Een veel gestelde vraag betreft en Fiscaal Gemak


Hoe onderscheidt Fiscaal Gemak zich van haar concurrenten?

Fiscaal Gemak is in 2012 gestart met de ontwikkeling. En lanceerde daarmee de eerste online applicatie voor het indienen van belastingaangiftes.nDe applicatie is ontwikkeld door haar eigen gebruikers in samenwerking met specialisten op het gebied van gebruiksgemak.

Bron : Hoe onderscheidt Fiscaal Gemak zich …

Hoe is Fiscaal Gemak ontwikkeld?

Met de hulp van accountants en belastingadviseurs is getracht om een uiterst gebruiksvriendelijke applicatie te ontwikkelen.

Om zo prettig mogelijk werkende software te maken heeft Fiscaal Gemak daarnaast specialisten op het gebied van gebruiksgemak ingeschakeld. Zij kunnen zich perfect inleven in de wensen en de manier van werken van gebruikers en hebben op die manier software ontworpen die naadloos aansluit bij de intuïtie van
de gebruiker.
Door het brede scala aan klanten over de gehele markt heen heeft het product Fiscaal Gemak zich afgelopen jaren ontwikkeld naar een zeer functierijk pakket waarbij de gebruiksvriendelijkheid altijd nog op de eerste plaats staat.

Zowel eenmanszaken gebruiken Fiscaal Gemak alsook landelijk opererende accountantskantoren uit de top 30 van Nederland.
Sinds mei 2019 is Fiscaal Gemak na een jarenlange samenwerking onderdeel geworden van Unit4 Bedrijfssoftware BV.

Veiligheidsaspecten bij videobellen


Fiscaal Gemak koppeling met Brixxs Office Portaal

  Automatisch versturen van aangiften vanuit Fiscaal Gemak naar het Officeportaal
  Goedkeuren van de aangiften vanuit je eigen white labeled mobiele Accountant App
  Statussen worden automatisch verstuurd naar Fiscaal Gemak
  Maandelijks automatisch relevante nieuwsberichten in jouw huisstijl naar al je ondernemers via native-push
Digitaal rechtsgeldig ondertekenen
Digitaal archief van documenten voor de ondernemer
Beveiligd communiceren
Beveiligd videobellen

Merk in beeld en leadgeneratie


Videobellen vanuit je eigen bedrijfsapp

  Geen browser problematiek
  Gebruik Apple devices zonder problemen
  Uitnodiging email bevat link naar jouw eigen app download zodat er meer appgebruikers ontstaan
  Mogelijkheid om je merk te tonen in het video scherm

Veel gestelde vragen over Fiscaal Gemak

Nee, je kunt geen uitstelregeling aanvragen met Fiscaal Gemak fiscale software. De mogelijkheden van fiscaalgemak beperken zich tot andere fiscale diensten. Fiscal gemak biedt wel uitgebreide ondersteuning voor de meeste belastingzaken.

Ja, je kunt met Fiscaal Gemak fiscale software ook de Btw-aangifte indienen. Met deze btw aangifte software wordt de btw aangifte indienen eenvoudig en efficiënt.

In de applicatie van Fiscaal Gemak kunt u kosteloos uitstel voor uw klanten aanvragen onder de becon uitstelregeling, indien u ook aangiftes voor uw klanten met de Fiscaal Gemak software indient. Ideaal voor professionals die een beconnummer hebben of een aanvraag beconnummer willen indienen om uitstel voor hun cliënten te beheren.

Ja, je kunt met Fiscaal Gemak, de fiscale software in de cloud, eenvoudig online ICP aangifte indienen. Deze gebruiksvriendelijke icp aangifte software maakt het mogelijk om snel en efficiënt je opgaaf ICP te verzorgen.

In Fiscaal Gemak, onderdeel van Exact Fiscaal Gemak, kunt u op een gemakkelijke wijze de stamgegevens van uw cliënten importeren via een Excel Bestand. Deze functionaliteit is gedetailleerd beschreven in de Fiscaal Gemak handleiding, waardoor het beheren van uw fiscaalgemak administratie efficiënt en eenvoudig wordt.

In de applicatie kunt u een voorbeeldbestand downloaden voor de wijze van aanleveren. Dit document is perfect afgestemd op gebruikers van fiscale software, waardoor het inloggen bij fiscaal online soepeler verloopt. Tevens vindt u informatie over fiscaal gemak prijzen en hoe u toegang krijgt tot fiscaal gemak support.

Wanneer u uw abonnement van Fiscaal Gemak wilt opzeggen of downgraden dan dient u dat uiterlijk 3 maanden voor de start van een nieuw kalenderjaar. En dit schriftelijk per brief of e-mail aan Fiscaal Gemak door te geven.

U kunt een bij Fiscaal Gemak een proefaccount aanmaken via de optie ‘probeer gratis’. Klik hier om direct naar de website van Fiscaal Gemak te gaan voor het aanmaken van een gratis account.

Om aangiftes te kunnen indienen met Fiscaal Gemak in plaats van met de software van de Belastingdienst zelf, heeft u een certificaat nodig. Daarmee worden de gegevens in uw aangifte versleuteld verzonden naar de Belastingdienst.

Er zijn meerdere partijen die SBR-/PKIOverheid Certificaten beschikbaar stellen. Fiscaal werkt samen met Quo Vadis. Via uw account in Fiscaal Gemak kunt u bij hen tegen een scherp tarief een certificaat aanschaffen. Doordat Fiscaal gemak een aantal instellingen digitaal met Quo Vadis hebben gekoppeld werkt het aanvragen erg eenvoudig.

Er zijn meerdere partijen die SBR-/PKI-Overheid Certificaten beschikbaar stellen. Fiscaal Gemak werkt samen met Quo Vadis. Via uw account in Fiscaal Gemak kunt u bij hen tegen een scherp tarief een certificaat aanschaffen / verlengen. Doordat Fiscaal Gemak een aantal instellingen digitaal met Quo Vadis heeft gekoppeld werkt het aanvragen erg eenvoudig.