Papierloos vergaderen - Brixxs

Vergader software

Vergaderingen kosten tijd, geld en verlopen vaak niet efficiënt. Maar er zijn meer dimensies die van toepassing zijn zoals de kwaliteit van de besluitvorming, de actualiteit van de documenten en de mate waarin de (interne en externe) deelnemers voorbereid zijn.

Papierloos vergaderenEffectief vergaderen

Onze app is op dit moment de meest complete vergaderapp. Het biedt een platform voor effectieve samenwerking, doordat alle van belang zijnde aspecten van vergaderingen vanuit één app toegankelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan agendabeheer, notulenbeheer, taken die aan deelnemers kunnen worden toegekend, workflows, vergaderdocumenten, etc.

brixxs document managementPapierloos vergaderen, veilig in de cloud

Onze vergader app betekent voor u geen papier meer, want alles staat centraal geregistreerd en is veilig opgeslagen in de cloud. Goed voor uw MVO beleid.

 

Digitaal ondertekenen van belangrijke besluiten

In specifieke gevallen kan het van belang zijn om interne of externe personen digitaal te laten goedkeuring met een rechtsgeldige handtekening terwijl u remote de informatie deelt en toelicht. Dit kan belangrijk zijn vanuit bijvoorbeeld een partnership, onderaannemers of andere juridische constructies waar overleg een rol speelt. Lees hier meer over de digitale handtekening.

Combineren met video vergaderen

logo-desktop

Wij werken samen met Dekom, een leverancier van video conferentie systemen. Onze vergaderapp en de video conferentie systemen van Dekom vormen een prima totaaloplossing voor effectief vergaderen.

ontwikkeld door
MediaMindz