Een veel gestelde vraag betreft Skype en videobellen


Hoe kan ik een specifiek bericht in een Skype-gesprek vinden?

Selecteer de Skype-chat waarin u wilt zoeken. Om te zoeken: op Windows, Mac Linux, Web en Windows 10: Selecteer de knop Zoeken onder de chat knop. Je kunt ook via het berichtvak toegang tot de zoekfunctie krijgen met de toetsencombinatie Ctrl + F op een Windows-desktop of Command + F op een Mac.; op Android (6.0 +), iPhone en iPad: Tik op de chat knop en tik op Zoeken in gesprek.

Bron : Hoe kan ik een specifiek …

Beveiligd videobellen

Merk in beeld en leadgeneratie


Videobellen vanuit je eigen bedrijfsapp

  Geen browser problematiek
  Gebruik Apple devices zonder problemen
  Uitnodiging email bevat link naar jouw eigen app download zodat er meer appgebruikers ontstaan
  Mogelijkheid om je merk te tonen in het video scherm

Veel gestelde vragen over videobellen

Ondanks het feit dat het gratis beschikbaar is op zowel iOS als Android, zit Google Hangouts vol met zorgen over privacy en veiligheid. … Dit betekent dat ze alleen gecodeerd zijn tussen uw apparaat en de servers van Google.

Iedereen met een Google-account kan een videovergadering maken, tot 100 deelnemers uitnodigen en tot 60 minuten per vergadering vergaderen.

Nee, data wordt door Brixxs niet opgeslagen en dus ook niet verstrekt aan derde partijen.Dit is een van de belangrijke factoren om veilig gebruik te kunnen maken van het beeldbellen.Ook is Brixxs ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd en wordt er gebruikgemaakt van End-to-end encryptie.

Microsoft Teams heeft geen end-to-end versleuteling.

Google Hangouts, Microsoft Teams en Zoom. Een selectie van voorbeelden van mobiel apps voor videobellen, dé manier om in deze tijd toch in contact te zijn met vrienden en familie. Steeds vaker wordt gezegd dat deze apps zoals Zoom niet veilig zijn in gebruik.Duidelijk werd Zoom gebruikers links naar websites met elkaar laat delen…

Laad meer