Een veel gestelde vraag betreft en Exact Online


Hoe kan ik binnen exact online exporteren naar excel

Binnen Exact kun je vrijwel in alle schermen een export doen naar Excel. Klik hiervoor rechtsboven op de onderstaande afbeelding(schroevendraaier en sleutel).

Met Exact exporteren naar Excel is eenvoudig en snel, of je nu Exact Online gebruikt of een andere versie.

Exact online exporteren

Ontdek hoe je de kolommenbalans kan exporteren met Exact Online.

Wil je meer halen uit Exact Online? Leer dan alles over afletteren en andere handige tips.

Het kan zijn dat je toch bepaalde kolommen aan informatie mist. Wil je een Excel export op maat hebben, of wil je Exact Globe exporteren naar Excel? Of wil je dat gegevens vanuit Exact automatisch in een ander systeem komen? Neem dan contact op met Brixxs om de mogelijkheden te bespreken.

Je kunt dus binnen Exact Online exporteren naar Excel, zoals een balans template excel, zonder al te veel moeite!

Bron : Hoe kan ik binnen exact …

Veel gestelde vragen over Exact Online

Het is vrij eenvoudig om vanuit Exact Online je gegevens in je eigen Power BI omgeving te krijgen. Power BI koppelen met Exact Online is namelijk handig omdat Exact Online een REST api beschikbaar heeft gesteld om gegevens uit te lezen. Hierbij kan gedacht worden aan: verkooptransacties, inkooptransacties, artikelen, voorraden en nog vele andere entiteiten.

Je kunt vrijwel alle gegevens vanuit Exact Online in Power BI krijgen. Power BI koppelen met Exact Online is dus vrij simpel, echter moet er wel rekening gehouden worden met de limieten van Exact Online API, zo kun je maar voor nieuwe aanvragen vanaf juli 2021 enkel 5000 aanvragen doen per dag.

Power BI Exact Online connector

The Power BI Exact Online connector is an essential tool for connecting Power BI with Exact Online. Whether you refer to it as Power BI Exact, PowerBI Exact Online, or Exact Online Power BI, this connector simplifies data integration and analysis.

Via het API platform van Brixxs kan er vrij simpel een connectie worden gelegd tussen Power BI en Exact Online. Neem contact op om de mogelijkheden van de Power BI koppeling te bespreken.

Verken de voordelen van de Exact Online Power BI connector en ontdek hoe je met Power BI voor Exact Online efficiënter kunt werken.

Als je je historische transacties wilt importeren via je ING bankkoppeling Exact Online, moet je je bankafschriften handmatig importeren.

Gebruik je ING boekhoudkoppeling, bankkoppeling, of Exact bankkoppeling ING, volg dan de instructies om de import correct uit te voeren.

Als je dit wilt doen, moet je de bankkoppeling ING Exact Online deactiveren.

Het verwijderen van de bankkoppeling ING Exact Online is eenvoudig en zorgt ervoor dat je boekhoudkoppeling Exact correct blijft functioneren.

Per bank gaat dit op een andere manier, bijvoorbeeld als je een bunq rekening opzeggen wilt. Hetzelfde geldt voor handelingen zoals ing afschriften verwijderen.

Kijk hieronder hoe je dit doet voor de ABN AMRO, ING, Rabobank of de Bunq bank.

Wil je weten hoe je Rabobank inloggen werkt? Of ben je nieuwsgierig naar Rabobank inlogg? Lees verder voor de stappen.

Om een authorization request op te zetten in Exact Online heeft u de Client ID, Client Secret en Redirect URI nodig. Vervolgens kunt u een autorisatieverzoek indienen met exact online oauth2 en online authorization.

Gebruik deze gegevens voor API autorisatie met de exact online api key.

Als uw facturen niet bij de klant aankomen, heeft dat waarschijnlijk te maken met de instellingen van uw mailserver. Dit kan vaak voorkomen wanneer mijn mails komen niet binnen door problemen met Exact Online SPF instellingen of Exact hosting. Controleer uw SPF spam instellingen om ervoor te zorgen dat uw berichten betrouwbaar aankomen.

U moet technische kennis hebben en bekend zijn met domeinnaamservers (DNS) om dit op te lossen. De domeinnaamserver is mogelijk niet beschikbaar, wat van invloed kan zijn op meerdere SPF records. E-boekhouden SPF en dns notaris kunnen hierbij een rol spelen.

Er moeten dan namelijk SPF-records worden toegevoegd om te voorkomen dat Exact Online-documenten als spam worden gemarkeerd. Het gebruik van spf Exact Online zorgt ervoor dat je e-mails veilig blijven en niet onterecht in de spammap belanden.

Je kunt een creditnota verwijderen als u deze niet meer nodig hebt binnen Exact Online, mits je de rechtenVerkoopfacturen invoerenhebt. Met deze rechten kun je ook een verkoopfactuur verwijderen in Exact Online of een nieuwe creditnota maken.

Let wel op dat je een verwijdering van een creditnota niet meer ongedaan kunt maken. Het is ook niet mogelijk om een al reeds afgedrukte of verwerkte creditnota te verwijderen.

Voor meer informatie over hoe een creditnota opstellen of een creditfactuur maken, lees verder op onze website.

Je kunt met Exact Online een verkoopfactuur aanmaken door naar Verkoop > Facturen > Verkoopfacturen > te gaan.

Hiermee kun je eenvoudig een Exact Online factuur maken en beheren.

Dankzij deze stappen kun je gemakkelijk facturen maken in Exact Online en zorgen dat je overzicht houdt over verkoopfacturen.

Vervolgens kun je op Aanmaken klikken om een factuur te maken met Exact Online.

Dit maakt het eenvoudig om online facturen aan te maken en facturen te maken online.

Gebruik de handige functies van Exact Online om je Exact Online facturen snel en efficiënt te beheren. Met deze tool kun je eenvoudig je verkoopfactuur maken en beheren. Factuur online maken is nog nooit zo makkelijk geweest. Begin vandaag nog met factureren online voor optimale efficiëntie.

Ga vandaag nog aan de slag met facturen maken in Exact Online! Het is eenvoudig om een factuur te maken online. Online facturen maken was nog nooit zo makkelijk en efficiënt. Begin nu met makkelijk facturen maken in Exact Online.

Binnen Exact kun je vrijwel in alle schermen een export doen naar Excel. Klik hiervoor rechtsboven op de onderstaande afbeelding(schroevendraaier en sleutel).

Met Exact exporteren naar Excel is eenvoudig en snel, of je nu Exact Online gebruikt of een andere versie.

Exact online exporteren

Ontdek hoe je de kolommenbalans kan exporteren met Exact Online.

Wil je meer halen uit Exact Online? Leer dan alles over afletteren en andere handige tips.

Het kan zijn dat je toch bepaalde kolommen aan informatie mist. Wil je een Excel export op maat hebben, of wil je Exact Globe exporteren naar Excel? Of wil je dat gegevens vanuit Exact automatisch in een ander systeem komen? Neem dan contact op met Brixxs om de mogelijkheden te bespreken.

Je kunt dus binnen Exact Online exporteren naar Excel, zoals een balans template excel, zonder al te veel moeite!

Het maken van nood back-ups bij van uw gegevens gebeurt volledig automatisch bij Exact Online, inclusief exact online backup maken. Dankzij deze functies kunt u eenvoudig een exact online backup maken en uw gegevens veiligstellen. Het back up exact online proces zorgt ervoor dat al uw belangrijke data beschermd blijft, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over gegevensverlies. Gebruik de backup exact online service om altijd een veilige kopie van uw gegevens bij de hand te hebben.

Het systeem zorgt ervoor dat uw backup exact online altijd up-to-date is. Het systeem maakt ook regelmatig een exact online backup maken eenvoudig en betrouwbaar.

Het proces om een back up exact online te maken is eenvoudig en betrouwbaar. Het is een efficiënte manier om een back up maken exact online zonder complicaties.

Vanwege veiligheidsredenen kunnen nood back-ups niet aan u verstrekt worden.

Maak in plaats daarvan uw eigen back-ups aan voor Exact Online.

Door uw eigen exact online backup te maken, zorgt u voor extra veiligheid.

Kijk daarvoor in de hulpdocumentatie van Exact Online.

Je kunt een koppeling maken met de Rabobank (Rabobank Internet banking Professional, RibPRO) en de rekeningen die in je administratie zijn geregistreerd. Zo kun je bankafschriften, incasso- en betalingsbestanden automatisch uitwisselen via de bankkoppeling Exact Online Rabobank.

Met de Exact bankkoppeling Rabobank, wordt je administratie altijd up-to-date. Kenmerken van de bankkoppeling Rabobank Exact Online zijn efficiëntie en gemak.

Met Rabo Cash Management (RCM) is er geen automatische uitwisseling mogelijk, maar kun je wel handmatig je bankafschriften uploaden. Met Rabo Cash Management kun je ook incasso- en betalingsbestanden aanmaken en downloaden.

Je moet de rol Bankkoppelingen definiëren hebben om bankkoppelingen aan te maken en te beheren. Om bankafschriften van de gekoppelde bankrekeningen van bijvoorbeeld Rabobank te importeren, heb je de rol Bankafschriften importeren nodig. Zie Jouw rechten in Exact Online.

Zoek je naar Exact Online bankkoppeling Rabobank, dan is dit essentieel. Deze instellingen zijn ook belangrijk voor het verwerken van bankafschriften Rabobank. Ontdek meer over de mogelijkheden van een bankkoppeling Rabobank in Exact Online en hoe je Rabobank bankafschriften kunt importeren.

Exact Online zal vanaf 1 juli de limieten laten gelden. Brixxs is gecertificeerd partner en heeft bij vele klanten de oplossingen aangepast zodat rekening wordt gehouden met de Exact Online API limits, Exact API limits, en de Exact Online rate limit. Deze maatregelen zorgen ervoor dat er binnen de grenzen van de Exact API gewerkt kan worden.

Wil je ondersteund worden met de Exact Online API, en wil je snel kunnen schakelen, neem dan contact met ons op! Exact Online bouwt aan een ecosysteem waarin de klanten kunnen uitbreiden met integratiediensten zoals API calls online.

Onze Exact Online developers staan klaar om u te helpen met uw Exact Online developer account. Onze experts zorgen ervoor dat uw systeem optimaal presteert en houden u op de hoogte van de Exact Online API status.

Ontwikkelaars zijn een belangrijk onderdeel van dat ecosysteem. Ze worden voortdurend geïnspireerd door hoe u de Exact Online API op innovatieve manieren gebruikt.

Naarmate het ecosysteem groeit, moeten ze stappen ondernemen om de betrouwbaarheid en stabiliteit van onze gemeenschap te waarborgen, aangezien Exact Online status nogal wat integratiediensten heeft gezien die gebruik maken van een extreem hoog volume aan verzoeken. Dit stelt vragen op over aanroepen en hoe we de limieten kunnen oplossen. Het monitoren van de Exact Online API status wordt hierdoor cruciaal om de limieten op te lossen en de stabiliteit van het systeem te waarborgen.