Een veel gestelde vraag betreft Zentail Commerce en API koppeling


Hoe kan ik een Zentail-Commerce API koppeling maken

Brixxs kan je helpen om voor Zentail-Commerce een API koppeling te bouwen. Neem contact op met Brixxs om de mogelijkheden te bespreken om een Zentail-Commerce maatwerk koppeling te realiseren.

Zentail-Commerce API koppeling laten bouwen

Indien dubbel gegevens worden verwerkt in verschillende systemen, kan dat leiden tot fouten en heel wat frustraties. Dit ontstaat vaak doordat deze systemen niet goed met elkaar kunnen communiceren. De oplossing voor dit probleem is een API koppeling.

⬢ Brixxs adviseert of je een standaard of maatwerk Zentail-Commerce API koppeling nodig hebt.

⬢ De kosten voor een maatwerk API koppeling hangt van verschillende factoren af, zoals aantal systemen die gekoppeld gaan worden, complexiteit, maar ook of je de Zentail-Commerce API zelf wilt onderhouden of dat je dat aan Brixxs uitbesteedt

⬢ De kwaliteit van de API van de te koppelen systemen zijn van belang. Indien het systeem bijvoorbeeld REST ondersteunt, dan is dit vrij makkelijk te koppelen. Heeft jouw systeem geen mogelijkheden voor een API, dan kunnen we als Brixxs kijken of we een software robot kunnen ontwikkelen om toegang te verkrijgen.

Zentail-Commerce API koppeling

Technieken voor integratie met Zentail Commerce

Wij configureren de Zentail Commerce API koppeling via ons platform voor API koppelingen. Lees op de volgende pagina meer over jouw API koppeling.

Voor het maken van een koppeling (vaak ook wel interface genoemd) zijn er vele technieken die toegepast kunnen worden. De techniek voor een koppeling naar Zentail Commerce hangt af van het doel en de mogelijkheden van de te koppelen software:

CSV/XLSX en XML via (S)FTP – door middel van bijvoorbeeld nachtelijke exports en imports of via het instellen op een periodiek interval wordt data uitgewisseld tussen Zentail Commerce en het systeem waarmee je wil koppelen, denk aan de synchronisatie van product-, klant- en orderinformatie.
REST, SOAP API/Webservice – moderne software beschikt over eigen in- en uitgangen om zo informatie uit te wisselen. Dit is een duurzame en solide oplossing voor de verwerking van data. Brixxs kan jou adviseren of er een maatwerkkoppeling gelegd kan worden tussen Zentail Commerce en jouw informatiesysteem.

Webhooks – vergelijkbaar met Webservices, maar dan event gebaseerd. Per mutatie wordt automatisch een signaal verzonden, zodat wij actie kunnen ondernemen om het signaal te verwerken binnen jouw software. Wij geven graag aan of Zentail Commerce webhooks ondersteunt voor jouw use-case.

Brixxs de expert in Zentail Commerce API koppelingen

Ben je benieuwd wat een Zentail Commerce API koppeling voor jou kan doen?

Brixxs heeft al vele API-koppelingen gemaakt en we zijn de experts in het maken van API koppelingen met Zentail Commerce.

Wij koppelen of maken de Zentail Commerce API die hier voor nodig is. Geen slimme maatwerk software oplossing is ons te gek.

Een slimme koppeling met Zentail Commerce kan veel tijd, geld en fouten besparen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar wat een API koppeling met Zentail Commerce voor jouw organisatie kan betekenen.

Voorbeelden van API koppelingen met Zentail Commerce

  • Een eigen mobiele bedrijfsapp die gekoppeld kan worden aan Zentail Commerce?
  • Het koppelen van Zentail Commerce met een andere webapplicatie of REST API
  • Een eigen webapplicatie laten bouwen op maat voor jouw bedrijf? 
  • Je front-end en back-end van je webapplicaties koppelen met Zentail Commerce?
  • Je eigen CMS systeem en/of CRM systeem koppelen met de Zentail Commerce API?
  • Slim software nabouwen van je bestaande applicaties en deze koppelen met Zentail Commerce?

Zijn er andere webapplicaties dan Zentail Commerce waarmee wij voor jou een koppeling kunnen maken die hier nog niet tussen staan?

Wij kunnen voor jouw bedrijf vrijwel elke webapplicatie ontwikkelen!

Klik hier om de website van Zentail-Commerce te bezoeken.

Koppelen met Zentail Commerce was nog nooit zo simpel

Ben je benieuwd wat een maatwerk oplossing met Zentail Commerce voor jouw bedrijf kan betekenen? Bij Brixxs zijn we gespecialiseerd in het maken van API koppelingen tussen bestaande backoffice software en Zentail Commerce. Het bouwen van koppelingen naar de Zentail Commerce API’s kent geen geheimen meer voor ons.

Veel gestelde vragen over de API koppeling

De verschillende Shopify-abonnementen zijn:

-Shopify Basic: dit basispakket begint bij $ 29 / maand en biedt onbeperkte bandbreedte, onbeperkte producten, 5 GB opslagruimte per product en de mogelijkheid om een aangepast domein toe te voegen.

-Shopify Plus: dit abonnement begint bij $ 79 / maand en omvat alles van het basispakket, maar met hogere limieten voor bandbreedte (100 GB), opslag (25 GB per product) en klantenondersteuning.

-Shopify Advanced: dit abonnement biedt een aantal functies die niet worden gevonden in de andere abonnementen, zoals Shopify POS voor winkels, geavanceerde rapportagefunctionaliteit, integratie via meerdere kanalen, telefoonnummers van klanten in advertenties voor hogere conversiepercentages en nog veel meer. De kosten hiervoor zijn $ 299.

Wil je bovenop de bovenstaande standaardmodules van Shopify ook maatwerk hebben? Neem dan contact op met Brixxs.

De dag van een Shopify ontwikkelaar is niet zo voorspelbaar als je zou denken. Enkele voorbeelden van activiteiten die een Shopify ontwikkelaar uitvoert:

  • Afhandelen van support en klantvragen
  • Werken aan app software ontwikkelingsprojecten
  • Nieuwe functies voor het platform uitbouwen

Als u op zoek bent naar een professionele, ervaren en gekwalificeerde Shopify ontwikkelaar, is er maar één plaats die u moet vertrouwen. We hebben ervaren Shopify ontwikkelaars voor al uw behoeften.

Shopify is een populaire en handige manier om een online bedrijf te starten. Het heeft een webshop-interface waarmee u uw winkel binnen enkele minuten eenvoudig kunt opzetten. Handelaren kunnen het platform ook gebruiken om hun producten te verkopen via sociale mediakanalen zoals Facebook en Instagram.

Met zijn gebruiksvriendelijke interface is Shopify perfect voor kleine bedrijven of ondernemers die niet veel technische kennis of tijd hebben om zelf te investeren in het opzetten van een e-commerce website.

Maar naarmate uw bedrijf groeit en evolueert, groeien ook uw behoeften. Aangezien deze behoeften veranderen, heb je iemand nodig met ervaring en expertise in het ontwikkelen op het Shopify-platform om je te helpen je site te onderhouden

De Shopify koppeling biedt een API waarmee ontwikkelaars systemen kunnen integreren. Het is een RESTful API die diensten aanbiedt zoals het toevoegen van producten, het beheren van bestellingen en inventaris. Het is beschikbaar in 24 talen en is toegankelijk via web verzoeken. Dit wordt bereikt door verschillende methoden, zoals GET en POST.

Shopify is een e-commercebedrijf dat alles biedt wat je nodig hebt om een succesvolle online winkel te starten en te runnen.

Het kernproduct van Shopify is het e-commerce platform Shopify, dat oorspronkelijk is gemaakt om te voldoen aan de behoeften van ondernemers die nieuw waren in het bouwen van websites of het runnen van een online bedrijf.

Het bedrijf is sindsdien gegroeid en biedt nu een aantal gerelateerde producten en diensten voor ondernemers, variërend van zoekmachine optimalisatie en beveiligingsoplossingen tot boekhoudsoftware.

Sinds de oprichting in 2004 heeft Shopify meer dan $ 6 miljard aan transacties verwerkt voor meer dan 500.000 verkopers in 150 verschillende landen.

Shopify is niet alleen een manier om uw producten te verkopen. Het biedt u ook de mogelijkheid om uw hele bedrijf te beheren door functies te bieden zoals voorraadbeheer, kassasystemen, klanten.

De Shopify API is een RESTful API waarmee u gegevens van het Shopify-platform kunt ophalen en bijwerken.

Een API is een set tools en processen waarmee ontwikkelaars functionaliteit aan hun applicaties kunnen toevoegen. API’s worden meestal gebruikt wanneer u wilt dat uw toepassing gegevens verzamelt uit een andere bron, zoals een externe website, en deze in uw systeem gebruikt.

De Shopify API biedt een REST-interface voor het Shopify-platform. Het is ontworpen om ontwikkelaars in staat te stellen nieuwe applicaties te maken met behulp van de Shopify-gegevens.

Shopify API heeft het miljoenen ondernemers en bedrijven mogelijk gemaakt om hun eigen eCommerce-winkels te bouwen, zonder enige technische vaardigheden.

De Shopify API documentatie is te vinden met de volgende link: https://shopify.dev/api

Heb je help nodig om jouw Shopify webshop te koppelen met andere systemen. Vul dan het contactformulier in, zodat we direct in kunnen gaan op jouw wensen!

Wij configureren namelijk de Shopify Webshop via het Brixxs API platform. Hiermee kunnen we bijvoorbeeld jouw orders, klanten, artikelen e.d. synchroniseren.

Veel gestelde vragen over de API koppeling

Er zijn vele koppelingen beschikbaar. Brixxs is in staat om elke koppeling vanuit Topdesk te realiseren. Hieronder een lijst van aanwezige koppelingen:

https://marketplace.topdesk.com/snapengage-chat-integration/ SnapEngage chat integration
https://marketplace.topdesk.com/open-forms-qr-code-solution/ Custom forms  Open forms / QR code solution
https://marketplace.topdesk.com/zapier-integration-platform/ Zapier Integration Platform
https://marketplace.topdesk.com/csv-import-to-asset-management-integration/ CSV import to Asset Management integration
https://marketplace.topdesk.com/productivityperformer-ready-for-a-digital-future/ ProductivityPerformer – Ready for a digital future
https://marketplace.topdesk.com/qlik-dashboards/ Qlik Performance Dashboards
https://marketplace.topdesk.com/digital-signing-in-topdesk-with-sign/ Digital Signing in TOPdesk with Sign
https://marketplace.topdesk.com/topdesk-topdesk-link-copy/ TOPdesk  TOPdesk Link
https://marketplace.topdesk.com/power-bi-topdesk-data-model/ TOPdesk reporting training in Power BI
https://marketplace.topdesk.com/social-messaging-platform-whatsapp-facebook-twitter-integration/ Social messaging Integrations (Whatsapp, Facebook, Twitter)
https://marketplace.topdesk.com/flexwhere/ FlexWhere
https://marketplace.topdesk.com/smart-meetings/ Smart Meetings
https://marketplace.topdesk.com/ai-powered-chatbot/ AI Powered Chatbot
https://marketplace.topdesk.com/arinto-planning/ Arinto Planning
https://marketplace.topdesk.com/signl4-critical-mobile-alerting/ SIGNL4 – Critical Mobile Alerting
https://marketplace.topdesk.com/it-service-score-and-servicesmap/ IT Service Score and Performance Map
https://marketplace.topdesk.com/slack-topdesk-integration/ Slack  TOPdesk integration
https://marketplace.topdesk.com/testmonitor-→-topdesk-integration/ TestMonitor → TOPdesk integration
https://marketplace.topdesk.com/integrate-your-telephone-or-skype-with-the-toastar/ Telephone CTI or Skype integration with Toastar
https://marketplace.topdesk.com/mtbook-integration/ MTbook Integration
https://marketplace.topdesk.com/custom-forms-ssp-solution/ Custom forms  SSP solution
https://marketplace.topdesk.com/prepaid-services/ Prepaid Services
https://marketplace.topdesk.com/okta-scim-connector-for-topdesk/ Okta SCIM connector for TOPdesk
https://marketplace.topdesk.com/afas-asset-time-invoicing/ AFAS  Hour Invoicing (Timespent)
https://marketplace.topdesk.com/gemma-swc-asset-synchronisation/ GEMMA SWC  Asset synchronisation
https://marketplace.topdesk.com/scom-topdesk-incident-integration/ SCOM – TOPdesk Incident Integration
https://marketplace.topdesk.com/meeting-overview/ Meeting Overview
https://marketplace.topdesk.com/with-fmis-wish-grip-on-real-estate-management/ WISH Real Estate Management Integration
https://marketplace.topdesk.com/trello-integration-by-topdesk/ Trello integration
https://marketplace.topdesk.com/print-scan-qr-codes-integration/ Print & Scan QR Codes integration
https://marketplace.topdesk.com/trakaweb-integration/ TrakaWEB integration
https://marketplace.topdesk.com/microsoft-graph-ad-integration/ Microsoft Azure AD integration
https://marketplace.topdesk.com/teamviewer-meeting-request-by-topdesk/ TeamViewer meeting request
https://marketplace.topdesk.com/ilert-one-platform-for-alerting-on-call-and-uptime-monitoring/ iLert  One platform for alerting, oncall and uptime monitoring
https://marketplace.topdesk.com/xelion-integration/ Xelion  TOPdesk Connector
https://marketplace.topdesk.com/scom-integration-by-savision/ Event Management for TOPdesk  Network Edition
https://marketplace.topdesk.com/webshop/ Webshop
https://marketplace.topdesk.com/topdesk-analytics-dashboard-suite/ TOPdesk Analytics  Dashboard Suite
https://marketplace.topdesk.com/single-sign-on-by-tools4ever/ Tools4ever  IDaaS HelloID
https://marketplace.topdesk.com/okta/ Single Signon Okta Cloud Connect
https://marketplace.topdesk.com/powershell-ticket-automation/ TOPdesk Self Service Automator
https://marketplace.topdesk.com/pp-create-knowledge-items/ ProductivityPerformer  Create Knowledge Items |
https://marketplace.topdesk.com/signrequest/ Esigning in TOPdesk with SignRequest
https://marketplace.topdesk.com/opmanager-manageengine-integration-2/ OpManager ManageEngine integration
https://marketplace.topdesk.com/extended-anonymization/ Extended Anonymization
https://marketplace.topdesk.com/hubspot-incident-integration/ HUBSpot  Incident integration
https://marketplace.topdesk.com/event-management-for-topdesk-free-edition/ Event Management for TOPdesk  FREE Edition
https://marketplace.topdesk.com/idu-imo-managed/ IDU  JML Change Process
https://marketplace.topdesk.com/roger365-io-toastar-for-teams/ ROGER365.io – Integrate your communication in Microsoft Teams (with TOPdesk CRM integration)
https://marketplace.topdesk.com/link-topdesk-freshdesk/ Link TOPdesk => Freshdesk
https://marketplace.topdesk.com/zigiops-connect-topdesk-with-micro-focus-operations-bridge-manager/ TOPdesk  Micro Focus Operations Bridge Manager connector
https://marketplace.topdesk.com/topdesk-connector-for-splunk/ TOPdesk Connector for Splunk
https://marketplace.topdesk.com/texting-from-topdesk-by-topdesk/ Texting with Messagebird
https://marketplace.topdesk.com/werkbonapp/ OutSmart  Field Service Management
https://marketplace.topdesk.com/chatbot-integration/ Chatbot integration
https://marketplace.topdesk.com/office-app/ Office App
https://marketplace.topdesk.com/sigmax-field-service-solutions/ Sigmax Field Service Solutions
https://marketplace.topdesk.com/ansur-integration/ ANSUR Integration
https://marketplace.topdesk.com/gobright-desk-management/ GoBright Desk Management
https://marketplace.topdesk.com/axle-it-asset-intelligence-connector-for-topdesk/ AxleIT Asset Intelligence Connector for TOPdesk
https://marketplace.topdesk.com/our-city-app-integration/ Our City App integration
https://marketplace.topdesk.com/afas-person-link/ AFAS  Person link
https://marketplace.topdesk.com/topdesk-data-model-in-power-bi/ TOPdesk data model in Power BI
https://marketplace.topdesk.com/microsoft-system-center-configuration-manager/ SCCM  Asset Synchronisation
https://marketplace.topdesk.com/slack-integration/ Slack one way integration
https://marketplace.topdesk.com/event-management-for-topdesk-cloud-edition/ Event Management for TOPdesk  Cloud Edition
https://marketplace.topdesk.com/res-integration-by-topdesk/ RES integration
https://marketplace.topdesk.com/nexthink/ Nexthink Experience
https://marketplace.topdesk.com/asset-audit/ Asset Audit
https://marketplace.topdesk.com/maintenance-board/ Maintenance Board
https://marketplace.topdesk.com/insocial-feedback-solutions/ Insocial ‘Service Experience’
https://marketplace.topdesk.com/jira-integration-by-topdesk/ JIRA integration
https://marketplace.topdesk.com/vitec-fast-api-integration/ Vitec Fast API integration
https://marketplace.topdesk.com/room-reservation-screen-by-topdesk/ Room Reservation Screens
https://marketplace.topdesk.com/afas-persons-branches/ AFAS  Persons & companies synchronisation
https://marketplace.topdesk.com/power-bi-aging-report-by-pink-elephant/ TOPdesk report pack in Power BI
https://marketplace.topdesk.com/o-prognose-process-integration-by-plandatis/ OPrognose process integration
https://marketplace.topdesk.com/five-star-review/ Five Star Review
https://marketplace.topdesk.com/feedback-solution/ Feedback Solution
https://marketplace.topdesk.com/it-landscape-insights/ Simplify complexity with BlueDolphin
https://marketplace.topdesk.com/topdesk-exact-synergy-create-an-invoice/ TOPdesk  Exact Synergy: create an invoice
https://marketplace.topdesk.com/nps-today-for-topdesk-net-promoter-score/ NPS.Today for TOPdesk  Net Promoter Score
https://marketplace.topdesk.com/1click-call/ 1 Click Call
https://marketplace.topdesk.com/topdesk-jira-integration/ TOPdesk Jira Integration
https://marketplace.topdesk.com/link-topdesk-servicenow/ Link TOPdesk => ServiceNow
https://marketplace.topdesk.com/microsoft-teams-integration/ Microsoft Teams Integration
https://marketplace.topdesk.com/power-bi-time-spent-by-pink-elephant/ TOPdesk insight services in Power BI or Qlik
https://marketplace.topdesk.com/service-mesh/ Service Mesh
https://marketplace.topdesk.com/outlook-room-reservation-by-scope4mation/ Outlook Room Booker
https://marketplace.topdesk.com/aenc-room-management/ GoBright Room Management
https://marketplace.topdesk.com/link-topdesk-zendesk/ Link TOPdesk => Zendesk
https://marketplace.topdesk.com/azure-devops-integration/ Azure DevOps Integration
https://marketplace.topdesk.com/barracuda-managed-workplace-integration/ Barracuda Managed Workplace integration
https://marketplace.topdesk.com/scom-integration-by-the-backbone/ Azure and SCOM Integration with TOPdesk Incident Card
https://marketplace.topdesk.com/partner/scope4mation-b-v/ Qixium
https://marketplace.topdesk.com/email-response-automation-era/ Email Response Automation (ERA)
https://marketplace.topdesk.com/partner/office-app/ Office App
https://marketplace.topdesk.com/partner/gobright-bv/ GoBright BV
https://marketplace.topdesk.com/cloud-communications-phone-system-integration/ Cloud Communications – Phone system integration
https://marketplace.topdesk.com/partner/saysimple/ SaySimple
https://marketplace.topdesk.com/partner/facility-kwadraat/ Facility Kwadraat
https://marketplace.topdesk.com/partner/ilert-gmbh/ iLert GmbH
https://marketplace.topdesk.com/partner/spacewell/ Spacewell
https://marketplace.topdesk.com/partner/it-value/ ITValue
https://marketplace.topdesk.com/partner/sign/ SignRequest
https://marketplace.topdesk.com/partner/testmonitor/ TestMonitor
https://marketplace.topdesk.com/partner/tools4ever-b-v/ Tools4ever B.V.
https://marketplace.topdesk.com/partner/cloud-group-n-v/ Cloud Group N.V.
https://marketplace.topdesk.com/partner/samson-it/ SamsonIT
https://marketplace.topdesk.com/partner/axle-it/ AxleIT
https://marketplace.topdesk.com/partner/smt-simple-management-technologies/ SMT created exclusively the TOPdesk connector for Splunk
https://marketplace.topdesk.com/partner/sigmax/ Sigmax
https://marketplace.topdesk.com/partner/2foqus-data-will-blow-your-mind/ 2Foqus  Data will blow your mind
https://marketplace.topdesk.com/partner/martello/ Martello
https://marketplace.topdesk.com/partner/valueblue/ ValueBlue
https://marketplace.topdesk.com/partner/avisi-apps/ Avisi Apps Marketplace Vendor
https://marketplace.topdesk.com/partner/ogd-ict-diensten/ OGD ictdiensten
https://marketplace.topdesk.com/partner/smart-sign-solutions/ Smart Sign Solutions
https://marketplace.topdesk.com/partner/nps-today/ NPS.Today
https://marketplace.topdesk.com/partner/arinto/ Arinto
https://marketplace.topdesk.com/partner/green-valley-belgium/ Green Valley Belgium
https://marketplace.topdesk.com/partner/fuselogic-2/ FuseLogic
https://marketplace.topdesk.com/partner/delta-n/ DeltaN
https://marketplace.topdesk.com/partner/poldervalley/ PolderValley
https://marketplace.topdesk.com/partner/linknow-io/ Linknow IO
https://marketplace.topdesk.com/partner/dutchview/ Dutchview
https://marketplace.topdesk.com/partner/zigiwave/ ZigiWave
https://marketplace.topdesk.com/partner/insocial/ Insocial
https://marketplace.topdesk.com/partner/lock-business-b-v/ Lock Business B.V.
https://marketplace.topdesk.com/partner/enterprise-bot/ Enterprise Bot
https://marketplace.topdesk.com/partner/outsmart/ OutSmart
https://marketplace.topdesk.com/partner/the-backbone/ The Backbone
https://marketplace.topdesk.com/partner/victa-b-v/ Victa B.V.
https://marketplace.topdesk.com/partner/derdack-gmbh/ Derdack GmbH
https://marketplace.topdesk.com/partner/cm/ CM.com
https://marketplace.topdesk.com/partner/obi4wan/ OBI4wan
https://marketplace.topdesk.com/partner/ask-roger/ Ask Roger!

Ruim 25 jaar geleden is Topdesk begonnen met een eenvoudige ticketingtool voor IT-helpdesks. Vandaag ontwikkelt Topdesk nog steeds fantastische software voor het beheren van meldingen – en alles wat je verder nodig hebt voor Enterprise Service Management.

De Topdesk API kan op verschillende manieren worden gebruikt, maar het belangrijkste gebruiksscenario is de integratie met systemen voor CRM en support tickets. Enkele voordelen hiervan zijn dat u toegang heeft tot uw volledige contactgeschiedenis en al uw eerdere gesprekken. Je zou ook rechtstreeks vanuit je app nieuwe contacten kunnen maken, waardoor je niet heen en weer hoeft te schakelen tussen software systemen.

Veel gestelde vragen over andere API maatwerk koppelingen

Een API-koppeling is een manier voor bedrijven om hun gegevens toegankelijk te maken voor andere applicaties. Zo’n systeem integratie kan om vele redenen nuttig zijn, maar een van de belangrijkste voordelen is dat het helpt bij de gegevensbeveiliging.

Het is een veel voorkomende misvatting dat API-integratie leidt tot verlies van beveiliging, maar in werkelijkheid heeft het het tegenovergestelde effect. Met een API-integratie wordt informatie veilig gedeeld tussen verschillende platforms en applicaties.

Daarnaast voorkomt men het dubbel invoeren van werk, omdat gegevens tussen systemen automatisch worden uitgewisseld, zonder tussenkomt van menselijke handelingen.

API’s zijn een integraal onderdeel van de digitale economie. Ze creëren een cultuur van experimenteren en innoveren. Maar niet alle API’s zijn perfect. Er zijn een paar nadelen aan een koppeling, die moeten worden aangepakt voordat API’s hun volledige potentieel kunnen bereiken.

Bedrijven maken zich altijd zorgen over wie de API zal onderhouden als ze deze in hun product integreren. Dit komt omdat mensen vaak denken dat integratie de beste manier is om een API te schalen, maar dat geldt niet perse voor elk bedrijf.

Sommige bedrijven geven de voorkeur aan om bestaande API’s te gebruiken in plaats van er een helemaal opnieuw te laten bouwen, omdat ze niet over de middelen of tijd beschikken die nodig zijn voor de ontwikkeling..

API staat voor Application Programming Interface. Een API koppeling betekent de communicatie tussen applicaties.

API koppeling - Wat is een API koppeling - Brixxs

Wil je voor het management van je API’s een platform gebruiken? Klik dan hier om meer te lezen over ons API koppelingen platform.

Stap #1: Kennismaking

Tijdens de kennismaking worden je IT vraagstukken door ervaren consultants besproken.

Stap #2: Requirements analyse

Na de kennismaking worden je eisen en wensen in kaart gebracht. Wij kijken naar het huidige systeem landschap en brengen dit in kaart.

Stap #3: Haalbaarheidsstudie

We geven antwoord op de vraag wat er nodig is om het gewenste systeem te gaan bouwen. Inschattingen worden gemaakt en deze kunnen als input dienen voor jouw business case.

Stap #4: Prototyping

We maken een prototype van het gewenste systeem en leggen de API koppelingen in de basis.

Stap #5: Bouwen van een MVP

Een MVP (Minimum Viable Product) heeft minimale functionaliteiten om de werking van de API aan te tonen.

Stap #6: Productierijp maken van de API

De API wordt gereedgemaakt voor de live gang. Infrastructuur wordt uitgerold, quality checks worden uitgevoerd, en de API gaat eerst van test, naar staging en vervolgens naar productie. Er worden alert ingesteld om de API’s in de gaten te houden.

6 stappen voor een API koppeling

Hoe maak ik een API koppeling in 6 stappen

Een API koppeling kost tussen de 1000 en 5000 euro. Dit bedrag hangt af van de complexiteit van de oplossing en het aantal systemen dat gekoppeld dient te worden.

Kosten API koppeling

Een REST API (Representational State Transfer Application Program Interface) is een bepaalde architectuurstijl waarmee communicatie tussen softwaresystemen mogelijk wordt gemaakt.