Snel de beste 3D Artists voor jouw project vinden?


Waar kan ik een 3D Artists direct inhuren?

Brixxs regelt de inzet van een 3D Artists op basis van jouw project requirements, zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Wat doen we voor je?

  • Werk samen met Brixxs en stop met de zoektocht naar een 3D Artists.
  • Brixxs regelt de inzet van 3D Artists op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.
  • Maak een definitie van je projectrequirements, geef aan voor welke onderdelen je de 3D Artists nodig hebt en zoek contact door het invullen van het onderstaande formulier.
  • Brixxs zal de opdracht tot een succes maken waarbij je alleen contact hoeft te hebben met onze Brixxs IT professionals.

Zoek niet verder naar een 3D Artists!

Wat is 3D ontwerp?

3D ontwerp is een overkoepelende term voor het maken van een 3D beeld of model. Van het renderen van de 3D modellen voor gebruik in een videogame tot het ontwerpen van wolkenkrabbers voor een architectenbureau, 3D ontwerpers zijn vaak gespecialiseerd in verschillende hulpmiddelen, afhankelijk van de sector waarin ze werkzaam zijn.

Waarom 3D artists inhuren?

De beste werkwijze om top 3D artists te vinden is het identificeren van je behoeften. Ben je op zoek naar CAD bestanden om 3D modellen voor je 3D printer te genereren? Of heb je een 3D animation nodig om je artistieke visie tot leven te brengen in Maya? De kosten van je project zullen grotendeels afhangen van je werkgebied en de specifieke vaardigheden die nodig zijn om je project tot leven te brengen.

Wat kost het om een 3D Artists programmeur in te huren?

Het tarief van een 3D Artists programmeur hangt af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het niveau, expertise en ervaring van de Artists. Op basis van jouw wensen zijn wij in staat om een inschatting af te geven. Deel je project wensen via het contactformulier en we maken een afspraak via videobellen om je wensen door te spreken. Nadat we gedegen hebben gekeken naar je vraagstuk, kunnen we ook een inschatting afgeven.

Waarom 3D Artists inhuren?

Brixxs regelt voor jou 3D Artists op basis van jouw project requirements zodat je geen tijd kwijt bent met het zoeken naar expertise, de aansturing, het beoordelen van de kwaliteit en de administratieve afhandeling.

Kan ik voor het inzetten van een 3D Artists programmeur ook specifiek voor ons geldende afspraken maken?

Ja, we kunnen afwijken van een standaard werkwijze en de 3D Artists programmeur hierop laten aansluiten. Dus ook ten aanzien van de afspraken hoeft u zelf niets te regelen.

Als ik een 3D Artists consultant ga inzetten hoe is de privacy van gevoelige informatie geregeld?

Wij hanteren een privacy beleid en standaarden zoals ISO 27001 om zonder risico’s de 3D Artists consultant in te kunnen zetten.

FAQ – Veel gestelde vragen over 3D Artists

Leveren jullie 3D Artists een hoge kwaliteit?

Door onze kwaliteitsstandaarden worden de werkzaamheden van onze 3D Artists kritisch beoordeeld.

Hoe garanderen jullie het succes van het inzetten van een 3D Artists developer?

De dienstverlening van de 3D Artists programmeur wordt gebaseerd op vastgestelde requirements. Deze requirements vormen de basis voor de dienstverlening, maar worden ook gebruikt om de kwaliteit van het werk door ons te laten beoordelen. Dus de kwaliteitscontrole voeren wij ook voor je uit.

Kan ik ook een 3D Artists Artists inhuren zonder dat er sprake is van een contract termijn?

Ja, het is zelfs mogelijk om 3D Artists in te huren voor 1 dag, dus het inhuren van een 3D Artists Artists is super flexibel.

Wat gebeurt er als de 3D Artists consultant ziek wordt?

Als de 3D Artists consultant ziek wordt, dan zullen wij zorgen voor overdracht naar een andere 3D Artists consultant.

Kan ik naast het inhuren van 3D Artists ook software producten inkopen?

Ja, dat kan om dat we naast 3D Artists ook allerlei softwareoplossingen leveren.

Ik weet nog niet precies wat de 3D Artists developer moet doen. Kunnen jullie mij helpen om dat concreet uit te werken?

Ja, wij kunnen helpen om de requirements helder te krijgen voor de 3D Artists developer. Onze consultants zijn goed getraind in het goed beschrijven van de opdracht voor de 3D Artists developer.

Kan ik zelf de 3D Artists programmeur aansturen?

Je kunt zelf de 3D Artists programmeur aansturen, maar dat doen wij graag voor je. Het is belangrijk om hier vooraf goede afspraken over te maken want het inrichten van de regie is cruciaal voor een succesvolle samenwerking. Op elkaars stoel gaan zitten levert uiteindelijk niet een model op waarin je elkaar versterkt.

Heb ik invloed bij het selecteren van een 3D Artists Artists?

Nee, in principe zetten we zelf een 3D Artists Artists in. Wij beoordelen de kwaliteit in het licht van de requirements. Als je niet tevreden bent over het resultaat, dan gaan we in gesprek en kan het zijn dat we een andere 3D Artists Artists gaan inzetten.

Kunnen de tarieven voor de inzet van een 3D Artists consultant lager worden als we langer van de 3D Artists expertise gebruik maken?

Ja, uiteraard kunnen we dan afspraken maken over lagere tarieven voor de inzet van een 3D Artists consultant.

Als ik een 3D Artists developer inhuur en ik wil tijdelijk een maand geen gebruik maken van de expertise, kan dat dan?

Ja, dat kan, echter zullen wij wel moeten kijken naar de planning om te zien of de 3D Artists developer dan weer direct beschikbaar is. Indien dit niet het geval is, dan zullen in overleg bepalen of een andere 3D Artists developer ingezet kan worden.

Kunnen jullie bij het inhuren van een 3D Artists Artists ook meehelpen om de juiste architectuur voor outsourcing tot stand te brengen?

Ja, wij kunnen rondom de inzet van een 3D Artists Artists een gezamenlijk proces ontwikkelen, waarin we aandacht zullen hebben voor een efficiënte samenwerking en zelfs slimme cloudapplicaties om efficiënt samen te werken.

Is het mogelijk om de ingehuurde 3D Artists programmeur ook in te zetten bij onze klanten?

Ja, dat kan, echter zullen we wel goed moeten kijken hoe effectief de informatiestromen moeten worden ingericht.