik naast het inhuren van content schrijver ook software producten inkopen?

Ja, dat kan om dat we naast content schrijver ook allerlei softwareoplossingen leveren.

Ik weet nog niet precies wat de content schrijver developer moet doen. Kunnen jullie mij helpen om dat concreet uit te werken?

Ja, wij kunnen helpen om de requirements helder te krijgen voor de content schrijver developer. Onze consultants zijn goed getraind in het goed beschrijven van de opdracht voor de content schrijver developer.

Kan ik zelf de content schrijver programmeur aansturen?

Je kunt zelf de content schrijver programmeur aansturen, maar dat doen wij graag voor je. Het is belangrijk om hier vooraf goede afspraken over te maken want het inrichten van de regie is cruciaal voor een succesvolle samenwerking. Op elkaars stoel gaan zitten levert uiteindelijk niet een model op waarin je elkaar versterkt.

Heb ik invloed bij het selecteren van een content schrijver professional?

Nee, in principe zetten we zelf een content schrijver professional in. Wij beoordelen de kwaliteit in het licht van de requirements. Als je niet tevreden bent over het resultaat, dan gaan we in gesprek en kan het zijn dat we een andere content schrijver professional gaan inzetten.

Kunnen de tarieven voor de inzet van een content schrijver consultant lager worden als we langer van de content schrijver expertise gebruik maken?

Ja, uiteraard kunnen we dan afspraken maken over lagere tarieven voor de inzet van een content schrijver consultant.

Als ik een content schrijver developer inhuur en ik wil tijdelijk een maand geen gebruik maken van de expertise, kan dat dan?

Ja, dat kan, echter zullen wij wel moeten kijken naar de planning om te zien of de content schrijver developer dan weer direct beschikbaar is. Indien dit niet het geval is, dan zullen in overleg bepalen of een andere content schrijver developer ingezet kan worden.

Kunnen jullie bij het inhuren van een content schrijver professional ook meehelpen om de juiste architectuur voor outsourcing tot stand te brengen?

Ja, wij kunnen rondom de inzet van een content schrijver professional een gezamenlijk proces ontwikkelen, waarin we aandacht zullen hebben voor een efficiënte samenwerking en zelfs slimme cloudapplicaties om efficiënt samen te werken.

Is het mogelijk om de ingehuurde content schrijver programmeur ook in te zetten bij onze klanten?

Ja, dat kan, echter zullen we wel goed moeten kijken hoe effectief de informatiestromen moeten worden ingericht.