Een veel gestelde vraag betreft clientgebruiker, rechten en PinkWeb


Hoe stel ik accorderingsrechten in als cliëntgebruiker van PinkWeb?

Om de accorderingsrechten als cliëntgebruiker van PinkWeb instellen. Ga naar Beheer -> Mijn cliënten en doorloop de volgende onderstaande stappen.

Volgens PinkWeb

“Met accorderingsrechten kan ingesteld worden welke gebruiker rechten heeft om een bepaald type document te accorderen. Let op! Om dit in te kunnen stellen heeft u een pincode nodig. Als uw kantoor deze nog niet heeft verstrekt kan de pincode bij het kantoor opgevraagd worden.

 

Volg deze stappen

 

1. Ga naar Beheer -> Mijn cliënten.

 

2. Klik op de cliënt waarbij de accorderingsrechten aangepast moeten worden.

 

3. Klik op Accorderingsrechten.

 

Type Rechten:

Inzien -> Het type document kan ingezien worden maar niet worden geaccordeerd.

 

Optioneel -> Het type document kan ingezien worden en worden geaccordeerd. Als meerdere gebruikers op Optioneel staan wordt het document verzonden bij de gebruiker die het document als eerste accordeert.

 

Vereist -> Het type document moet door deze gebruiker(s) worden geaccordeerd voordat het wordt verzonden naar de uitvragende partij.

Deze instelling wordt bijvoorbeeld gebruikt wanneer meerdere gebruikers een publicatiestuk moeten accorderen voordat deze wordt gedeponeerd bij de KvK.

 

Geen -> Het type document is onzichtbaar voor de betreffende gebruiker.

 

4. Stel de rechten naar wens in. Voer vervolgens de pincode van de betreffende cliënt in onder aan het scherm en klik op Gewijzigde accorderingsrechten opslaan.”

Bron : Hoe stel ik accorderingsrechten in …

Accountancy- en
administratiekantoren

Je eigen mobiele app voor de promotie van je merk

Complete kantooromgeving voor digitale klantinteractie

Kant en klare modules voor accountancy

Gratis gebruik beveiligd videobellen binnen het Brixxs Officeportaal

Voorbeelden kant en klare accountancy modules

Nieuwe klant onboarding

Stop met mailen. Ontvang gestructureerd alle informatie van de klant en communiceer met je klant op een efficiente manier op het juiste moment met de juiste informatie.

Jaarrekening

Maak bijvoorbeeld automatisch een opdrachtbevestiging en start automatisch een digitaal ondertekening verzoek, maak snel een verslag in pdf of laat de concept jaarrekening goedkeuren via je eigen bedrijfsapp.

Jaarwerk

Maak automatisch voor alle klanten een projectdossier aan met de juiste einddatum voor het dossier en de opgenomen maanden. Bewaak alle activiteiten rondom het jaarwerk vanuit een klantoverzicht en alle klanten. Ontvang gestructureerd alle benodigde klantinformatie via het klantenportaal en maak gebruik van je eigen bedrijfsapp.

i

Taken voor de klant en je medewerkers

Maak je eigen projectdossier typen voor het verzamelen van informatie vanuit de klant en de medewerkers. Bewaak de voortgang met vervaldata en draag zorg voor het verdwijnen van piekbelastingen.

Z

Goedkeuring aangiften

Via een pushbericht kan de klant door twee klikken een aangifte goedkeuren en indien gewenst via chat commentaar geven of een vraag stellen zodat je eigen bedrijfsapp optimaal wordt ingezet.

Videobellen

Ervaar het gemak van videobellen voor je klant en jezelf binnen je eigen gepersonaliseerde mobiele app. Geen gedoe met inlogcodes en software, zelfs geen gedoe met browsers.

Veel gestelde vragen over PinkWeb

Om met een document in PinkWeb te autoriseren, ga naar Accordering -> Autoriseren en klik vervolgens op het document om het te bekijken. Volg hieronder de rest van de benodigde stappen voor het autoriseren van het document.

Om een SSO in te stellen binnen PinkWeb volg de volgende stappen. Selecteer de klant waarvoor de SSO moet worden aangemaakt en Ga naar Apps en klik op “Beheer” nu komt u terecht in het scherm: Applicaties Overzicht.

Het telkens uitloggen van het PinkWeb portaal kan komen door de firewall van het netwerk waar u zich in bevindt. Dit kan getest worden door op een ander netwerk in te loggen en kijken of u hier dan ook automatisch wordt uitgelogd.

Om een andere cliënt te selecteren in PinkWeb, klik rechtsboven op het cliënt selectie venster en voer vervolgens de naam van de cliënt in of een deel van de naam, klik daarna op de cliënt die geselecteerd moet worden.

Hoe Cliënt Online bepaald wie van de cliënt e-mail ontvangt hangt af van een aantal parameters, zoals hieronder verder uitgebreid beschreven.

Om de accorderingsrechten als cliëntgebruiker van PinkWeb instellen. Ga naar Beheer -> Mijn cliënten en doorloop de volgende onderstaande stappen.

Om je PinkWeb wachtwoord te wijzigen klik eerst op je eigen naam en vervolgens op Mijn account. Dan klik vervolgens op Ja achter wachtwoord wijzigen om een nieuw wachtwoord te kiezen. Klik vervolgens op wijzigen opslaan.

Om de lay-out van een portaal in PinkWeb te kunnen aanpassen heeft u een Professional of Enterprise abonnement nodig en dient u beheerder van het kantoor te zien, om aanpassingen te kunnen maken. Volg hieronder de stappen om de aanpassingen te maken aan de lay-out van het portaal in PinkWeb.

Je kunt de adresgegevens van je kantoor in PinkWeb portaal aanpassen door naar Beheer te gaan en op Mijn Kantoor te klikken.

Om een nieuwe kantoorgebruiker aan te maken in PinkWeb. Ga naar Beheer -> Kantoorgebruikers en kies vervolgens voor Nieuwe kantoorgebruiker aanmaken.