Een veel gestelde vraag betreft App Center, mobiele app en Ontwikkelaars


Hoe krijg ik mijn app gepubliceerd in het App Centre van Exact Online?

Als u uw app in het App Centre wilt publiceren en een App Centre partner wilt worden, moet u een aantal extra taken uitvoeren in het tabblad Get published. Door deze stappen zorgvuldig te volgen, kunt u uw applicatie succesvol lanceren in het Exact Online App Center, waardoor uw bereik binnen het Exact Online-ecosysteem aanzienlijk vergroot wordt. Dit proces verzekert dat uw Exact Apps optimaal gepresenteerd worden aan gebruikers van Exact Online, benadrukkend de integratie met het App Center Exact Online.

Deze omvatten het afronden van de marketingcontent van uw app, de vergoeding voor uw app en het opzetten van een demo met een partnermanager.

 

Voordat u begint

 

Publiceer uw app in het App Centre

Log in op App Centre en ga naar Beheer mijn apps > uw geregistreerde app > Word gepubliceerd. U moet de onderstaande taken uitvoeren om de publicatie van uw app af te ronden.
Marketing beoordeling

U moet de marketinginhoud voor uw app configureren. Dit omvat logo, contactgegevens, prijs en meer. Het logo en de beoordeling worden weergegeven op de zoekpagina. Alle marketingcontent wordt weergegeven op de detailpagina van de app. Gebruik de Exacte marketing review richtlijnen (.pdf) en Exacte marketing review document (.pdf) om er zeker van te zijn dat uw app op de juiste manier is geconfigureerd.

 

Aanvraag app vergoeding

U moet een gesprek aanvragen met uw partnermanager om de kosten van de app te bespreken. Deze maandelijkse vergoeding is gebaseerd op het aantal bedrijven dat verbinding maakt met uw app.
Bevestig de factuurgegevens

Wanneer uw app-kosten zijn bevestigd, moet u uw factuurgegevens en domiciliëringsvoorwaarden invoeren.

 

Demo-vergadering aanvragen

Wanneer u aan de eisen voor een demo heeft voldaan, kunt u de app demonstreren in een van de kantoren van Exact Online. U kunt dit ook doen door middel van een online vergadering. U kunt een demo-afspraak maken met uw partnermanager.
App publicatie

Nadat alle bovenstaande stappen zijn doorlopen, wordt uw app door Exact Online gepubliceerd. Er is geen actie nodig van uw kant.

 

 

Bron : Hoe krijg ik mijn app …

Veel gestelde vragen over Ontwikkelaars

Als u uw app in het App Centre wilt publiceren en een App Centre partner wilt worden, moet u een aantal extra taken uitvoeren in het tabblad Get published. Door deze stappen zorgvuldig te volgen, kunt u uw applicatie succesvol lanceren in het Exact Online App Center, waardoor uw bereik binnen het Exact Online-ecosysteem aanzienlijk vergroot wordt. Dit proces verzekert dat uw Exact Apps optimaal gepresenteerd worden aan gebruikers van Exact Online, benadrukkend de integratie met het App Center Exact Online.

Met de Exact Online REST API kunt u openstaande posten Exact Online opvragen via een GET-request aan de resources. Deze functionaliteit stelt ontwikkelaars in staat om efficiënt te integreren met de Exact Online API voor het beheren van openstaande posten.

Exact Online heeft deze limiet slechts voor een klein aantal integratiediensten gevalideerd. U kunt uw integratiedienst optimaliseren door “best practices” op het gebied van API-ontwerp toe te passen.

Entiteiten zijn gekoppeld aan andere gerelateerde entiteiten in de Exact Online database. Met OData kan dezelfde relatie worden blootgelegd. Hoewel het niet voor alle Exact Online entiteiten wordt ondersteund, hebben sommige een verplichte relatie. Denk aan de kop- en lijnstructuur van een financiële transactie. Deze worden aangegeven als collecties binnen de REST API Referentie documentatie.

Het metadata document vermeldt alle beschikbare URI’s binnen een service. U kunt dit document opvragen door een verzoek in te dienen bij een dataservice die de optie $metadata bevat. Voor de Exact Online REST API moet u eerst het bedrijf identificeren om toegang te krijgen tot een dataservice. U moet de lijst met alle beschikbare dataservices raadplegen zoals vermeld in de REST API Referentiedocumentatie.

Exact Online zal vanaf 1 juli de limieten laten gelden. Brixxs is gecertificeerd partner en heeft bij vele klanten de oplossingen aangepast zodat rekening wordt gehouden met de Exact online limieten. Wil je ondersteund worden, en wil je snel kunnen schakelen, neem dan contact met ons op!

Exact Online bouwt  aan een ecosysteem waarin de klanten kunnen uitbreiden met integratiediensten. Ontwikkelaars zijn een belangrijk onderdeel van dat ecosysteem. Ze worden voortdurend geïnspireerd door hoe u de Exact Online API op innovatieve manieren gebruikt. Naarmate het ecosysteem groeit, moeten ze stappen ondernemen om de betrouwbaarheid en stabiliteit van onze gemeenschap te waarborgen, aangezien Exact Online nogal wat integratiediensten heeft gezien die gebruik maken van een extreem hoog volume aan verzoeken.

Om de stabiliteit en beschikbaarheid van Exact Online te garanderen, worden er enkele beperkingen toegepast op de XML-API, afhankelijk van het type aanvraag (Export of Download)

Om de stabiliteit en beschikbaarheid van Exact Online te garanderen, worden er enkele beperkingen toegepast op de XML-API, afhankelijk van het type aanvraag (Import of Upload)

Om de code op te halen, voert u de volgende GET-aanvraag uit op deze locatie: ../api/v1/current/Me?$select=CurrentDivision