Economische schade door corona

Economische schade door corona

Het zou overdreven zijn om te stellen dat het coronavirus net zoveel vragen oproept als er besmettingen zijn, maar er zijn veel vragen, die we hier natuurlijk niet allemaal kunnen beantwoorden. Bovendien blijven er ook nieuwe vragen komen, omdat er vrijwel dagelijks nieuwe ontwikkelingen zijn.

Actuele situatie


Wanneer u contact met ons opneemt, geven wij antwoord op al uw vragen (voor zover dat in ons vermogen ligt), aan de hand van de op dat moment actuele situatie. Wij kunnen u uiteraard vertellen welke gevolgen van het virus wel of niet gedekt worden door uw huidige verzekeringen.

Ruime steun door regering

De regering heeft ruime steun beloofd aan het bedrijfsleven. Deze steun kan van pas komen bij bedrijfsschade door het virus (bijvoorbeeld omzetverlies), want die wordt niet gedekt door bedrijfsschadeverzekeringen. En wanneer u als zzp’er in quarantaine bent geplaatst en u daardoor niet kunt werken, dekt uw arbeidsongeschiktheidsverzekering dit niet. Gelukkig zijn er ook veel zaken wél gedekt.

  • Bedrijfsschade door het virus wordt niet gedekt door bedrijfsschadeverzekeringen.
  • Wanneer u niet kunt werken doordat u in quarantaine bent geplaatst, dekt uw arbeidsongeschiktheidsverzekering dit niet. 

Graag houden wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. Bel of mail ons voor informatie op maat.

Gerelateerde Artikelen

Uw zakelijke auto verzekeren: 5 handige weetjes

Plannen om een zakelijke auto aan te schaffen? Dan ontkomt u vanzelfsprekend niet aan het afsluiten van een verplichte verzekering. We hebben vijf interessante feitjes voor u die u wellicht kunt onthouden wanneer u uw verzekeraar uitkiest. 1. Een WA-verzekering is...

Lees meer

Mkb-winstvrijstelling: wat houdt het precies in?

Bent u een ondernemer? Dan betaalt u, net als een werknemer in loondienst, inkomstenbelasting. Maar wanneer de Belastingdienst u aanmerkt als een ondernemer, kunt u wél profiteren van een aantal maatregelen die er wellicht voor zorgen dat u minder hoeft te betalen....

Lees meer

Heb je een vraag?

Stuur een bericht of bel +31(0) 85-0187707