Digitale transformatie - Brixxs

Digitale Transformatie

Wat is digitale transformatie?

Brixxs-Digitale-transformatieDigitale transformatie is een hot issue. Aan alle kanten halen digitale start-ups traditionele bedrijven in. Deze start-ups kunnen via technologische ‘enablers’ veel meer waarde leveren en veel kosten efficiënter werken. Toch zijn deze ‘starters’ vaak allang geen échte start-ups meer, maar bedrijven met vele miljoenen aan durfkapitaal en een double digit groeistrategie. Hét digitale vraagstuk voor de komende jaren is dan ook transformatie: hoe kan een bestaand bedrijf zichzelf opnieuw uitvinden en gebruik maken van nieuwe ontwikkelingen zoals customer experience, interface design, big data, analytics, internet of things of digitale disruptie? Alleen als een bestaand bedrijf zichzelf kan heruitvinden, kan het relevant blijven in dit door technologie gedomineerde tijdperk. Gloeiendhete startups als Uber, Nest en Netflix hebben vaak de stem van de consument, omdat ze nieuwer, cooler en leuker zijn dan de vaak bureaucratische, saaie, en op massaproductie gerichte traditionele bedrijven. Tijd dus voor start-ups bínnen de corporate wereld, oftewel: de digitale transformatie.

U staat er niet alleen voor

Wij beschikken niet alleen over kennis van nieuwe technologie, maar we gaan een stap verder. Digitale transformatie is geen einddoel. Het is een continu proces waarin vanuit open innovatie principes samen gekeken wordt naar de IT volwassenheid van de organisatie, de strategische doelstellingen en het tempo waarin veranderingen dienen plaats te vinden. Wij leveren naast de aandacht voor de strategie en tactische invulling ook direct concrete software oplossingen. Op onze website vind u voldoende concrete voorbeelden van onze cloud apps. Dit betekent slagvaardigheid en snelheid, twee belangrijke factoren om succesvol te zijn in een snel veranderende omgeving.

Start vandaag

Het is niet ingewikkeld om een begin te maken. Wij zien drie noodzakelijke stappen die u dient te doorlopen waarin uiteraard ook de factor mens niet moet worden vergeten.

Wij adviseren om als eerste stap een niet complex proces beet te pakken zonder veel impact. Wij weten 100% zeker dat er ook in uw organisatie processen te verbeteren zijn. Naast deze quick-win en de kennismaking met Brixxs, kan ook de dialoog over onze samenwerking en uw strategische mogelijkheden worden gestart. De tweede stap is proces optimalisatie, nodig om de weg vrij te maken voor nieuwe dingen. Onze software apps zijn uitermate geschikt om specifieke zaken in een bedrijfsproces te optimaliseren zoals u dat wilt: snel en flexibel zonder grote financiële budgetten. De derde stap is een concrete invulling van de strategisch gekozen richting: digitale transformatie initiatieven die strategisch het verschil gaan maken!

Wacht niet tot morgen maar ga vandaag nog de dialoog met ons aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ontwikkeld door
V!NK Communicatie