Software laten maken - Brixxs

Software laten maken

Wellicht heeft u nog een oude applicatie in Microsoft Excel of Microsoft Access, die u graag in de cloud beschikbaar wilt hebben met een interface dat perfect werkt op alle apparaten? Wilt u digitale transformatie doorvoeren en zoekt u een software-ontwikkelbedrijf?Heeft u een bepaalde wens of droom op IT vlak? Wij ontwikkelen voor u een maatwerk app (zowel web als mobiel) op mobiele platformen zoals iPhone, iPad, Android en Windows Phone. Door gebruik van state of the art PaaS en SaaS technologie, zijn wij in staat om in zeer korte tijd uw probleem op te lossen. Tevens is onze maatwerk software makkelijk aan te passen als nieuwe omstandigheden in uw organisatie vragen om nieuwe functionaliteit. Een belangrijke voorwaarde bij digitale transformatie.

Uw wensen verwerkt in voor uw bedrijf op maat gemaakte software

Via workshops ontwikkelen wij real-time de software, een functioneel ontwerp is niet nodig. Wij maken gebruik van onze bestaande bouwstenen en zetten dit in tijdens het instellen van de mobiele maatwerk software. Dit bespaart u veel tijd en geld.

 

Maatwerk app binnen Apple Store

Maatwerk app binnen Google Play StoreMaatwerk app binnen Windows Store

 

Betaal nooit teveel doordat u alleen betaald voor het aantal gebruikers

Je betaalt bij onze maatwerk software alleen voor het aantal gebruikers. Samen met jou bespreken we alle wensen en mogelijkheden zodat wij jou een compleet product kunnen leveren dat past bij de organisatie.

  • 1-5 gebruikers € 15,00 per gebruiker per maand
  • 6-25 gebruikers € 12,00 per gebruiker per maand
  • 26-50 gebruikers € 9,00 per gebruiker per maand
  • 51 gebruikers of meer € 6,00 per gebruiker per maand
ontwikkeld door
MediaMindz