Snel de beste content creators voor jouw project vinden?


Waar kan ik een content creator per direct inhuren?

Brixxs regelt de inzet van een content creator op basis van jouw project requirements, zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

 

Wat doen we voor je?

  • Werk samen met Brixxs en stop met de zoektocht naar een content creator.
  • Brixxs regelt de inzet van content creators op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.
  • Maak een definitie van je projectrequirements, geef aan voor welke onderdelen je de content creator nodig hebt en zoek contact door het invullen van het onderstaande formulier.
  • Brixxs zal de opdracht tot een succes maken waarbij je alleen contact hoeft te hebben met onze Brixxs IT professionals.

Zoek niet verder naar een content creator!

Wat is een content creator?

Blog posts, podcasts, foto's, Video's alles wat je op het internet consumeert moet door iemand worden gemaakt. Hoewel marketing zeker niet de enige reden is om content te produceren, is het geen geheim dat kwaliteitscontent je website kan helpen om hoger te scoren in zoekmachines, de betrokkenheid bij je abonnees te vergroten en je te helpen om je op te richten als een autoriteit in je branche.

Hoe huur je content creators in?

Content marketing is een kritisch onderdeel van elke digitale marketing strategie. Als je op zoek bent naar een freelancer die je kan helpen met het maken van je eigen content voor het web, kan een contentmaker je helpen.

Wat kost het om een content creator programmeur in te huren?

Het tarief van een content creator programmeur hangt af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het niveau, expertise en ervaring van de creator. Op basis van jouw wensen zijn wij in staat om een inschatting af te geven. Deel je project wensen via het contactformulier en we maken een afspraak via videobellen om je wensen door te spreken. Nadat we gedegen hebben gekeken naar je vraagstuk, kunnen we ook een inschatting afgeven.

Waarom content creators inhuren?

Brixxs regelt voor jou content creators op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Kan ik voor het inzetten van een content creator programmeur ook specifiek voor ons geldende afspraken maken?

Ja, we kunnen afwijken van een standaard werkwijze en de content creator programmeur hierop laten aansluiten. Dus ook ten aanzien van de afspraken hoeft u zelf niets te regelen.

Als ik een content creator consultant ga inzetten hoe is de privacy van gevoelige informatie geregeld?

Wij hanteren een privacy beleid en standaarden zoals ISO 27001 om zonder risico’s de content creator consultant in te kunnen zetten.

FAQ – Veel gestelde vragen over content creators

Leveren jullie content creators een hoge kwaliteit?

Door onze kwaliteitsstandaarden worden de werkzaamheden van onze content creators kritisch beoordeeld.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een content creator developer?

De dienstverlening van de content creator programmeur wordt gebaseerd op vastgestelde requirements. Deze requirements vormen de basis voor de dienstverlening, maar worden ook gebruikt om de kwaliteit van het werk door ons te laten beoordelen. Dus de kwaliteitscontrole voeren wij ook voor je uit.

Kan ik ook een content creator creator inhuren zonder dat er sprake is van een contract termijn?

Ja, het is zelfs mogelijk om content creators in te huren voor 1 dag, dus het inhuren van een content creator creator is super flexibel.

Wat gebeurt er als de content creator consultant ziek wordt?

Als de content creator consultant ziek wordt, dan zullen wij zorgen voor overdracht naar een andere content creator consultant.

Kan ik naast het inhuren van content creators ook software producten inkopen?

Ja, dat kan om dat we naast content creators ook allerlei softwareoplossingen leveren.

Ik weet nog niet precies wat de content creator developer moet doen. Kunnen jullie mij helpen om dat concreet uit te werken?

Ja, wij kunnen helpen om de requirements helder te krijgen voor de content creator developer. Onze consultants zijn goed getraind in het goed beschrijven van de opdracht voor de content creator developer.

Kan ik zelf de content creator programmeur aansturen?

Je kunt zelf de content creator programmeur aansturen, maar dat doen wij graag voor je. Het is belangrijk om hier vooraf goede afspraken over te maken want het inrichten van de regie is cruciaal voor een succesvolle samenwerking. Op elkaars stoel gaan zitten levert uiteindelijk niet een model op waarin je elkaar versterkt.

Heb ik invloed bij het selecteren van een content creator creator?

Nee, in principe zetten we zelf een content creator creator in. Wij beoordelen de kwaliteit in het licht van de requirements. Als je niet tevreden bent over het resultaat, dan gaan we in gesprek en kan het zijn dat we een andere content creator creator gaan inzetten.

Kunnen de tarieven voor de inzet van een content creator consultant lager worden als we langer van de content creator expertise gebruik maken?

Ja, uiteraard kunnen we dan afspraken maken over lagere tarieven voor de inzet van een content creator consultant.

Als ik een content creator developer inhuur en ik wil tijdelijk een maand geen gebruik maken van de expertise, kan dat dan?

Ja, dat kan, echter zullen wij wel moeten kijken naar de planning om te zien of de content creator developer dan weer direct beschikbaar is. Indien dit niet het geval is, dan zullen in overleg bepalen of een andere content creator developer ingezet kan worden.

Kunnen jullie bij het inhuren van een content creator creator ook meehelpen om de juiste architectuur voor outsourcing tot stand te brengen?

Ja, wij kunnen rondom de inzet van een content creator creator een gezamenlijk proces ontwikkelen, waarin we aandacht zullen hebben voor een efficiënte samenwerking en zelfs slimme cloudapplicaties om efficiënt samen te werken.

Is het mogelijk om de ingehuurde content creator programmeur ook in te zetten bij onze klanten?

Ja, dat kan, echter zullen we wel goed moeten kijken hoe effectief de informatiestromen moeten worden ingericht.