Soms is het fijn om direct contact te hebben met Thinkwise voor bijvoorbeeld persoonlijke vragen, maar om dit te kunnen doen moet je natuurlijk eerst de openingstijden van Thinkwise weten. Thinkwise heeft vrij standaard openingstijden, namelijk van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00, gewoon de standaard werkweek dus. Tussen deze tijden is Thinkwise bereikbaar en open, en kunt u rekenen op een sterke klantenservice over alle low code of no code vragen die u maar kan bedenken. Thinkwise volgt veel van zijn concurrentie, en andere bedrijven wat dat betreft, in zijn standaard openingstijden.
Een veel gestelde vraag over Thinkwise
Hoe log ik in bij Thinkwise portal?
Bron : Hoe log ik in bij …
Waarom Brixxs?
- Binnen 24 uur een werkend prototype door slim software na te bouwen
- Efficiënt configureren in plaats van sloom programmeren
- Laagsteprijsgarantie, altijd én op alles. Tot wel 50% goedkoper dan thinkwise qua diensten en abonnementsprijzen.
- Low code platform rijk aan essentiële krachtige functies, vergeleken met thinkwise
- Ons Low Code platform heeft handige integraties met onze andere Brixxs platformen:
- AVG-proof videobel platform
- Native apps via het mobiele app platform
- Eenvoudig rechtsgeldig digitaal ondertekenen
- API-platform met koppelingen naar duizenden andere softwaresystemen
- Inhuur van senior specialisten en programmeurs in meerdere expertises zoals Excel VBA, C#, PHP, .NET, Javascript en Phyton)
- Ervaren consultants met bewezen track record
- Risicovrije garantieperiode na de oplevering van je project
- Support die gedreven is door klanttevredenheid, bereikbaar zowel met live chat als telefonisch. Klantenservice die kennis van zaken heeft en direct je probleem begrijpt. Wij werken altijd op maat en persoonlijk, jouw bedrijf is nooit
een nummer. - Gehost hier in Nederland en ISO 9001/27001 en NEN 7510 gecertificeerd
- Jij behoudt de controle over je data en bestanden
Veel gestelde vragen over Low code en No Code
Ben jij op zoek naar een software ontwikkelaar en heb jij een webapplicatie of een mobiele app nodig die op alle platformen kan draaien? Bij Brixxs hebben we ervaren full-stack software developers die gespecialiseerd zijn in native, cross-platform mobiele app ontwikkeling en web development.
Wij maken volledig op afstand de applicatie die je helpt je doelen te bereiken, waarbij wij garant staan voor de kwaliteit van het product maar ook de kwaliteit van de toegevoegde waarde en het einddoel. Wij hebben transparante software development processen in place, waarbij open en eerlijkheid belangrijk is. Dit doen we binnen ons platform, waarbij jij als klant een gedetailleerde urenverantwoording ziet of een vooraf zorgvuldig opgemaakte projectprijs en eerlijkheid over eventuele uitdagingen en obstakels inzichtelijk hebt.
Niets is zo irritant dat als je een product of dienst afneemt je zelf alsmaar achter de status aan moet zitten. Binnen ons platform bieden wij zorgeloosheid door een duidelijke planning en altijd inzichtelijke status en precies de juiste hoeveelheid communicatie zodat je verzekerd bent dat je datgene krijgt wat je nodig hebt. Dus ben jij op zoek naar een software developer die je helpt je doelen te bereiken door middel van een cross-platform applicatie en daarbij niet alleen garant staat voor een hoge kwaliteit? Neem dan contact op met Brixxs.
Low-code software is een geweldige manier om te leren programmeren en je eigen apps te bouwen. Het heeft echter enkele beperkingen waarvan je je bewust moet zijn voordat je het gaat gebruiken.
In tegenstelling tot maatwerk software, bieden low-code programma’s je niet de mogelijkheid om nieuwe features aan te passen of toe te voegen zonder het hele programma te herschrijven. Dit betekent dat als je een functie wilt toevoegen nadat je je app al met low-code hebt gebouwd, je het hele proces opnieuw moet doorlopen om het helemaal opnieuw op te bouwen.
De andere beperking is dat low-code geen omgeving biedt voor het testen en debuggen van functionaliteiten in realtime zoals maatwerk dat wel doet. Elke keer dat je een wijziging in functionaliteit wilt testen, moet je het vervelende proces van compileren, implementeren en testen doorlopen.
Een low-code platform is de volgende generatie software ontwikkel tools.
Low-code platforms zijn ontworpen om ontwikkelaars en zakelijke professionals in staat te stellen snel web- en mobiele applicaties te ontwerpen, implementeren en beheren.
Met low-code platforms heb je geen codeer vaardigheden nodig. Het enige dat je nodig hebt, zijn componenten die je kunt “drag and droppen” om je toepassing te bouwen.
Bedrijven van elke omvang kunnen een low-code platform gebruiken om snel schaalbare web- of mobiele apps te ontwikkelen voor hun zakelijke behoeften. Dit stelt hen in staat om sneller dan ooit te innoveren, zonder de lange doorlooptijd die nodig is bij conventionele ontwikkel methodieken.
Low-code ontwikkeling is de volgende stap na no-code ontwikkeling, met code die online kan worden gemaakt en gedeeld. De code wordt vervolgens omgezet in een webapplicatie die kan worden gepubliceerd en gebruikt door andere gebruikers.
Ontwikkeling op maat is wanneer ontwikkelaars een geheel nieuw web platform maken, vaak voor een bedrijf. In tegenstelling tot low-code ontwikkeling, maakt custom web development gebruik van programmeertalen zoals HTML5 en CSS, die met de hand moeten worden geschreven zonder hulp van low-code platforms.
Low-code en no-code ontwikkeling is een methode voor softwareontwikkeling waarvoor geen intensieve kennis van programmeertalen vereist is. De implementatie van de applicatie wordt gedaan door componenten te slepen en neer te zetten en ze te configureren om het gewenste gedrag te krijgen.
Het low-code platform kan worden gebruikt om apps te ontwerpen, implementeren en onderhouden zonder enige programmeerkennis. Dit betekent dat als je een idee voor een app hebt, je deze binnen enkele uren zonder enige IT-expertise eenvoudig aan de gang kunt krijgen.
Aan de andere kant bieden no-code-platforms een interface voor slepen en neerzetten waar ontwikkelaars hun apps met een paar klikken kunnen aanpassen.
Het eindresultaat is een complete app die klaar is om te worden gepubliceerd in de respectievelijke app-stores met weinig of geen codering.
Softwareontwikkeling zonder code is het idee om iets te bouwen zonder vele regels code te schrijven. Dit betekent dat je nog steeds een softwareproduct kunt bouwen zonder de taak op je te nemen om te leren programmeren. Dit betekent echter niet dat je niet kunt leren programmeren. Het betekent alleen dat jouw focus ergens anders ligt en niet op codering.
Door softwareontwikkeling met weinig of geen code kunnen business users die niet technisch zijn toch de software creëren die ze nodig hebben om hun doelen te bereiken.
Zonder code zijn webapplicaties niet meer dan een hoop afbeeldingen en tekst. Het is de code die deze webapplicaties tot leven brengt. De code doet alles, van het bieden van interactiviteit tot het opslaan van gegevens.
No code ontwikkeling is een vorm van webontwikkeling waarbij gebruik wordt gemaakt van “plug and play”, gegevensvisualisatie en content beheer systemen. Geen enkele No code ontwikkeltool is bedoeld om te worden gebruikt door personen die geen technische achtergrond hebben of die iets eenvoudigs willen bouwen.
De no-code aanpak is een effectieve manier voor kleine bedrijven of startups om hun producten snel op de markt te brengen. Deze bedrijven hebben geen codeer vaardigheden nodig, zodat ze zich kunnen concentreren op het efficiënter ontwikkelen van hun product dan wanneer ze alleen op ontwikkelaars zouden moeten vertrouwen.
Low-code ontwikkelingsplatformen bieden een geweldige manier voor bedrijven om hun eigen aangepaste software te maken zonder enige vorm van programmren. Er zijn echter een paar nadelen aan deze vorm van ontwikkeling. Zo kan het moeilijk zijn om een product te gaan bouwen zonder enige technische kennis en door het gebrek aan uitbreidbaarheid zit je vast aan het ontwerp en de functionaliteit.
Een low-code ontwikkelplatform is software waarmee andere software kan worden gemaakt zonder dat daarvoor codering nodig is. De belangrijkste voordelen zijn dat er geen technische kennis of programmeer vaardigheden nodig zijn en dat u volledige controle heeft over het ontwerp en de functionaliteit. Naast bovengenoemde nadelen kunnen we ook stellen dat je beperkt bent in de mogelijkheden van het platform.
Low-code ontwikkeltools zijn erg handig voor organisaties die hun bedrijf willen opzetten of uitbreiden en tegelijkertijd tijd kosten willen besparen met traditionele IT applicatieontwikkeling.
Voordelen van low-code ontwikkeling zijn onder meer:
- Makkelijk in gebruik
- Lager risico
- Betaalbaarder dan traditioneel programmeren
Low-code ontwikkeling heeft een aantal voordelen, waaronder geen programmeerkennis benodigd, snellere implementatietijden en lagere kosten.
Het applicatieplatform vereenvoudigt het proces van het ontwikkelen van een applicatie door de complexiteit van programmeren weg te nemen.
Sommige platforms met weinig code bieden widgets voor slepen en neerzetten, terwijl andere aangepaste code bieden om ontwikkelaars te helpen apps met specifieke functionaliteit te bouwen.
Low-code ontwikkeling is een uitstekende optie voor organisaties met beperkte middelen en zonder een andere batterij aan programmeurs.
Low-code ontwikkeltools zijn software waarmee applicaties kunnen worden gemaakt. Sommige van deze applicaties zijn gebouwd zonder enige scripting, terwijl andere enkele maatwerk scripts bevat als onderdeel van de applicatie.
Veel bedrijven gebruiken deze tools als alternatief voor het inhuren van een team van softwareontwikkelaars, omdat ze een snelle en gemakkelijke manier bieden om apps te bouwen. Deze tools helpen bedrijven ook geld te besparen omdat ze geen ontwikkelaars of programmeervaardigheden nodig hebben en het bedrijf alleen betaalt voor wat het nodig heeft.
Low code of te wel No Code ontwikkeling biedt voordelen zoals snelheid, flexibiliteit en schaalbaarheid. Het ontwikkelingsproces met weinig code is een stuk sneller dan coderen, waarbij je met een leeg Notepad bestand begint. Dit is belangrijk voor bedrijven die in korte tijd tientallen webapplicaties moeten ontwikkelen. Low code biedt ook flexibiliteit, omdat het ontwikkelaars in staat stelt de software aan te passen aan hun specifieke behoeften. Ten slotte betekent low-code softwareontwikkeling snelle implementaties, omdat het kan worden gedaan zonder enige kennis van programmeren.
Het ontwikkelen van low code software heeft veel voordelen, zoals snelheid en flexibiliteit. Het is ook minder duur dan complexere programmeertalen.
Low-code ontwikkeling legt de nadruk op gebruikersgericht ontwerp, snelle prototyping en eenvoudige implementatie. Met low-code tools kunnen niet programmeurs, oftewel business gebruikers volledig functionele apps ontwikkelen zonder of met minimale codering.f
Wat is nou low code of no code?
Low-code software heeft het potentieel om een verscheidenheid aan dagelijkse taken in een bedrijf te stroomlijnen en te automatiseren. Een bedrijfseigenaar die geen uitgebreide programmeerkennis heeft, kan nog steeds mobiele applicaties maken, nieuwe productvermeldingen toevoegen of klantgegevens toevoegen of bewerken.
Low-code software is een van de meest innovatieve technologieën in de wereld van programmeren en ontwikkelen. Bedrijven kunnen nu hun eigen software maken zonder een enkele regel code te schrijven. Met low-code programma’s kunnen bedrijfseigenaren projecten en programma’s maken die ooit alleen mogelijk waren voor programmeurs. Deze technologie is zeer nuttig voor mensen die geen uitgebreide programmeerkennis hebben, maar toch hun eigen software willen maken.