Snel de beste Alfresco developers voor jouw project vinden?


Waar kan ik een Alfresco developer per direct inhuren?

Brixxs regelt de inzet van een Alfresco developer op basis van jouw project requirements, zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Wat doen we voor je?

  • Werk samen met Brixxs en stop met de zoektocht naar een Alfresco developer.
  • Brixxs regelt de inzet van Alfresco developers op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.
  • Maak een definitie van je projectrequirements, geef aan voor welke onderdelen je de Alfresco developer nodig hebt en zoek contact door het invullen van het onderstaande formulier.
  • Brixxs zal de opdracht tot een succes maken waarbij je alleen contact hoeft te hebben met onze Brixxs IT professionals.

Zoek niet verder naar een Alfresco developer!

Wat is Alfresco?

Alfresco is een open source digitaal bedrijfsplatform voor enterprise content management (ECM) en business process management (BPM). Het platform heeft ook een cliënt side application development framework (ADF) voor het bouwen van herbruikbare UI componenten en diensten. Alfresco consultants helpen bedrijven met al hun informatiebehoeften, van documentbeheer tot web ontwikkeling.

Hoe huur je Alfresco ontwikkelaars in?

Wil je je bedrijfsprocessen, contentmanagement en applicatie ontwikkeling workflows samenvoegen tot één samenhangend systeem? Een Alfresco ontwikkelaar kan je helpen bij het opbouwen van je bedrijfsinformatie infrastructuur.

Wat kost het om een Alfresco programmeur in te huren?

Het tarief van een Alfresco programmeur hangt af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het niveau, expertise en ervaring van de developer. Op basis van jouw wensen zijn wij in staat om een inschatting af te geven. Deel je project wensen via het contactformulier en we maken een afspraak via videobellen om je wensen door te spreken. Nadat we gedegen hebben gekeken naar je vraagstuk, kunnen we ook een inschatting afgeven.

Waarom Alfresco developers inhuren?

Brixxs regelt voor jou Alfresco developers op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Kan ik voor het inzetten van een Alfresco programmeur ook specifiek voor ons geldende afspraken maken?

Ja, we kunnen afwijken van een standaard werkwijze en de Alfresco programmeur hierop laten aansluiten. Dus ook ten aanzien van de afspraken hoeft u zelf niets te regelen.

Als ik een Alfresco ontwikkelaar ga inzetten hoe is de privacy van gevoelige informatie geregeld?

Wij hanteren een privacy beleid en standaarden zoals ISO 27001 om zonder risico’s de Alfresco ontwikkelaar in te kunnen zetten.

FAQ – Veel gestelde vragen over Alfresco developers

Leveren jullie Alfresco developers een hoge kwaliteit?

Door onze kwaliteitsstandaarden worden de werkzaamheden van onze Alfresco developers kritisch beoordeeld.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een Alfresco specialist?

De dienstverlening van de Alfresco programmeur wordt gebaseerd op vastgestelde requirements. Deze requirements vormen de basis voor de dienstverlening, maar worden ook gebruikt om de kwaliteit van het werk door ons te laten beoordelen. Dus de kwaliteitscontrole voeren wij ook voor je uit.

Kan ik ook een Alfresco developer inhuren zonder dat er sprake is van een contract termijn?

Ja, het is zelfs mogelijk om Alfresco developers in te huren voor 1 dag, dus het inhuren van een Alfresco developer is super flexibel.

Wat gebeurt er als de Alfresco ontwikkelaar ziek wordt?

Als de Alfresco ontwikkelaar ziek wordt, dan zullen wij zorgen voor overdracht naar een andere Alfresco ontwikkelaar.

Kan ik naast het inhuren van Alfresco developers ook software producten inkopen?

Ja, dat kan om dat we naast Alfresco developers ook allerlei softwareoplossingen leveren.

Ik weet nog niet precies wat de Alfresco specialist moet doen. Kunnen jullie mij helpen om dat concreet uit te werken?

Ja, wij kunnen helpen om de requirements helder te krijgen voor de Alfresco specialist. Onze consultants zijn goed getraind in het goed beschrijven van de opdracht voor de Alfresco specialist.

Kan ik zelf de Alfresco programmeur aansturen?

Je kunt zelf de Alfresco programmeur aansturen, maar dat doen wij graag voor je. Het is belangrijk om hier vooraf goede afspraken over te maken want het inrichten van de regie is cruciaal voor een succesvolle samenwerking. Op elkaars stoel gaan zitten levert uiteindelijk niet een model op waarin je elkaar versterkt.

Heb ik invloed bij het selecteren van een Alfresco developer?

Nee, in principe zetten we zelf een Alfresco developer in. Wij beoordelen de kwaliteit in het licht van de requirements. Als je niet tevreden bent over het resultaat, dan gaan we in gesprek en kan het zijn dat we een andere Alfresco developer gaan inzetten.

Kunnen de tarieven voor de inzet van een Alfresco ontwikkelaar lager worden als we langer van de Alfresco expertise gebruik maken?

Ja, uiteraard kunnen we dan afspraken maken over lagere tarieven voor de inzet van een Alfresco ontwikkelaar.

Als ik een Alfresco specialist inhuur en ik wil tijdelijk een maand geen gebruik maken van de expertise, kan dat dan?

Ja, dat kan, echter zullen wij wel moeten kijken naar de planning om te zien of de Alfresco specialist dan weer direct beschikbaar is. Indien dit niet het geval is, dan zullen in overleg bepalen of een andere Alfresco specialist ingezet kan worden.

Kunnen jullie bij het inhuren van een Alfresco developer ook meehelpen om de juiste architectuur voor outsourcing tot stand te brengen?

Ja, wij kunnen rondom de inzet van een Alfresco developer een gezamenlijk proces ontwikkelen, waarin we aandacht zullen hebben voor een efficiënte samenwerking en zelfs slimme cloudapplicaties om efficiënt samen te werken.

Is het mogelijk om de ingehuurde Alfresco programmeur ook in te zetten bij onze klanten?

Ja, dat kan, echter zullen we wel goed moeten kijken hoe effectief de informatiestromen moeten worden ingericht.