Blockchain for business - Brixxs

Blockchain for business

Blockchain technologie

We beantwoorden de vraag of blockchain technologie een interessante ontwikkeling is voor je bedrijf.

Realiseer je eigen IT innovatie lab

Structureel kennis buiten je organisatie naar binnen halen, dat is slim. Dat doe je niet alleen, maar met je zakelijke partners. Wij zorgen voor een concreet functionerend IT innovatie lab waar alle betrokken partijen hun toegevoegde waarde leveren.

State of the art technologie

We helpen niet alleen bij het bedenken van een oplossing, we kunnen ze ook nog voor je realiseren vanuit het IT innovatie lab.

Partnership

We werken graag met je samen vanuit een lange termijn perspectief omdat we strategisch willen meedenken en samenwerken.

Dit doen we

Innovatie labs

Blockchain technologie heeft nut op het moment dat er meerdere organisaties samenwerken met dezelfde informatie. Blockchain is een strategische keuze. Dat impliceert dat je IT kennis en IT implementatie moet borgen. Door middel van interne of externe innovatie labs heb je structureel controle over dit gehele proces. Wij helpen je met de bemensing, de technologie en de realisatie.

Zo werken we

Workshops en interactief

Geen lange analyse trajecten, gewoon direct aan de slag! Kleine stappen voorwaarts en zonder grote (financiële) risico’s.

Zo denken we

Open innovatie en strategisch

Wij geloven in Open Innovatie principes en zullen altijd objectief naar je processen kijken, startend vanuit een strategisch perspectief. Daarbij denken we dat IT te belangrijk is voor een ouderwetse klant-leverancier relatie. Dat heeft nooit echt goed gewerkt en de belangen zijn nu te groot. Partnerschips en vertrouwen in elkaar zijn belangrijke uitgangspunten.

All-round en gedreven professionals. Dat is wat we zijn.

 

Blockchain 4 Business levert een bijdrage aan de procesoptimalisatie en digitale innovatie door het leveren van adviezen en het concreet invullen van op maat gemaakte bedrijfssoftware op een snelle, slimme en (kosten)efficiënte wijze.

B4B INNOVATION LAB

Wij beschikken niet alleen over kennis van nieuwe technologie, maar we gaan een stap verder. IT innovatie is geen einddoel. Het is een continu proces waarin vanuit open innovatie principes samen gekeken wordt naar de IT volwassenheid van de organisatie, de strategische doelstellingen en het tempo waarin veranderingen dienen plaats te vinden. Wij leveren naast de aandacht voor de strategie en tactische invulling ook direct concrete software oplossingen.

START VANDAAG

Wij adviseren om als eerste stap een niet complex proces beet te pakken zonder veel impact. Wij weten 100% zeker dat er ook in uw organisatie processen te verbeteren zijn met behulp van blockchain technologie. Naast deze quick-win en de kennismaking met Blockchain 4 Business, kan ook de dialoog over onze samenwerking en uw strategische mogelijkheden worden gestart. De tweede stap is proces optimalisatie, nodig om de weg vrij te maken voor nieuwe dingen. Onze software apps zijn uitermate geschikt om specifieke zaken in een bedrijfsproces te optimaliseren zoals u dat wilt: snel en flexibel zonder grote financiële budgetten. De derde stap is een concrete invulling van de strategisch gekozen richting: digitale innovatie initiatieven die strategisch het verschil gaan maken!

ontwikkeld door
V!NK Communicatie