Je kan de admin Demo van Prestashop vinden bij:

Demo.prestashop.com. Dit is een geweldige manier om het beheerderspaneel uit te proberen en te zien hoe het werkt voordat u wijzigingen aanbrengt in uw winkel.

Wat kan je testen in de admin Demo van Prestashop?

In de admin demo van Prestashop kan je alle functies van het admin paneel uitproberen. Dit omvat het toevoegen en beheren van producten, bestellingen, klanten en nog veel meer. Je kunt ook zien hoe de Prestashop thema’s eruitzien en aanvoelen in het admin paneel.

Is er een limiet aan het aantal producten dat ik kan toevoegen in de Prestashop demo?

Nee, er is geen limiet aan het aantal producten dat je kunt toevoegen in de Prestashop demo. Je kunt zo veel producten toevoegen als je wilt om de functies van Prestashop uit te testen.

Kan ik mijn eigen domeinnaam gebruiken met de Prestashop demo?

Ja, je kunt uw eigen domeinnaam gebruiken met de Prestashop demo. Voer gewoon uw domeinnaam in in het veld “Domeinnaam” wanneer je zich aanmeldt voor de demo.

Wat is het verschil tussen een Prestashop demo en een live winkel?

Een Prestashop demo is een testwinkel die u kunt gebruiken om alle functies van Prestashop uit te proberen. Een live winkel is je werkelijke online winkel waar ze producten en diensten verkopen.

Hoe lang duurt de Prestashop demo?

De Prestashop demo duurt 30 dagen. Na 30 dagen moet je een licentie aanschaffen om Prestashop te blijven gebruiken.

Kan ik upgraden van de Prestashop demo naar een live winkel?

Ja, je kunt op elk gewenst moment upgraden van de Prestashop demo naar een live winkel. Log gewoon in op je Prestashop account en klik op de “Upgrade” knop.

Wat gebeurt er als ik niet upgrade van de Prestashop demo?

Als je niet upgradet van de Prestashop demo, zal je winkel offline worden gehaald en zal je niet langer in staat zijn om producten of diensten te verkopen. Je zult ook als je gegevens verliezen, met inbegrip van klantinformatie en order geschiedenis.

Hoe kan ik contact opnemen met Prestashop?

Als je hulp nodig hebt met Prestashop, kan je contact met ons opnemen via:support@prestashop.com.