Economische schade door corona

Economische schade door corona

Het zou overdreven zijn om te stellen dat het coronavirus net zoveel vragen oproept als er besmettingen zijn, maar er zijn veel vragen, die we hier natuurlijk niet allemaal kunnen beantwoorden. Bovendien blijven er ook nieuwe vragen komen, omdat er vrijwel dagelijks nieuwe ontwikkelingen zijn.

Actuele situatie


Wanneer u contact met ons opneemt, geven wij antwoord op al uw vragen (voor zover dat in ons vermogen ligt), aan de hand van de op dat moment actuele situatie. Wij kunnen u uiteraard vertellen welke gevolgen van het virus wel of niet gedekt worden door uw huidige verzekeringen.

Ruime steun door regering

De regering heeft ruime steun beloofd aan het bedrijfsleven. Deze steun kan van pas komen bij bedrijfsschade door het virus (bijvoorbeeld omzetverlies), want die wordt niet gedekt door bedrijfsschadeverzekeringen. En wanneer u als zzp’er in quarantaine bent geplaatst en u daardoor niet kunt werken, dekt uw arbeidsongeschiktheidsverzekering dit niet. Gelukkig zijn er ook veel zaken wél gedekt.

  • Bedrijfsschade door het virus wordt niet gedekt door bedrijfsschadeverzekeringen.
  • Wanneer u niet kunt werken doordat u in quarantaine bent geplaatst, dekt uw arbeidsongeschiktheidsverzekering dit niet. 

Graag houden wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. Bel of mail ons voor informatie op maat.

Gerelateerde Artikelen

De ANWB schrapt de coronabeperkingen: wat betekent dat?

Op reis gaan in coronatijd blijft een aparte gewaarwording. U heeft in de meeste gevallen uw vaccinatiebewijs nodig, maar veelal komen er meer zaken om de hoek kijken. Uw reisverzekering is bijvoorbeeld iets wat u zeker voor vertrek moet controleren. Het verlaagt...

Lees meer

Heb je een vraag?

Stuur een bericht of bel +31(0) 85-0187707