63% meer tijd vrij maken?

Veilige, snelle en AVG-proof klantcommunicatieplatform voor accountants en boekhouders

Gratis live

WEBINAR

Een veel gestelde vraag betreft bankafschriften, importeren en Exact Online


Hoe kan ik met afschriften importeren met Exact Online?

Als u een bankafschrift ontvangt, moet u dat in Exact Online invoeren om de openstaande posten met betalingen af te punten. U hoeft de transacties niet over te typen, want u kunt de bankafschriften handmatig of automatisch in Exact Online importeren. Maak een bankrekening aan in Exact Online en controleer of het handmatig of automatisch importeren van afschriften voor uw bank wordt ondersteund. U kunt vervolgens afschriften automatisch of handmatig importeren.

nn

Afschriften importeren

 

 1. Ga naar Boekhouding > Bank en kas > Afschriften > Import.
 2. (Optioneel) Selecteer de bank waar u het afschrift van wilt importeren, als er meer dan een bankrekening gekoppeld is aan uw administratie.
 3. Op de pagina Bankafschriften: Importeren doet u het volgende:
  • Als u automatisch bestanden uitwisselt met uw bank, klik dan op de Nummer hyperlink achter het rekeningsaldo om de afschriften in uw bedrijf te importeren.
   Beschikbaar voor klanten van ABN AMRO, Rabobank, ING, Bunq en Knab.
  • Als u uw afschriften handmatig importeert, zoekt u naar het bestand dat u wilt uploaden.Zorg ervoor dat u uw bankafschrift in het juiste dagboek importeert als u bankdagboeken in uw administratie hebt met hetzelfde bankrekeningnummer, maar met verschillende valuta’s.
 4. Klik op Importeren.

Nadat u een afschrift hebt geïmporteerd, kunt u de regels toewijzen en afpunten.

Bron : Hoe kan ik met afschriften …

Automatiseren en digitale ondertekening


Exact Online koppeling met Brixxs Office Portaal

  Automatisch versturen van aangiften vanuit Exact Online naar het Officeportaal
  Goedkeuren van de aangiften vanuit je eigen white labeled mobiele Accountant App
  Statussen worden automatisch verstuurd naar Exact Online
  Maandelijks automatisch relevante nieuwsberichten in jouw huisstijl naar al je ondernemers via native-push
Digitaal rechtsgeldig ondertekenen
Digitaal archief van documenten voor de ondernemer
Beveiligd communiceren
Beveiligd videobellen

Veel gestelde vragen over Exact Online

Vanaf 25 mei wordt tweestapsverificatie actief voor alle gebruikers van Exact Online. Dit betekent dat er uitsluitend kan worden ingelogd met een persoonlijk account via de combinatie gebruikersnaam wachtwoord authenticatiecode. Die code wordt gegenereerd via een gratis authenticatie app op een smartphone (bijvoorbeeld Google Authenticator of Microsoft Authenticator).

Hoe bij Exact Online inloggen?

 

Als u niet bij Exact Online kunt inloggen, kunt u de volgende stappen volgen om dit op te lossen:

  • Herstel uw gebruikersnaam of wachtwoord. Klik hiervoor op de inlogpagina van Exact Online op de hyperlink Wachtwoord vergeten? en volg de instructies.
  • Gebruikt u verificatie in twee stappen? Controleer dan of u de verificatiecode correct hebt ingevoerd en of de tijd op uw telefoon juist is ingesteld.

De inlogpagina van Exact Online ziet er als volgt uit:

Exact Online inloggen

Zo zie de pagina van Exact Online eruit waar je kunt inloggen

 

Overige Exact Online logins

Exact Online zal vanaf 1 juli de limieten laten gelden. Brixxs is gecertificeerd partner en heeft bij vele klanten de oplossingen aangepast zodat rekening wordt gehouden met de Exact online limieten. Wil je ondersteund worden, en wil je snel kunnen schakelen, neem dan contact met ons op!

Exact Online bouwt  aan een ecosysteem waarin de klanten kunnen uitbreiden met integratiediensten. Ontwikkelaars zijn een belangrijk onderdeel van dat ecosysteem. Ze worden voortdurend geïnspireerd door hoe u de Exact Online API op innovatieve manieren gebruikt. Naarmate het ecosysteem groeit, moeten ze stappen ondernemen om de betrouwbaarheid en stabiliteit van onze gemeenschap te waarborgen, aangezien Exact Online nogal wat integratiediensten heeft gezien die gebruik maken van een extreem hoog volume aan verzoeken.

Het kan voorkomen dat de historische transacties niet in de bankbestanden zijn opgenomen die automatisch zijn uitgewisseld. Die afschriften moet u dan handmatig importeren. Als je dit wilt doen, moet je eerst de bankkoppeling deactiveren. Lees hier meer over bij Bankkoppelingen deactiveren.

Deze pagina geeft u een overzicht van de banken die u in Exact Online kunt selecteren. De beschikbare banken die u kunt selecteren als uw eigen bank, of als bank van een leverancier of klant.nEn banken die de handmatige import van bankbestanden ondersteunen. Banken die automatische uitwisseling ondersteunen door middel van een directe koppeling naar de bank.

Laad meer