Apps Reseller Programma - Brixxs

Apps Reseller Programma

Verkoop standaard of op maat gemaakte cloud oplossingen!

Zoekt u maandelijkse omzet stromen, klanten loyaliteit verbetering, nieuwe klanten kanalen of meer klant interactie, maar dan zonder de noodzaak voor een nieuwe business unit, het aannemen van nieuwe mensen, hoge investeringen of business case onzekerheid?

doc_managementWe kunnen u helpen!

Met onze apps kunt u direct starten met de verkoop van cloud oplossingen, zonder investeringen vooraf. Stel klanten in staat om gebruik te maken van bijvoorbeeld CRM of Document goedkeuringen. Bied uw klanten een aantal handige apps en creëer duurzame inkomsten voor uw bedrijf.

Maar u staat er niet alleen voor. Naast het leveren van apps kunnen we u helpen bij het nemen van de juiste beslissingen, product ontwikkeling en release management. We hebben reeds geïnvesteerd in het bouwen van cloud apps, dus we willen dit graag met u delen en gezamenlijk werken aan een go-to-market strategie.

Als u geen projecten wilt uitvoeren voor uw klanten, geen probleem. U kunt aan ons activiteiten outsourcen, van contract tot facturering.

Maatwerk dienstverlening

Als u een app wilt verkopen dat niet op onze lijst staat, dan is dat geen probleem. We kunnen onze templates grotendeels aanpassen om de app te maken die u nodig heeft!

multidevice01Private cloud of hosted cloud

Onze apps kunnen worden beheerd op een hosted of (managed) private cloud. Wij bieden een startpakket voor de setup en configuratie zoals white labeling, training en support.

Als u een IT Service Provider bent, dan kunt u onze PAAS en SAAS oplossing aanbieden bovenop uw IAAS propositie en integreer onze oplossing met uw eigen diensten.

Door onze samenwerking met Eshgro Cloud Services bieden wij een veilige en vertrouwde cloud omgeving.

ISAE 3402 type II gecertificeerd

Wij garanderen dat gebruikersdata, processen en applicaties volledig veilig zijn en voldoen aan wet- en regelgeving. Onze Service Provider Eshgro is ISAE type I & II gecertificeerd met meer dan 90 controls. Dit verzekert dat al onze belangrijke bedrijfsprocessen worden gedocumenteerd, beheerd en gecontroleerd. Zodat uw gebruikers en klanten gerust zijn in de wetenschap dat hun data wordt verwerkt in een veilig omgeving.

Veilige opslag van data

Veel bedrijven hebben te maken met wettelijke eisen aan de opslag van hun data. Met onze diensten kunt u eenvoudig kiezen om de data in Nederland op te slaan. Houd controle over waar uw privacy gevoelige data wordt opgeslagen en verzeker dat uw bedrijf voldoet aan compliancy eisen.

Continuïteit gegarandeerd

Bij het uitbesteden van uw ICT wilt u er zeker van zijn dat de continuïteit van diensten is gegarandeerd. Onze partner Eshgro kan verzekeren dat uw cloud omgeving altijd online blijft, dankzij een drie-partijenovereenkomst. Door een drie-partijenovereenkomst aan te gaan met HP en Eshgro, is de continuïteit van uw diensten contractueel gewaarborgd. Dus wat er ook gebeurt, uw onderneming blijft online.

Reseller worden?

Neem contact op via ons contactformulier of stuur direct een mail naar info@brixxs.com

ontwikkeld door
MediaMindz