SAAS Franchisemodel - Brixxs

SAAS Franchisemodel

Verkoop standaard of op maat gemaakte cloud oplossingen!

Zoekt u maandelijkse omzet stromen, klanten loyaliteit verbetering, nieuwe klanten kanalen of meer klant interactie, maar dan zonder de noodzaak voor een nieuwe business unit, het aannemen van nieuwe mensen, hoge investeringen of business case onzekerheid?

doc_managementWe kunnen u helpen!

Met onze SAAS apps en gratis geleverde backoffice kunt u direct starten met de verkoop van cloud oplossingen, zonder investeringen vooraf. Stel klanten in staat om gebruik te maken van bijvoorbeeld een online video tool of digitaal ondertekenen. Bied uw klanten een aantal handige apps en creëer duurzame inkomsten voor uw bedrijf.

Maar u staat er niet alleen voor. Naast het leveren van apps kunnen we u helpen bij het nemen van de juiste beslissingen, product ontwikkeling en release management. We hebben reeds geïnvesteerd in het bouwen van cloud apps, dus we willen dit graag met u delen en gezamenlijk werken aan een go-to-market strategie.

Als u geen projecten wilt uitvoeren voor uw klanten, geen probleem. U kunt aan ons activiteiten outsourcen, van contract tot facturering.

Gratis SAAS backoffice

Wij bieden u gratis een complete backoffice applicatie om al uw processen onder te brengen. Dat betekent geen investeringen in dure software om uw software verkoop mogelijk te maken.

Maatwerk dienstverlening

Als u een app wilt verkopen dat niet op onze lijst staat, dan is dat geen probleem. We kunnen onze templates grotendeels aanpassen om de app te maken die u nodig heeft!

multidevice01Private cloud of hosted cloud

Onze apps kunnen worden beheerd op een hosted of (managed) private cloud. Wij bieden een startpakket voor de setup en configuratie zoals white labeling, training en support.

Wil u meer weten over het worden van een reseller of partner binnen ons franchisemodel? Neem dan contact met ons op.

Direct contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
ontwikkeld door
MediaMindz